** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
La multi ani Vladutz cretulin frumos !
Crispo- sa va traiasca minunea de baietel sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
a nascut Ramo ...bine ai venit pe lume Riana !
Alice- la multi ani fericiti !
Aseara am vazut din intamplare un reportaj pe Kanal D cu copii abandonati in spitale...mi s-a rupt sufletul pt ei ...ii tin doar in patuturi din alea cu gratii si nu-i scoate nimeni afara nu o sa inteleg niciodata cum isi pot abandona unii copii.
Alice_Elena spune:
Elena, eu zic ca e suficient loc de joaca cat sa putem si schimba o vorba intre noi, nu? Eu sunt pentru
De iesit fara copii, dupa ce adorm ei:) sa ii pazeasca tatii din dotare. Aaltfel nu ies nici eu, chiar daca uneori am cu cine sa ii las.
saddie spune:
anca imi pare rau pentru vestile cu tiroidia. Eu nu ma pricep deloc la subiect dar sper sa se poata regla inca din alimentatie sau cu tratament usor.
oana ce bine ca nu e ciupercuta la Matei! Dar ce manifestare ciudata de la virusul ala... La servici sper sa nu fie probleme, stiu ca sunt grele tare perioadele astea :((
ochidut acum m-am prins si eu de ce ne amenintai cu balerinii sclipiciosi pe FB , ca nu citisem aici, bravo! ma bucur ca ai gasit ceva sa-ti placa si in care sa te simti bine avand in vedere situatia. Ia sa pui poze!
Ce scumpa e Larisa cum pune ea botic ca-l iei pe bebe in brate
adriana valeu ce patanie!!! cum mai sunteti???
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Elena, eu zic ca e suficient loc de joaca cat sa putem si schimba o vorba intre noi, nu? Eu sunt pentru De iesit fara copii, dupa ce adorm ei:) sa ii pazeasca tatii din dotare. Aaltfel nu ies nici eu, chiar daca uneori am cu cine sa ii las. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Si eu sunt pentru mai ales ca sunt si mesele langa locul de joaca si e gard de nu au cum sa fuga(asta din ce am vazut din mers )
Ramane Amfiteatru ora 19?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
crispro spune:
Crissteo, Saddie, Bambo, va multumesc si voua de urari!
Azi am fost cu V si sotul in oras, la o praji si inghetata, am zis ca ii dau si lui V, ca tot e ziua lui. Dar nu a vrut. I-am luat apoi o chifla buna, proaspata si a papat-o toata.
Trece timpul de nu imi dau seama, iedutzul meu e mare... Doamne, ca acum 2 ani eram cu o spaima in mine ca nu stiam ce voi face cu el, plangeam de numa in spital. Bine, ca am plans destul si acasa, stiti voi Si uite ca a crescut baietelul meu,din brunet s-a facut blond, din bebe mic acum e un baietel poznas. Ne-a ajutat DD si am ajuns cu bine, sanatosi pana aici. Doar sanatate ii cer, sa ne putem bucura unii de altii. Si armonie in familie, sa ne intelegem si sa ne respectam mereu.
Intrebare intrebatoare: cum culcati copiii??? al meu doarme INCA leganat, si musai sa ma plimb, nu sa stau jos. Am incercat variante de stat impreuna in pat, povestim, il mangai , ii cant. Dar dureaza minim 2 ore adormitul!!! Indiferent cat a dormit la amiaza, de cand e treaz sau daca nu a dormit deloc la amiaza. In brate adoarme cam in 20 min. Dar deja ma dor rau spatele, nu mai pot. SI e mare, totusi... pai si la gradi, cand ii vedeam pe ceilalti ca stau cuminti in pat si asteptau sa adoarma... Vlad, rupt de oboseala, sarea din pat, chiuia, alerga, nu are stare. SI il leganam si acolo cate 20-30 de min... No, sper sa nu fiti multe mamici care sa imi spuneti ca ii puneti in patul lor si adorm singuri, ca ma deprim.
Va pup, dragelor,noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
Deci m-am transformat din vaca in bou ; plita este pe gaz, singurul lucru electric la ea e apriderea, in nici un caz nu pare sa fie o problema electrica. Cei de la service par contrariati de problema, se pare ca nu au patit asa ceva pana acum. Ei zic ca ar fi de vina presiunea mare a gazului si ca e posibil sa fi rasuflat pe undeva; vax! o sa vad maine, dar parca vad ca o sa fac focul pe balcon sa imi fac un ceai. Cert e ca acum am gazul oprit la plita si cuptor, plita e scoasa din priza, iar mancarea o incalzesc la microunde. Noroc ca am facut mancare azi dimineata. Imi vine sa urlu, ca a iesit din garantie acum cateva luni.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ilinca79 spune:
Vin si eu la ceas de seara cu felicitarile:
La Multi Ani Vlad, minune de baietel cretulin! Sa cresti frumos, sa ai parte de o viata lunga, cu multa sanatate, noroc si bucurii! Mami Cristina esti minunata! Sa va traiasca baiatul, sa va faca fericiti in fiecare zi a vietii!
Felicitari Ramo! Bun venit pe lume Riana!
Ochidut ma bucur ca ai gasit o solutie pentru botez. Sunt sigura ca vei fi o nasa frumoasa iar Larisa o nasica nemaipomenita, indiferent cu ce rochita se imbraca!
Oana il pupam pe Matei, ca mult mai indura de pe urma GMP. Sa treaca usor conferinta, sa nu aduca vesti prea rele!
Otilia bine ai revenit! N-ai putea sa schimbi steriletul cu unul simplu de cupru/argint? Macar astea nu dau efectle secundare ale hormonilor.
Fetele de la mare, s-aveti intalneala frumoasa si nu uitati sa faceti multe poze!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
adrianaBuc spune:
crispro, Rebeca adoarme si acum cum adormea cand era bb, adica cu mami sau tati langa ea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Alice_Elena spune:
Adriana, nu stii ca asa se intampla mereu? Dupa ce ies din garantie se strica. Cred ca asa sunt proiectate
Cris, mara adoarme in pat mangaiata si cu cantari de pe la 6 luni. Dar numai cu suzeta. Nu stiu cum scap de ea.. Radu adoarme la tzatza sau plimbat in brate.
Iuliana, eu pot ajunge si mai devreme daca mai vine cineva :)
rubia spune:
Am primit sms de la Laura,vine si ea doar sa vb maine la tel si sa-i zic restul detaliilor.Mie imi convine Amfiteatru,dar sa stiti ca merge si mai devreme(ora 6) daca puteti,adica e umbra acolo ,au si umbrele mari...
Crispro a mea nu a vrut niciodata leganata si acum doarme la fel tinandu-ma de mana(asta am invatat-o de la tine).Incearca sa-l pui cateva nopti in pat si sa stai langa el(pierzi ceva timp dar poate merge).Ca de faza cu leganatul se dezobisnuiesc cel mai greu din cate am vazut la cunostinte...