Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

Va ofer cafea buna pentru o zi si mai buna.

Eu, de obicei, lucrez noaptea in somn. Adica atunci imi vin idei, atunci gasesc solutii pentru task-urile de peste zi. Stiu, sunt dusa cu capul!

Georgiana, am mai intrebat dar se pare ca nu ai vazut postarea respectiva. Era legat de site-ul Iuliei. Pentru ca cei de la MA fac reportajul in weekend, ar fi bine sa fie site-ul online pentru a aprea pe burtiera reportajului si pentru a fi amintit in prezentare. E mai usor de spus si retinut iulia. ro (ca nu stiu exact pe ce doemniu il urci- am dat un exemplu) decat iulia-elena. blogspot.com. Multa lumea nu o sa retina.

Stiu, indicat ar fi sa dea toti SMS in timpul reportajului, insa daca nu pot atunci sau vor sa citeasca depre poveste e mai simplu sa retina domeniul.ro. Intelegeti voi ce vreau sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata, multumesc de cafea Bianca!
Am nevoie cam de o tona. De vreo 2 saptamani Calin a reinceput sa se trezeasca noaptea. Alaturand asta si salivatiei excesive as spune ca se pregateste de ultimele masele (de aparut). Adica sper sa fie asta si nu altceva.
Drept pentru care, si azi noapte, m-a trezit si la 1 si la 4 dimineata. Cica azi tre' sa functionez full...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Ah, Bianca. Uitasem, ca tuta, sa te felicit pentru reusite. Iulia e foarte iubita de noi si eu sper ca va fi si de altii. Cat mai multi.
Tufata esti de nota 30!

Mergi la inceput

Fetelor multumesc de incurajari. Conteaza enorm.
Na, de felul meu sunt luptatoare si imi merge mintea in a gasi solutii cam pentru orice. Acum, nu stiu, simt o mare dezamagire si o lipsa de energie foarte mare. Sper sa-mi mai revin in urmatoarea perioada. Am incetat sa ma plang cand vad atatea probleme reale in jurul meu. Dar cateodata rabufnesc si nu mai pot tine in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Si eu vreau cafea pt ca azi am in fata o zi din aceea , am vreo 4 chestii mari si late de finalizat asa ca deja m-am apucat de treaba !!

Cami & Iulia, si noi suntem cu gandul la voi

Si eu vroiam sa intreb ce se mai aude cu site-ul ?! cum spunea si Bianca ar fi mai usor de retinut

Sa aveti o zi racoroasa fetelor !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza, tufete!

azi am ultima zi de concediu si vreau sa o folosesc tavalindu-ma prin paturi. Si poate sa citesc cu interes ce a mai fost pe aici. De citit, am citit dar asa din 3 in 5.

Concediul asta nu l-am simtit nici fel. A fost bine, frumos, dar nu mai vreau. La mare am luat si nepotii. Si desi a fost si mama cu noi, am obosit stand cu ochii in 6 dupa 3 copii. Am venit mai obosita decat am plecat. Pentru la anul nu mai fac gesturi din astea. In fine...a trecut.

Dupa mare am fost plecata la tara, unde ca viata la tara (mi-e nu prea imi place ca is tare comoda). Dar a trecut si asta...

Acum sunt in sfarsit acasa si ma gadesc la urmatoarea saptamana de conceidu pe care o voi avea la sfarsitul lui august. Atunci ne vom refugia 3 zile la munte. Pana atunci speram sa nu ne topim de caldura.

Revin cu niste poze mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza.

Se pare ca e zi full pe toate fronturile.
eu tot cu somnul;
Georgiana, m-ai dat gata cu povestea ta...nici eu n-am camere, dar recunosc ca in vechiul birou mai atipeam, doar cand era Ari in burtasi zbierau aia de la Nightwish pe fundal

o zi faina.Floric, gandeste-te ca ai facut 3 copii fericiti

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

gata, am ajuns la birou!

Floric, asteptam pozele cu interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, bine ati revenit si sa va fie de bine concediul, chiar asa agitat cum a fost !

Georgiana, tare faza.

si eu am nevoie de site-ul Iuliei...

De monica am citit si eu aseara, si pe mine m-a cam darimat vestea, totusi eu am fost mereu f surprinsa de...curajul ei de a trata boala asa, neconventional sa spun.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Floric, bine ai revenit! Si, vasazica, asa ma incurajezi, nu? Ca si eu ma pregatesc sa plec la mare cu 3 copii... .

Mergi la inceput