** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 14
michelle1981 spune:
Otilia - mi-am amintit ca mi-ai zis de inaltator, il folosesc cu succes, am scapat de ridicat la spalatul pe maini, dar la spalatul la fundulet cum sa fac? Ca eu o spal la fiecare pampers, nu folosesc servetele umede deloc.
Mai nou o las sa se suie singura in scaunul de masina. De coborat, se da ea jos, dar peste frana de mana, pe la volan, mai invarte si ea de volan, mai butoneaza si apoi coboara de tot :)
Mai ramane si pusul/ luatul in/ din patut..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+
lauri_ca spune:
Puiutz, mie mi-e tot una la 6 sau la 7. Cum pot si celelalte fete. Dar chiar daca ne intalnim la 6, probabil o sa fim acolo si peste 1 ora cand puteti veni si voi.
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Sabina! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi!!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 35+ Elena
Cris2010 spune:
Fetele din Constanta, intalneala placuta! Sa faceti si poze!
Michelle, poate te ajuta niste inhalatii de aburi cu apa cu sare de mare.
De luni e si SN fara scutec ziua. Pana acum s-a soldat cu un singur pipi pe ea. Mama n-a descoperit inca unde l-a comis. Cand s-a cerut pt pipi avea deja ud chilotelul. La somn mai pastram scutecul.
Mamica Nataliei, 13+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, Sabina draga! ramo, Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La multi ani si de la noi!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Mai nou o las sa se suie singura in scaunul de masina. De coborat, se da ea jos, dar peste frana de mana, pe la volan, mai invarte si ea de volan, mai butoneaza si apoi coboara de tot :) ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu AMR 2+ |
Asa mai facesi Crsti,e innebunit sa dea de volan s sa claxoneze
Adriana: ce patanie urata,sper sa se rezolve cu plita,bne ca ai ramas calma .
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
baby78 spune:
Alice, Puiutz....s-a schimbat locul de intalnire la capatul Mamaei spre Navodari ,,,dupa camping dreapta la locul de joaca pe malul marii
Astept telefon de la Alina sa se trezeasca Victor si stabilim ora.
Acolo cu siguranta putem sta si pana la ora 20-21 asa ca Puiutz te asteptam cu drag
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
Da de ce tocmai acolo??? Pai eu nu ajung la 6.. Si habar n-am despre ce loc vorbiti.
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Da de ce tocmai acolo??? Pai eu nu ajung la 6.. Si habar n-am despre ce loc vorbiti. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Pt ca Alina a vrut in Mamaia si acolo e loc de joaca cu gard si putem sta linistite fara sa fugarim copii. Daca vrei trec sa te iau....
Noi acum ne imbracam . Rubia si Laura au plecat acolo iar Alina acum e pe drum.
Nu am nr tau de tel sa te sun
Ai primit PM cu nr meu? Da-mi un semn sa vb
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
crispro spune:
Michelle,
Deci trebuie sa ma inarmez cu rabdare, sa vedem cum ilculc pe V. Singur nu il pot lasa, ca el doarme in pat de copii/juniori, nu in patut, si se da jos (nu intotdeauna reuseste, asa ca trebuie sa fiu pe faza), sau sare peste laterala de protectie...
De vreo 2 sapt sta si Vlad in pozitia pup (nu stiu daca stiti care e aia- ca si cum ar sta pe o olita, doar ca olita nu e). Abia acum are putere in picioare sa stea asa. Si abia acum sta si in genunchi, cu picioarele sub el, cu fundul pe calcaie, si fara maini!!! Si odata cu achitiziile astea, simt ca mai bine urca scarile (ajutat inca), isi indoaie mai ca lumea picioarele. No, v-am zis eu ca e un pic mai in urma... el nici borduri mici nu poate urca singur, nu isi indoaie picioarele. Dar acum vad ca incepe sa isi dea drumul.
Sa-l ajutam pe Alex