** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
La Multi Ani Sabina!!
Sa cresti mare, cuminte, frumoasa si sanatoasa!!
Elena, si eu sunt in aceeasi situatie cu olita, daca nu mai rau...adica, sambata asa l-a certat Cosmin ca a facut pisu langa pat ca a refuzat sa mai faca. Eu il lasam in pace, oricum facea numai langa pat, unde nu am covor, cu olita langa el, dar dupa ce l-a certat Cosmin, nu a mai vrut sa faca deloc. S-a scapat un pic si m-a chemat repede sa sterg, dar chiar un picur...si vedeam ca il trece, ca batea din picioare si se tragea de puta, dar nu a facut, nici pe olita, nici pe reductor( ca am si din ala), nici langa pat!!! I-am pus pampersul si in 2 minute a facut. Asa ca acum o luam de la inceput, am zis ca nu-l mai chinui o perioada si apoi ne reapucam, sau mai bine ii dau termen la bona : are 1 luna sa-l dezvete de pampers
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
michelle1981 spune:
Daa, si Bianca e innebunita dupa mers cu tramvaiul
Noi suntem mai bine de cand s-a racorit. Oricum de vineri avem si AC, e super!
Nu-mi vine sa cred ca a nascut Ramo, deja incep sa intru in panica, mai am atat de multe de rezolvat si deja sunt in sapt 38
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+
michelle1981 spune:
La multi ani Radu Gabriel!
La multi ani Tania Maria!
La multi ani Mihai!
La multi ani Vladut!
La multi ani Sabina
La multi ani delfinasi scumpi! Multa sanatate, noroc si bucurii!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+
puiutz_mic spune:
Baby noi nu putem ajunge la 17.30 in nici un caz...eu cu Radu nu ma incumet sa plec singura pe asa distanta... nu mai pot sa-l car in brate si de cele mai multe ori asta e singura varianta pentru a-l impiedica sa faca numai ce vrea el...
Daca pentru Bumble si celelalte fete nu e convenabil la ora 19...asta e, o sa ne vedem cu alta ocazie
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Cris2010 spune:
Buna ziua, fete dragi!
La multi ani, Sabina! Sa ai o viata minunata!
Mamica Nataliei, 13+
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Daa, si Bianca e innebunita dupa mers cu tramvaiul ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu AMR 2+ |
Ce cumintica sta ea pe scaun... si la impletitul parului.
Nu mai mananca in scaunul de masa? La noi e ratata masa daca nu o pun in scaun. Mai are putin si nu mai incape in el.
Mamica Nataliei, 13+
ooana spune:
La Multi Ani, Sabina!
Cristina, Matei adoarme singur in patutul lui de mult, de pe la 10-11 luni, nici nu mai tin minte exact de cand ...ii dau lapticul, apoi il pun sa stinga lumina, il asez in patut, il pup si ii spun noapte buna...dupa care ies din camera iar el adoarme singur
si la amiaza si seara
daca nu suntem acasa si sunt cu el in camera se joaca cu mine si face cucu-bau
asa ca in deplasari adoarme si el de multe ori leganata si plimbat si e tare greu cu spatele
la Pheonicia a fost perfect din punctul asta de vedere ca am avut apartament cu 2 camere
acum sa va zic "metoda" mea de dezvatat copilul
il luam seara in brate, imediat dupa laptic si il leganam pana cand era asa putin adormit...dar atat de treaz incat sa isi dea seama ca il pun in patut si atat de adormit incat sa doarma in continuare
il puneam in patut si ieseam, dupa 30 min plangea...repetam figura si tot asa...cu rabdare, cateodata intr-o seara si de 5-6-7 ori pana cand nu se mai trezea
in foarte scurt timp am inceput sa scurtez durata leganatului
si dupa 7-10 zile Matei adormea singur in patut
iti tin pumnii sa reusiti cat mai repede, chiar daca acum Vladut e mai mare si poate va renunta mai greu...Matei avea sub 1 an!
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
La multi ani, Sabinuta, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de o copilarie ca-n povesti!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
Asa am facut si eu cu Bianca la adormitul in patut, ca Oana. O puneam dupa ce ii dadeam LP si ieseam din camera. Reveneam de fiecare data cand ma striga, o luam din patut, o mai tineam in brate, ii mai ziceam o rugaciune, ii mai dadeam LP/ apa si inapoi in patut.
Acum cere sa o las pe pat sa adoarma, de cele mai multe ori adoarme, cu mine langa ea, si o transfer apoi in patut.
Oare e semn ca trebuie sa ii iau pat junior?
Cris - da, nu mai folosim demult scaunul de masa.. Prin primavara il mai foloseam ocazional dar acum deloc.
Asa si la noi, ia cateva guri apoi zice "gata" si pleaca. Se mai joaca si in timp ce mancam mai vine si mai cerseste mancare dar asa din fuga.. Cam asa sunt mesele noastre. Gustarile le servim pe balcon sau pe blatul de la bucatarie, doar mesele in scaun la masa. Oricum nu alerg cu lingurita dupa ea prin casa.
Problema e ca daca iesim afara si e flamanda mananca prostii. Oricum nu plec fara o banana la mine sau un biscuite.
Daca nu am eu ceva, cerseste la altii de prin parc :)
Fetelor, eu am luat o raceala de la Bianca si cum nu am luat nicium medicament cred ca s-a agravat. Simt pe canalul nasului spre ochi mucii, sunt galbeni si vascosi, nu ies cand suflu nasul, doar ii simt. Si se propaga asa o durere sub ochi si spre masele. Asta o fi sinuzita? off...
AMR 2+
Cris2010 spune:
Adriana, ce patanie urata! Bine ca ai fost pe faza. Sper sa rezolvati cat mai repede problema si cu cat mai putini bani.
Oana, bafta la sedinta!
Crispro, si noi avem problema cu adormitul, numai ca la noi e legantul pe picioare. A invatat-o mama asa, ca adoarme mai repede. De luni intru in concediu si vreau sa incep si eu operatiunea adormitul fara leganat. Sunt dati (foarte rare ce-i drept) in care adoarme fara sa fie leganata, cu cineva din noi in pat langa ea.
In patut nu mai doarme de cateva luni, se agita in somn si se loveste de zabrele.
Noi ne gandim deja sa luam niste paturi suprapuse.
Mamica Nataliei, 13+