Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ilinca, felicitari! Sa nu fii socata ca fiica-ta in 2 zile o sa uite de Pampi! Si inca un sfat (din tolba!). Daca 2 - 3 zile consecutiv nu mai face in chilotei, si anunta de fiecare data, sa ii scoti si Pampi de noapte!

ma bucur ca si baimareanca ta e in "radul" lumii si gata, acum mai ai Luceafaru` s-o inveti si sunteti beton!

Aia cu radnul lumii e glumitza de spatele blocului, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sunt rupta de oboseala!
Am avut un eveniment, am ajuns de jumatate de ora la birou si...vreau acasa, sa dorm.
Ma bucur de vestile despre Iulia cu fundatia MA si sms - 848. Asteptam cu nerabdare saptamana viitoare.
Cat despre Gina, am doar , pentru Sophi de Ilinca si pentru Georgiana. Am ratat pe cineva?!

Atunci:

Intrebare: pot sa pun capul pe birou si sa dorm?!

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Sunt rupta de oboseala!
Am avut un eveniment, am ajuns de jumatate de ora la birou si...vreau acasa, sa dorm.
Ma bucur de vestile despre Iulia cu fundatia MA si sms - 848. Asteptam cu nerabdare saptamana viitoare.
Cat despre Gina, am doar , pentru Sophi de Ilinca si pentru Georgiana. Am ratat pe cineva?!

Atunci:

_

30 martie 2009

inapoi, de bolnava ce-am fost n-am apucat sa zic welcome back!

cat de capu` pe birou... io am o faza amuzanta cu asta!:D

Eram intr-o zi intr-o sala de conferinte din cadrul mega "intreprinderii" unui client de-al meu. Ei mi-era un somn si eram asa de bleaga... Dar stateam dreapta, gadindu-ma cum s-o dau un pic pe gluma pana ma trezesc. Si... vine "asistenta secretarei consilierei" Marelui Sef si zice: DL x isi cere scuze. Este intr-o teleconferinta si va roaga sa il mai astptati cam 40 de minute." Eu zic: "ok...". Raman iar singura in imensiciunea de sala si ma gandesc ca daca asta nu vine repede, clar imi trebuie o cafea. Dar, nu ma intrebase "asistenta secretarei consilierei Marelui Sef" asa ca, planuiam sa ma duc io sa cer. Cum de la gand la fapta era muuult prea mult, ma uit pe tavan, pe pereti, in cautare de camere video. Nu identific! SI ce ma gandesc?! Daca-as pune eu capsorul pe birou, numa 15 din cele 40 min sa dorm, sigur cand vine Marele Sef o sa fiu fresh! Si desi singurul neuron rational urla ca e o idee proasta eu pun alarma la telefon sa sune in 15 minute, las geanta pe jos si pun capul pe birou!
Nu mai stiu dupa cata vreme, intra tare pe usa Marele Sef, eu imi ridic brusc capul si apoi imi dau cu el de masa, exact de locul unde-l ridicasem ca in mintea mea a fost greu sa dau o explicatie asa ca (cred!) ca am vrut sa pun capul inapoi! Ei, lovita si atipita, ma ridic sa dau mana cu omul care era vadit socat de comportamentul meu.
Gasesc ca nu e nimic potrivit sa spun si o dam cu povestile pentru care venisem.
Dupa nici 10 minute de povesti, incepe alarma: CUCURIGUUUUUUUU, CUCURIGUUUUU, CUCURIGUUUU!!!!

Ce sa zic?! Am castigat muuuulti bani cu clientul ala. Si asta este povestea preferata a catorva oameni care vin la trainingurile mele!

Asadar, Gige draga, daca adormi, nu pune ceasul! E degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Abia astept linia de sms! Abia acum am dat si eu share pe wall-ul meu (pana acum am facut-o in grupuri restranse) ca sa fie asta "cererea mare" dupa care s-o dau pe cea cu linia telefonica!
Tufete, multumesc de sfaturi si incurajari. Aseara n-am avut treaba in parc, n-a vrut pishu si abia cam la o ora dupa ce am ajuns acasa a facut (pe parchet:)) desi bause si suc in parc.
Acum 15 minute apare Phi in pragul usii, trezita proaspat din somn...zic:"nu vrei pishu?" "Nu!" Ce sa vrea, ca-i erau fleashca chilotii, stiam eu ca nu-i o idee buna sa-i dau lebenita inainte de nani, inca a rezistat bine, cat a dormit ea eu m-am shushu de 3 ori!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

