Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Pisigri, io unde va vad ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Bebe, felicitari pt bebe din burtica! Keutu cheliutu |
luni aflu si eu parametriam niste emotiiiiiiii
Pisigri: frumoasa Pisilinca- zapacita tare roackeritza
draguta si Potaia o luam eu- dar am niste fiare acasa(maidaneze cred cu sange de pitbull), se bat mereu, numai furtunul de apa ii desparte, se lasa cu batai sangeroase si rani adanci
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
pisigri spune:
Gina, imi pare rau
Novus, pozele le-am pus pe Fb, ca la picassa nu mai stiu contul de des ce-l updatez....sau accesez...de ce esti asa incapatinata si nu-ti faci si tu cont? Daca pina si Chato s-a lasat corupta...
Bebe, chiar nu-i de lupte potaia asta :)))) mai degraba de canapea, desi ii place tare sa stea platita in iarba si sa pasca, mai mult decit ii place sa stea inauntru. Dar inca o admir cit e de cuminte
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Novus, pozele le-am pus pe Fb, ca la picassa nu mai stiu contul de des ce-l updatez....sau accesez...de ce esti asa incapatinata si nu-ti faci si tu cont? Daca pina si Chato s-a lasat corupta... |
Tu chiar vrei sa nu mai lucrez nimic acasa ?! lasa ca te imprietenesc cu Pisi si pot viziona si eu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Ilinca_M. spune:
Iuhu, tufete.
In primul Doamne da sa fie totul bine pentru Iulia noastra si abia astept sa se rezolve cu "mereu aproape", va fi o sansa foarte mare...caci studiile psihologice au aratat clar ca daca ceri o favoare cosiderata mare cuiva si o refuza si apoi ii ceri o favoare mai mica, o va accepta (in opozitie cu cei carora li s-a prezentat favoarea mica direct, au avut tendinta sa o considere pe aia mare). Pe scurt, sa nu va bolunzesc: toti carora li s-a parut complicat sa trimita bani in conturi sigur vor da macar un sms!
Asa...Pisik, ieri am zis in gand:"pfoaaai, dar cum o fi stat Ana sa i se faca asa minunatie de coafura, Phiphi plange si urla la un breton!"...dar azi nu mai zic ca iaca, am mers cu ea la coafor si nu va zic ce mandra, emotionata dar incantata a stat ea la pieptanat/ prins cleme/ tuns/ filat:))) Asa imprevizibila e Phipholina mea!! In orice caz ati fost taaare mandre la botez, superbe!
Gina, tu esti o fata asa desteapta incat imposibil sa nu-ti iasa tie bine pe plan profesional, nu dispera! Dar cum n-ai putut da "like" oare, doar suntem "friends", nu?!
Tufete, e a doua zi de chiloti la noi!! Ieri s-a trezit dupa ce a dormit de pe la 16 la 18 si ceva si vroia sa mergem in parc...Dar nu mai aveam scutece. I-am zis ca mergem daca vrea chiloti, pfoai ce urlete, ce plansete...Am sunat-o pe buna-sa sa aduca scutece. I-a luat 15 minute. In timpul asta ii pusesem toti chilotii pe pat sa-si aleaga si ea urlaaa:"pac! pac!"(parc) "popogan!" Io tot o tineam una si buna:"vrei parc? atunci ia chiloti". No, un sfert de ora o plans/urlat/ transpirat pana o ajuns buna-sa...si inainte sa apuce sa scoata scutecele din pasa ce credeti ca zice Phiphi:"chiotii!" si alearga camera ei sa-si aleaga chilotii:)) Am iesit in parc in chiloti:D. Tot drumu' numa asta o zis, entuziasmata:"chiotii!" No, avem fetita mare, asa mandra eram sa-i vad bucile in chiloti, fara scutec:))
Azi la fel, am iesit in rochita si "chiotzi"...acum am maaari emotii ca doarme de 1 ora in chiloti, n-a facut pishu de pe la 10.30 dimineata si intre timp a mancat vreo 3 felii de lebenita Prevad inundatii, da' ce sa fac daca nu mai vrea sa renunte la "chiotzi" si i-am zis ca n-avem scutece?!
Bianca2503 spune:
Gina, capul sus si vezi ca are Pisik niste ochelari. Poate ti-i imprumuta. O sa fie bine!
Ilinca, io zic sa nu pierzi trenul si cand s-o trezi sa o intrebi daca face shushu si sa mergeti ca fetele mari la baie sa faceti shushu amandoua. Apoi, in parc sa o intrebi din cand in cand daca vrea la shushu si o sa ii intre in reflex pana la urma.
am vb de dimineata cu Cami. Mergeau la analize ca sa vada cand sunt pregatite pentru urmatoarea cura. Vorbise deja cu cei de la Mereu Aproape dar inca nu am foarte multe detalii legate de asta!
Bianca2503 spune:
Vin cu un update- vesti foarte bune care ne vor ajuta sa strangem bani pentru Iulia
- intre timp am vb cu tipa de la MA
- in weekend merge echipa de filmare la Timisoare iar luni dupa-amiaza vor realiza reportajul cu Iulia
- apoi timp de o saptamana numarul de SMS (8 4 8) va fi activ pentru Iulia. Adica toate donatiile din sms-urile din saptamana respectiva vor merge la Iulia.
- reportajul va aparea la Observatorul de ora 16 sambata si duminica
- cazul va fi preluat si de o vedeta Antena 1 intr-o emisiune tocmai pentru a fi promovat si a da cat mai multi oameni SMS
am vb acum cu Cami, au inceput azi a treia cura de citostatice.
V-am spus cele de mai sus, ca sa fim toate pe faza si cand va fi activat numarul de SMS pentru Iulia sa putem sa trimitem la cat mai multe persoane.
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Vin cu un update- vesti foarte bune care ne vor ajuta sa strangem bani pentru Iulia - intre timp am vb cu tipa de la MA - in weekend merge echipa de filmare la Timisoare iar luni dupa-amiaza vor realiza reportajul cu Iulia - apoi timp de o saptamana numarul de SMS (8 4 8) va fi activ pentru Iulia. Adica toate donatiile din sms-urile din saptamana respectiva vor merge la Iulia. - reportajul va aparea la Observatorul de ora 16 sambata si duminica - cazul va fi preluat si de o vedeta Antena 1 intr-o emisiune tocmai pentru a fi promovat si a da cat mai multi oameni SMS am vb acum cu Cami, au inceput azi a treia cura de citostatice. V-am spus cele de mai sus, ca sa fim toate pe faza si cand va fi activat numarul de SMS pentru Iulia sa putem sa trimitem la cat mai multe persoane. |
Pfoaaaai, ce veste misto!!! E minunat!!!
Pana la urma MA ia comision sau nu?!
Vaaai, ce chestie faina... Si eu cred tare de tot ca o sa se stranga multi banuti asa. O sa trecem toate pe FM si pe paginile de intenet ale "intreprinderilor" unde lucram nr de sms si o sa fie super!!! Doamne da, sa fie ok!!!
Bianca2503 spune:
Sincer, nu am intrebat de comision.
Va exista un contract pe care cei de la MA il vor face cu Cami, asa ca eu ies din peisaj acum. Mai intru doar cand va fi reportajul gata si cand se va da startul pentru SMS.