Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata

eu, eu vin la cafea ca m-am trezit cu gatu'n pioneze si cu o durere in toate-celea - cred ca preiau stafeta cu herpangina de la micshu' (ca uitai sa va povestesc cum ne-am distrat in wk si cum faceam impachetari la spital ca nu vroia sa scada febra sub 40)

aseara am sarbatorit prin mers la coafor de mamici si crempotit zulufi
mare bucurie i-am facut, mai ales ca am plecat de acolo cu o crema speciala pentru par cret, sa se descalceasca mai usor si sa nu mai fie uscat

va multumesc mult pentru urari si pupici

Citat:
citat din mesajul lui novus

13 ani tufata draga ??

draga novusel - 18 ani, nu 13 - acum intelegi de ce imi tot vine sa rad?

fetelor - inca odata spun ca aveti tot respectul meu pentru ce faceti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina, m-am prins eu , eu ii mentionam pe cei petrecuti impreuna

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatzaaproape de pranz

Aniversare frumoasa si sa uitati de febra si crocobauri, JAninefelicitari si petrecere frumoasa, un cuplu copt, matur. nu?sa va fie de bine.

felicitari pentru mediatizare si conturi pline, fetelortineti-o tot asa!gashca cool

fug la poze..

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani !sarbatoritilor de ieri cu ocazia majoratului

Azi ..in sfarsit i-a reusit Isabellei o imbracre completa ,inclusiv cu nasturii inchisi...topaie si-si striga singura <<Biavo,biavo...Beia Eiena e maleeee!>>De deschis nasturi ii iese de mult cu inchisul nu prinsese ea smecheria...iar ca alte ocupatii; e fascinata de sireturi....si-i necajita ...inca ca nu-i ies nik noduri.

Am de fapt are o foarfeca pentru copii cu exterior din plastic rotunjite dar inautru are lame( nu stiu din ce-s facute) si deja a inceput sa decupeze dupa contururi mari ...dar mai ales isi face bani

insanatosire grabnicatuturor si sa dea Bunul Dumnezeu sa auzim doar vesti bune!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bebe, felicitari pt bebe din burtica!

Dodo, pozele trebuiesc micsorate la bazar, sau se micsoreaza automat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Dodo, pozele trebuiesc micsorate la bazar, sau se micsoreaza automat?

Trebuiesc micsorate...altfel nu lti le acceptam programul bazarului

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna ziua si de la noi!

Desi numai buna e pentru mine... Am o stare de tot cct-ul! Imi vine sa-mi bag picioarele in ea de criza economica, in ea de viata si in multi dintre semenii care ma inconjoara in general... Si sa-mi bag si in ea de zi in care m-am decis ca ASE-ul nu e de mine si imi trebuie Jurnalism...
Si in toti anii in care am muncit ca apucata, cu pasiunea in dinti si entuziasmul neplatit... ca am ajuns sa "mor" de foame... nu chiar la propriu, dar nici mult nu mai e.

Scuzati tonusul de zile mari, dar incerc sa motivez absentele din ultima saptamana. Trebuie s-o iau intr-o directie, mai buna, si, pentru prima oara in viata mea, nu stiu in care

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Si acum, niste lucruri mai bune...

Am admirat-o pe doamna Pisik si pe frumoasa domnisoara Ana .

Mi-au placut la nebunie pozele cu Pisilinca si Pisigri - dar m-a dat pe spate "aerul" pe care il emana acele poze. Mai, Pisicogri, ai superfamilie!

Am vrut sa dau "like" si pozelor lui Phiphi de pe Facebook, dar nu "m-a lasat". A crescut Sophia!

LA MULTI ANI! Gianina&sotul = Micshu!

Revin.

Mergi la inceput

Noua (mie si hefei mele) nu ne-a raspuns dna Marin. Sper sa ai mai mult succes Pisik! Si, in general, oamenii evita sa raspunda sau sa auda (am fost tratata si cu "aaa, nu vreau sa aud despre asa ceva!". De imi venea sa dau un sut in fund si una peste "mecla"...
Stiu, azi sunt foarte agresiva. Dar cred ca, cateodata, trebuie sa iei problema "in maini" ca sa rezolvi cate ceva. Cu blandetea si bunul simt nu faci mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gina , sper sa ai inspiratia sa alegi ce e mai bine pt tine si profesional !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput