** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, Raul adoarme singur in patut, dar numai daca nu sunt eu in camera. Daca stau eu cu el, se joaca cu mine, rade, numai nu se culca...cu Cosmin nu...cand i-a zis pune capul jos, s-a culcat. Bietul copil pune capul jos chiar daca suntem afara, la locul de joaca. Inainte mai reuseam si eu sa-l adorm, daca il puneam in patut si il lasam singur in camera si adormea singurel, dar de cand a invatat sa escaladeze patutul nu mai am curaj. Dar de suzi nu cred ca scapam vreodata. De suzi si de pampers. Tb sa-i iau alta olita, ca asta nu-i inspira nimic. Si suzi o cere doar la culcare, pb mai mare e ca se joaca cu ea cand ii e somn, asta e semnul lui ca o sa adoarma in urm 5 minute.

Adriana simti miros de gaz? Maine o sa elucidezi pb.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Crispro Medeea la gradi adoarme intinsa in patut cu educatoarele langa ea, o mangaie sau ii canta. Mie nu mi-a adormit niciodata asa. Acasa avem un fotoliu balansoar de la Ikea, o iau in brate si ma asez cu ea in fotoliul ala si o legan cam 10 min si adoarme dar are si zile cand ii ia mai mult. Cateodata seara daca e rupta o pun direct in patut si adorme singura dar asta destul de rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo- eu ce sa mai zic...cu tzitzi adormim cu tzitzi ne trezim de cand a simtit ca vreau sa-l intarc...mai des vrea sa suga....f rar adoarme singur pe pat.

Paula- cu reductor ai incercat? eu nici nu am mai cumparat olita...Antonia nu a vrut deloc sa faca la olita...asa ca nu am mai aruncat banii si la David am luat direct reductor.

Adriana- asa se intampla si la mine...cand ies din garantie toate se trica toate

E asa bine de cand s-a racorit afara

n buna vdelfinasi si mamici[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bine, atunci vin eu care nu stiu prin ce minune am reusit.. copiii mei adorm singuri singurei. ii pun in patut, le dau un pupic..apa, mai pupam plusurile, Mihai se pune pe burtica, da vesel din piciorute si gata.
cd e necajit, il tin in brate pana se linisteste.
S la fel.poate ca mai iese din camera de vreo 2-3 ori sa ne mai zica una-alta.

vai, am vazut un film de m-a apucat plansul..un colt de rai..ioi..cine m-a pus sa ma uit...

cristeo, ti-am trimis PM. a ajuns? ca eu nu il vad in outbox.

oana, ramane stabilit! ne vedem in 4. o sa te anunt daca plecam de dimineata si luam pranzul acolo, sa vedem cum hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Vladut, la multi ani!
Crispro, sa-ti traiasca si sa-ti aduca mereu multa, multa bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cristina, Raul adoarme singur in patut, dar numai daca nu sunt eu in camera. Daca stau eu cu el, se joaca cu mine, rade, numai nu se culca...cu Cosmin nu...cand i-a zis pune capul jos, s-a culcat. Bietul copil pune capul jos chiar daca suntem afara, la locul de joaca. Inainte mai reuseam si eu sa-l adorm, daca il puneam in patut si il lasam singur in camera si adormea singurel, dar de cand a invatat sa escaladeze patutul nu mai am curaj.

crispro, Isa depinde cu cine adoarme . daca e cu mine la amiaza, imi ia si cate-o jumate de ora , ca ma pupa, ma cuprinde, ma escaladeaza, canta si-mi cere sa-i cant, isi ia jucariile pe rand sa le culce , pana ma intorc cu spatele si ma fac ca dorm (nu va mai spun ca mai nou adorm si eu de fiecare data . daca insa se pune in pat cu tati, il calareste 2 minute, tati adoarme inaintea ei si, ori adoarme si ea, ori iese din camera sa ma caute . daca o pune Maria la culcare, e perfect: o pune in patut, inchide usa dupa ea si... Isa doarme singura! asa faceam si eu cu ea inainte, dar de cand am inceput lucrul si se prinde ca la trezire eu nu-s, nu mai scap asa usor... seara e mai simplu, doar eu o culc: luam sticla de laptic (10 masuri de lp si 2 de cereale ) si dintr-o rasuflare e gata - seara mereu in patutul ei, nici nu are intentia de a cobori de-acolo. se intoarce cu fata la perete, isi aranjeaza catelul-perna, trage paturica pana la gat (e jale daca n-o invelesc, noaptea se trezeste sa-si caute paturica, smiorcaie dupa ea: naniiii, naniiii). de vreo saptamana insa mai face ceva: imi ia mana si mi-o pune pe fundul ei, ca intr-o zi i-am cantat si am leganat-o asa in pat . dar daca ma prefac ca dorm, renunta

paula, zic si eu ca bambo sa nu mai arunci banii pe fereastra. la Maria am avut de la olita simpla pana la wc muzical cu butoane si luminite cand facea ceva (daca ar fi facut!!), au fost bani pe care ii puteam folosi la altceva . reductorul a fost de succes, o sa-i iau si Isei chiar maine (o mai tin eu asa pe wc mare, dar inca doar se uita printre picioare daca a facut sau nu... ceva si zice: nu-i!)

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

la multi ani, Sabina draga! ramo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iuliana, eu pot ajunge si mai devreme daca mai vine cineva :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Si eu pot ajunnge mai devreme

Cristina, pe Tudor l-am invatat dupa varsta de 1 an seara sa stam in pat si sa ne dragalim pana adormim amadoi....Daca la inceput dura dragaleala si 45 de minute acum in 5-10 minute doarme ...Iar la pranz cam de 3-4 luni il culceu si pur si simplu inchid toate sursele de muzica...tv din casa si ii spun sa mearga in dormitor la nani nani....De obicei pune barbia in piept...mai maraie de 2 ori dar se urca in pat...ma asez langa el ne iubim si adormim///Asta acum dureaza cam 10 minute sau mai mult...depinde de cat de obosit este...Inainte si la noi dura mult...cu luat in brate dar nu am mai putut sa il tin ca are 14,5 kg si nici sarcina nu mi-a mai permis....
Eu cred ca e putin mai greu la inceput dar apoi se obisnuieste si timpul se scurteaza

De exemplu vinerea trecuta l-am luat orosit rau de la fradi si eu am mai lenevit pe la calculator...nu l-am culcat imediat....Peste 30 min ma gandesc eu sa merg sa culc copilul care era deja in dormitor si se uita la desene....Merg acolo si ....surpriza...Al meu se invelise si se culcase singurel....M-a socat...Plus ca acum cu gradi doarme 3 ore sau mai mult la pranz de abia reusesc sa il trezesc

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

la multi ani, Sabina !

Fetele...ramane pentru maine la 18 la Amfiteatru????

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

o buna buna sosete in delfinariu . o zi buna sa aveti

Mergi la inceput