** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Da, uite la asta nu m-am gandit, are dreptate Alice. O sa alergam dupa copii si nu vom avea timp deloc sa vorbim. Ma tot gandesc la alt loc dar nu-mi vine nimic in minte. Poate si pentru ca noi nu suntem f. plimbareti

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Ar mai fi la Amfiteartu dar nu stiu exact cum e acolo.....Loc mic de joaca dar exista trambulina si putem pune copii acolo sa sara pana nu mai pot
Rubia stie mai multe despre el....
Ar mai fi un loc de joaca ingradit dar doar cu un tobogan, un leagan si 2 balansoare la capat la Mamaia unde sunt blocurile dupa bariera...si e inchis cu gard....Eu merg acolo ca al meu copil nu are cum sa evadeze de acolo.....

Mai asteptam propuneri

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

FETELOR TREMUR CA VARGA: aveam niste vinete la copt, intru in bucatarie si vad fum iesind pe la butoalele de la plita. Am oprit repede tot, am scos din priza, fum ca la nebuni, nu intelegeam de unde e - nici acum nu inteleg de fapt -, deschid dulapul in care e incorporata plita si ma loveste un val de caldura. Toata plita era supraincalzita in asa hal ca se topeau butoanele. Ma si vedeam cu copii la subrat, laptopul in mana si cu pompierii la usa Nu mai pot!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Totusi nu stiu daca poate Baby pe plaja, chiar si 7 seara fiind.

12.08.2010

pt mine e ok....

34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

FETELOR TREMUR CA VARGA: aveam niste vinete la copt, intru in bucatarie si vad fum iesind pe la butoalele de la plita. Am oprit repede tot, am scos din priza, fum ca la nebuni, nu intelegeam de unde e - nici acum nu inteleg de fapt -, deschid dulapul in care e incorporata plita si ma loveste un val de caldura. Toata plita era supraincalzita in asa hal ca se topeau butoanele. Ma si vedeam cu copii la subrat, laptopul in mana si cu pompierii la usa Nu mai pot!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Ce patanie Adriana!!!!!! Acum esti bine? Copii sunt bine? sa treaca sperietura

34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mai da ce porcarie, chiar asa nici o terasa cu loc de joaca?? In afara de mcdonalds :)))
Numarul cristinei serban cine il are??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramo, felicitari! Bine ai venit Riana! Sa ai o viata minunata, cu sanatate si bucurii! Recuperare rapida, mami, asteptam detalii!

Alice, La multi , multi ani fericiti impreuna, cu dragoste si intelegere! V la 03:35 noaptea e nascut. Seara am mers la spital, pe la 22-23 am ajuns acolo, cu emotii cat casa.

Fete dragi, multumesc din suflet de urari! Va servesc cu un suculet, un ciuc, o limonada si de papa- gris in lapte. asta l-am papat si noi. Rodi, Iuliana, Alice, Matusa, Laurika, Cris, Paula, Crissy, Anca, Oana, Puiutz, Bumblebee, Ochidut, Tanti, Rubia, Otilia, Adriana, Sorina, va pup cu drag, mi-au placut urarile voastre si mi-au mers la suflet. Va doresc si voua si copilasilor sanatate, sa va bucurati unii de altii.

Vai, Adriana, acum citesc ce ai patit! Dar cum naiba s-a incalzit plita in halul ala? Bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav, Doamne fereste!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Adriana ce patanie, Dumnezeule! Bine ca nu s-a intamplat ceva grav! Sper ca sunteti bine cu totii, inclusiv plita

Pupici!

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, bine ca e totul in regula

Am vbit cu cristina (crissy, e valabil numarul ) sun maine sa ii spun locatia si vine si ea :)
Crissy, n-ai in listuta magica si nr laurei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Adriana, bine ca e totul in regula

Am vbit cu cristina (crissy, e valabil numarul ) sun maine sa ii spun locatia si vine si ea :)
Crissy, n-ai in listuta magica si nr laurei?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

lauri_ca sau laurika?

lauri_ca ni s-a alaturat mai tarziu, nu am nr ei in fisier. Trimite-i pm, daca nu citeste pe dc, poate isi citeste e-mailurile (primeste notificare cand are PM).

Mergi la inceput