_

30 martie 2009

te rog!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Eram intr-o zi intr-o sala de conferinte din cadrul mega "intreprinderii" unui client de-al meu. Ei mi-era un somn si eram asa de bleaga... Dar stateam dreapta, gadindu-ma cum s-o dau un pic pe gluma pana ma trezesc. Si... vine "asistenta secretarei consilierei" Marelui Sef si zice: DL x isi cere scuze. Este intr-o teleconferinta si va roaga sa il mai astptati cam 40 de minute." Eu zic: "ok...". Raman iar singura in imensiciunea de sala si ma gandesc ca daca asta nu vine repede, clar imi trebuie o cafea. Dar, nu ma intrebase "asistenta secretarei consilierei Marelui Sef" asa ca, planuiam sa ma duc io sa cer. Cum de la gand la fapta era muuult prea mult, ma uit pe tavan, pe pereti, in cautare de camere video. Nu identific! SI ce ma gandesc?! Daca-as pune eu capsorul pe birou, numa 15 din cele 40 min sa dorm, sigur cand vine Marele Sef o sa fiu fresh! Si desi singurul neuron rational urla ca e o idee proasta eu pun alarma la telefon sa sune in 15 minute, las geanta pe jos si pun capul pe birou!
Nu mai stiu dupa cata vreme, intra tare pe usa Marele Sef, eu imi ridic brusc capul si apoi imi dau cu el de masa, exact de locul unde-l ridicasem ca in mintea mea a fost greu sa dau o explicatie asa ca (cred!) ca am vrut sa pun capul inapoi! Ei, lovita si atipita, ma ridic sa dau mana cu omul care era vadit socat de comportamentul meu.
Gasesc ca nu e nimic potrivit sa spun si o dam cu povestile pentru care venisem.
Dupa nici 10 minute de povesti, incepe alarma: CUCURIGUUUUUUUU, CUCURIGUUUUU, CUCURIGUUUU!!!!

Ce sa zic?! Am castigat muuuulti bani cu clientul ala. Si asta este povestea preferata a catorva oameni care vin la trainingurile mele!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Mi-a trecut toata scena prin fatza ochilor!! Sigur nu erau camere?!! Ia intreaba-l pe domnul shocat, ca mi-ar placea sa vad filmu'!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Mi-a trecut toata scena prin fatza ochilor!! Sigur nu erau camere?!! Ia intreaba-l pe domnul shocat, ca mi-ar placea sa vad filmu'!!

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Nuu, sigur nu erau ca am lucrat 4 ani impreuna si m-a asigurat ca nu sunt pe niciun youtube. El povestise la unii ca i-a venit o duduita un pic beuta la intalnire. Dar care, pana la urma, la convins mai bine decat aia care venisera trezi!

Si acum cand am povestit am scris curgandu-mi lacrimile de ras ca a fost o faza... dementa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ziua buna!

Ma bucur mult pentru vestile bune, sunteti extraordinare

Pisk:am vazut pozele, ati fost super frumosi

Gina: sa treaca perioada asta!

Nu sunt prea in forma, datorita schimbarilor care vor urma in viata mea, sper sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Doamne, tufete, ati vazut topicul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657

Eu stiam demult ca Monica are melanom malign si mereu ma shocam de aparenta seninatate cu care povestea, de operatii, de metastaze, ca si cum erau un fapt minor in viata sa, o tipa asa echilibrata si optimista, eu i-am citit multe postari pe DC! Si acum are metastaze osoase, la plamani, ficat etc...si are o fetita de 6 ani si un baietel de 3!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Doamne, tufete, ati vazut topicul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657

Eu stiam demult ca Monica are melanom malign si mereu ma shocam de aparenta seninatate cu care povestea, de operatii, de metastaze, ca si cum erau un fapt minor in viata sa, o tipa asa echilibrata si optimista, eu i-am citit multe postari pe DC! Si acum are metastaze osoase, la plamani, ficat etc...si are o fetita de 6 ani si un baietel de 3!!

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Da, pe mine m-a dat peste cap astazi, nu am mai fost buna de nimic
Citisem si eu topicul deschis de ea mai demult dar nu stiam ca a avansat asa
Off off

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput