** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 12
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Crissteo, Saddie, Bambo, va multumesc si voua de urari! Azi am fost cu V si sotul in oras, la o praji si inghetata, am zis ca ii dau si lui V, ca tot e ziua lui. Dar nu a vrut. I-am luat apoi o chifla buna, proaspata si a papat-o toata. Trece timpul de nu imi dau seama, iedutzul meu e mare... Doamne, ca acum 2 ani eram cu o spaima in mine ca nu stiam ce voi face cu el, plangeam de numa in spital. Bine, ca am plans destul si acasa, stiti voi Si uite ca a crescut baietelul meu,din brunet s-a facut blond, din bebe mic acum e un baietel poznas. Ne-a ajutat DD si am ajuns cu bine, sanatosi pana aici. Doar sanatate ii cer, sa ne putem bucura unii de altii. Si armonie in familie, sa ne intelegem si sa ne respectam mereu. Intrebare intrebatoare: cum culcati copiii??? al meu doarme INCA leganat, si musai sa ma plimb, nu sa stau jos. Am incercat variante de stat impreuna in pat, povestim, il mangai , ii cant. Dar dureaza minim 2 ore adormitul!!! Indiferent cat a dormit la amiaza, de cand e treaz sau daca nu a dormit deloc la amiaza. In brate adoarme cam in 20 min. Dar deja ma dor rau spatele, nu mai pot. SI e mare, totusi... pai si la gradi, cand ii vedeam pe ceilalti ca stau cuminti in pat si asteptau sa adoarma... Vlad, rupt de oboseala, sarea din pat, chiuia, alerga, nu are stare. SI il leganam si acolo cate 20-30 de min... No, sper sa nu fiti multe mamici care sa imi spuneti ca ii puneti in patul lor si adorm singuri, ca ma deprim. Va pup, dragelor,noapte buna! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
la amiaza C adoarme langa mine..faza culeganatu la no a durat vreo cateva luni (2-3) de pe la 8-9 luni la 1 an, cand am zis gata ca era deja prea mare.seara adormea legant pe picioare.acu seara adoarme langa noi la tv, adica ne jucamputin cu el si ii zic ca daca nu face nani langa noi, trebuie sa mergem sus la patut.dupa ce adoarme il ducem in patutul lui.adoarme si singur n camera lui, dar preferam noi sa ne mai alintam cu el .pt seara am aplicatla un moment dat o metoda vazuta la tv la un copil care nu vroia sa doarma decat cu maica-sa langa el.in primaseara era ea langa patut, a doua ceva mai departe pe un scaun, a treia langa usa si a 4a dupa usa,cu usa inchisa si explcat ca mami tre sa doarma n patul ei ca si copilul. dupa o saptamana a reusit sa adoarma copilul singurel.
Va pup ca mergem la pediatra azi
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+
Alice_Elena spune:
Dada iuliana, la 18 la amfiteatru. Cine ajunge mai tarziu nu e suparare.
Ramane sa o anunte cineva pe alina.
Eu pe cristina si rubia pe laura.
Ps: amfiteatru e la locul lui acolo pe tomis, da?
crispro spune:
Ilinca, Ainotna, va multumesc si voua de urari!
No tu fete, deci asa cu somnul. O sa ma inarmez cu rabdare si tigari, si sper ca in ceva timp (scurt, totusi) sa adoarma in pat, langa mine. Multumesc tuturor de raspunsuri!
La multi ani sanatosi Sabinuta!
Sa-l ajutam pe Alex
tanti spune:
Cristina cred ca pentru noi ne este mai greu sa ii dezvatam de obiceiurile de bebelusi
Matei adoarme singur, il pun la patut ii cant un cantec de leagan , ies din camera ii inchid usa si adoarme
Cand l-am dezvatat de suzeta eu am inceput sa ii tai pe fiecare zi putin din ea, dupa o saptamana a aruncat-o singur, la fel am procedat si cu biberonul, am taiat tetina si am incercat sa sparg sticla, i-am dat-o lui sa o arunce la gunoi ca sa stricat si asa l-am invatat sa bea laptele cu paiu, cu toate ca el bea foarte bine din cana apa, laptele nu il vrea fara pai
Si de o luna am dat si pampersul jos, cred ca scapam mai inainte dar am avut eu o perioada cand ma trezeam greu si el face in pampers pana ma ridicam eu din pat
Rabdare multa si perseverenta sa il dezveti
puiutz_mic spune:
Intalnire Constanta: eu nu stiu de ce Amfiteatru vorbiti voi
Nu putem ajunge la 6. Sotul meu la ora aia abia termina munca. Nu cred ca poate mai devreme, mai ales ca azi e f. aglomerat. Speram sa va mai gasim si pe la 7... Daca nu...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
lauri_ca spune:
Buna, fetelor! Am primit sms de la Rubia, vin si eu. E f. bine dupa 6 la Amfiteatru.
Iar am ratat o multime de aniversari. Le urez acum la multi ani fericiti tuturor delfinasilor care au implinit doi anisori!
Bine ai venit pe lume Riana, sa papi si sa dormi bine, sa te faci domnisoara mare si frumoasa ca surioara ta!
Stefi doarme de mult (de pe la 6 luni) singurica in patutul ei cu suza si un bebe. Cand vine ora de nani (13:30 la pranz si 23:30 seara) ii zic hai sa-l luam pe bebe si suza si sa mergem la nani. Le spune pa tuturor, lui Radu, lui tati, televizorului si pestisorilor din acvariu, da gurita dulce lui mami, o urc in patut, ii las aprinsa o lumina de veghe si o las singurica in camera. Uneori ma mai striga dupa vreo 5 min., dar nu ma duc la ea daca nu plange, si in 10 min. a adormit.
Ieri a fost prima zi in care nu a facut deloc pisu pe ea, doar la olita! Ma bucur ca nu am renuntat dupa prima saptamana, in care a fost dezastru absolut.
puiutz_mic spune:
Lauri_ca bine ai revenit! Bravo lui Stefi pentru olita! Mie imi vine sa renunt!!!!!!!!! A facut un singur pisu la olita, din intamplare. dar de atunci nu mai reusim deloc decat pe langa olita
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Salut!!
Mi-a luat 1/2 zi sa comand tort cu crema de branza si fructe si in forma de Micky Mouse pt Raul!!! Unele laboratoare mi-au oferit tort cu feluri de ciocolata, cu nu stiu ce creme, dar am gasit pana la urma un laborator care il face cum vreau eu... Sunt tare curioasa ce va iesi...
Ce-as vrea sa vin si eu la Constanta sa am intalnesc cu voi.
Elena, dar nu poti sa mergi cu un taxi? Sau cu un mijloc de transport in comun? Vreau sa va zic ca bona il duce pe Raul cu autobuzul, cand merg in deplasare...mi-a zis ca asa de mult ii place!!!Sta cuminte si se uita pe geam...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2