** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
Bun, deci, unde? In Mamaia. Putem si mai devreme daca vreti la plaja, chiar nu am treaba. Bine, vorba lui Alice, numai la McD nu. In rest, oricum astia mici o sa ne alerge de-o sa uitam scopul intalnirii.
ochidut spune:
Vai Adriana ce patanie...bine ca nu s-a intamplat nimic, doar ca trebuie verificat neaparat acolo ce e, e clar ca se supraincalzeste ceva.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Otiliav spune:
Alice, am hormonal Mirena. In No il pun medicii de familie pe banda. Eu am vrut sa fac niste analize hormonale inainte dar am vorbit cu peretii. Acum mi le-a facut pe cele de tiroida. Daca am interpretat eu bine e simulata cumva sarcina cu simptomele ei. Si cam asa am fost eu in sarcina, somnolenta grava, retentie de apa. Acnee nu, dimpotriva.
Adriana ce intamplare. Sper ca ti-ai revenit si ca nu sunt pagubele mari.
Am citit pe undeva ca era in pozitie pelvina si de aceea a fost cezariana.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
paula_m spune:
Doamne, Adriana!! Ce sperietura!! Ce a avut? Tu ai cuptor electric, nu?
Ramona, nu putea naste natural, pt ca Riana nu era intoarsa. I-au si spus ca daca era in pozitie normala, o nastea acasa, ca era dilatata 10 cm, doar ca nu i se rupsese apa. Din aceasta cauza au fost si niste complicatii, ca Riana era deja in traectul de nastere, cu picioarele intinse inainte si nu au putut sa o scoata bine( Dany mi-a povestit- ca ii vedea pe aia cum se agita pe acolo, si nu stia ce s-a intamplat), dar totul s-a terminat cu bine. Am vazut poze cu Riana, e leita Raisa!!
Otilia, si mie mi-a fost dor de tine!! dar poze cu printele tale unde vad?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
crissteo spune:
La multi ani, Vladut, sa ai o viata ca-n povesti, iubire multa, sanatate, noroc si pe cei dragi ai tai aproape mereu! Cris, felicitari pentru minunea ta!
Victo, sigur, vorbim pe pm, ma intrebi sa-ti povestesc punctual? Pupam.
Adriana, ce sperietura. Of mami ca eu nu stiu cum de mai poti,
Riana, bien ai venit! Ramona, felicitari! Recuperare usoara si bebe sanatos, cuminte si mancacios!
rubia spune:
Am e nr Laurei,ii trimit un mesaj cu detaliile(chiar daca inca sunt vagi) intalnirii si vad daca imi raspunde.Daca nu o sun maine,pt ca acum mi se pare tarziu sa o sun.OK?
rubia spune:
Am trimis mesajul Laurei,sper sa fie libera,oricum astept raspuns si daca nu primesc sms inapoi o sun maine sa vad daca e libera.
Alice multi ani fericiti alaturi de sot si de minunile tale!
In ceea ce priveste locatia Amfiteatru sa va prezint locul de joaca: o trambulina, un tobogan, un balansoar pt copiii mai mici , un cortulet cu o masuta si vreo 5-6 scaunele, o groapa cu nisip, legouri,lopatele , mingiute cu urechi (cele gen pt gimnastica) , toate pe o suprafata de 4m/6m(e o estimare)
Astept sa vad ce spuneti si voi
saddie spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!
Bine ai venit Riana!!!
Sa fii sanatoasa si papacioasa!!!
Ramo felicitari si recuperare usoara!
rubia spune:
Vai Adriana ce patanie ...pana la urma plita sau cuptorul luase foc ca eu pe ambele le am electrice si nu le scot niciodata din priza...nici nu vreau sa ma gandesc
Alice cu iesitul doar noi ar fi o problema pt noi cele care nu avem cu cine lasa copiii