Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, nici daca o asezi pe wc si dai drumu la apa, picurator, asa numa cat sa scoata zgomotul declansator? Si mie imi vine sa fac pipi cand aud zgomotul, dar ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Q: pe telefoanele astea se poate suna de pe orice numar, nu??? Sau numai de pe ROMTELECOM?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

doar de pe romtelecom

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Super! Avem teledon! Ma pun si eu pe treaba, sa adaug noile info la vechile imagini.

Ilinca, tin minte ca mongolii m-au impresionat cu inventivitatea cu care isi foloseau extrem de putinele resuse (in genul "suzetei" mongoleze :))), amintita de Pisigri, care eu retinusem ca ar fi fost o bucata de grasime, nu tifon, si un bat drept opritor :)). Ma duc sa citesc acolo, la subiectul dedicat (am aruncat numai un ochi), poate m-a lasat pe mine memoria :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
GINA, hai sa ne luam de mana. Simt exact aceleasi lucruri, sunt dezamagita si obosita. Foarte obosita psihic. Dar ma tratez, sau macar incerc Hai, capul sus
[...]
Ieri am reusit si eu sa fac rezervare pt Maramures, deja aveam emotii ca nu mai gaseam nimic. Mergem pe Valea Izei, aproape de Sighetul Marmatiei, cam pe unde se agata harta in cui. Mi s-a spus ca ne vom imbolnavi de liniste. abia astept

Sa facem un club...

Maramures!? Ofticosilor si nu ati zis nici pas!!!! Bine... eu tot nu mai am voie... dar ma oftic!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu n-am reusit sa vad filmul cu bebelusii, de-aia nu zic nimic, dar noaptea asta, pe langa altele, mi-am propus sa vad documentarul, ca m-ati facut foarte curioasa.

Referitor la tricou, eu nu sunt fan: mi se pare mai mult strategie de marketing decat cerere de ajutor, insa, poate exact asta trebuie si nu ma pricep eu. Cred ca aproape toti cei care se vor uita la reportaj vor fi dornici sa ajute, cu sau fara tricoul cu site-ul, fiindca Iulia - ca toti copiii de altfel, dar parca si mai mult - are darul de a trezi o coarda sensibila in oricine si povestea ei nu te lasa indiferent. Denumirea site-ului oricum va rula pe "burtiera" aia; dupa mine, e suficient.

Floric, sa va fie de bine vacanta! Ce-a crescut Rares! Am vazut-o si pe Ramo, care-i o gravida radioasa - numai gravide faine am avut si avem pe aici!- si pe Stefanut cu mana in ghips...of!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Bianca- Bine zici.Unde-s?......

Am uitat 2 lucruri importante:

Anastasia are un "prieten imaginar". O pasare mica si rosie. O cheama "Pasare" (bineinteles) si mananca frunze verziL. O lasa in grija cand urca pe tobogan, o hraneste din farfuria ei, fac siesta impreuna, etc. Se lasa cu circ, daca ne asezam pe canapea unde era pasarea (invizibila pt muritorii de rand). Tantile de la cresa sunt in extaz (cica ar fi semn de inteligenta), iar taica-su e ingrijorat. Eu ....astept sa-i treaca.

Cea de-a 2 chestie...Iar ne-a sunat amicul francez, care cauta programatori la Buc. Daca aveti prieteni in cautare de job sau cu dorinta de schimbare, puteti sa-mi trimiteti Cv-uri si le dau mai departe.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Noi avem ca prieten imaginar un motan. La fel, il lasa in grija, doarme cu noi in pat, nebuneala !!!

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Cu tricoul, nu stiu cum o sa fac. O sa numar voturile eventual. Da, clar va fi o 'strategie' si cu tricoul asta. Voi discuta cu Cami, sa imi spuna ea cum doreste, Eu una, as scrie si pe cearceaful patului numere de telefon, site-uri si tot felul!!! Atata timp cat noi umblam sa strangem bani de la PRIETENI si se lasa cu ridicari din umeri, cum povestesc fetele, nu ma bazez ca povestea de la TV trezeste prea multe sentimente umane, fara cateva 'strategii'.

Cat despre site: el va fi facut astfel incat sa cuprinda:
- povestea Iuliei
- scrisorile medicale
- poze
- firmele care au donat/vor dona bani
- persoanele care au donat bani si NU AU OPTAT pentru anonimat.

Mergi la inceput

Ma gandesc ca daca se tot se face reportajul si oamenii vor dori sa ajute, o sa ajute in urma reportajului!!! poate nu mai are sens sa facem site. Ca sincer, prefer sa dau banii catre Iulia decat sa facem un site!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Ma gandesc ca daca se tot se face reportajul si oamenii vor dori sa ajute, o sa ajute in urma reportajului!!! poate nu mai are sens sa facem site. Ca sincer, prefer sa dau banii catre Iulia decat sa facem un site!!!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

zau daca mai inteleg. ma scuzi, dar cred ca de la caldura nu imi functioneaza neuronul.

oricum nu are sens sa despicam firul in 4. am explicat de dimineata necesitatea site-ului.

te rog sa rogi firma de soft sa puna pagina in constructie pe domeniul respectiv (desi inca apare liber- adica nu l-a cumparat nimeni) si numerele de cont ale Iuliei si apoi sa ne dea DNS-urile sa mutam hosting-ul la Anamariame.

Mergi la inceput