Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
stati la umbra? este cald tare la noi. am ajuns acasa pe la 13 cu limba scoasa. ne-am schimbat, ne-am spalat, am papat si abia acum a adormit Anastasia in scaunul de masa mancand pufuleti

ally aha, am inteles acum. te asteptam sa ne scrii cand ai timp, vad ca esti ocupata tare acum

anda eu nu am luat pastile. si eu la fel m-am muls 2 zile cate putin ca mi se umflase sanii si ma cam dureau. am muls intr-o zi putin, a doua zi inca putin cat sa nu ma mai doara si apoi nu a mai fost nevoie. ma bucur ca ati dormit bine clar nu de foame se trezea, era de alint, sa stea el la titi. asa eram si noi

mandreeac ma bucur ca este mai bine, fara dureri. sarcina schimba multe in bine, se regleaza hormonii... cel mai tare ma bucur ca Rares nu are nimic esti si tu mai linistita acum.

viss cum sa uiti aparatul? ala este cel mai important lucru bine macar ca ai poze de la prietenele tale.
ce dulci sunt piticii ce-mi place poza aceea unde Sonia il musca pe Sergiu de manuta nu cumva sa-i ia bicicleta tot mai mult se schimba, Sonia are parul mai mare, Sergiu a crescut si el. tu te-ai vopsit iar, nu? ca esti mai blonda acum. iti sta bine si asa dar mai mult imi place cum iti sta cu parul mai lung

Mergi la inceput

somleac am vazut si comorile tale. ai niste copilasi superbi, frumosi... Ilinca este o grasuna dulce cu ochi albastrii ce papa ea inghetata

La multi ani! tuturor ce poarta numele de Sf. Ilie!La multi ani pentru Ilincile scumpe!

Mergi la inceput

am pus poze dar prin Google, ca prin picasa nu merge. dar sa-mi ziceti daca apar in picasa, daca le vedeti. sa vedem, merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI pentru ILINCA de Somleac, ILINCA de Alina, ILINCA nepotica de Simo!La multi ani si pt ceilalti sarbatoriti din famililile voastre!Si eu ma gandesc ca azi as fi avut de serbat... dar cu Dumnezeu inainte,sa fim toti sanatosi!
pup! ma duc sa termin ca maine ii taiem turta Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

La multi ani Iliilor si Ilincilor! Sa fiti sanatosi cu totii!
Delia, petrecere frumoasa maine! Sa ne spui ce alege Andra!

Eu nu stiu de bungalourile cu podea din sticla. Suna foarte bine. noi vom sta intr-un hotel. plecam pe 22 septembrie. de obicei nu plec in nicio calatorie pana nu ma documentez temeinic cu privire la acel loc. deformare profesionala :)
pana plecam ma pun la punct cu informatiile :)
ma tot gandesc ca o baba crizata " dar daca face febra daria, daca se loveste, daca...daca... si eu nu sunt langa ea"
Offf, ne ajuta Doamne-Doamne sa ne intorcem sanatosi cu totii.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare mamici!
LA MULTI ANI PTR SF. ILIE!SA FITI SANATOSI CU MIC CU MARE!
ALINA06- SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA, SI TU MAMI SA TE REFACI RAPID! CAND POTI, TE ASTEPTAM CU IMPRESII...

Sunt supi, v-am scris astazi un mesaj lungut, si ....s-a dus...imi venea sa-i dau una la laptop, dar ma gandeam ca tot eu ma ranesc

In fine...greu sa-mi adun gandurile din nou...cert este ca ii spuneam lui roxy ca imi pare rau, f rau...sunt eu desumflata....dar tu? offfffffff dar sa fie cu noroc data viitoare!
De ce nu oi fi facut tu analiza de singe bhcg? la mine e sfanta!o repetam apoi sa stiu daca evolueaza sarcina ok....

Am vazut poze cu piticii lui somleac, viss, roxy...frumosi foc, unu si unu...
Viss- stiu ca iti este comod, dar tot cu podoaba capilara mai lunga iti sade mai binePiticii sunt mortali!
strumphyfaine surprize, ... sa stapanesti sotul sanatoasa!
irinucatu sari de la agonie la extaz(sau soata, a vrut sa-i ierti ''pacatele'')...asa da, faina vacanta!
ailedpetrecere frumoasa!Vreau poze muuuulte!!!
simonacipce-ai facut mami la ex?m-am gandit la tine!Pupici!
madutzanoi ne pregatim de vacanta, ahhhh abia astept!Spor la a te face frumoasa, ca dehhh mergi la salon!
mandreeacbine ca ati scapat de dr..offfffff asta e super!
ally- super ca puteti veni in RO, ...ce sa-ti spun, pana una alta spor la ''framantat''!

I e scumpa tare, din pacate in urma cu 3 zile a avut intre doua scaune mai ...''pastoase'' unul apatos, am pus-o pe seama dintilor, a si coincis cu o perioada in care eu am mincat prune mai putin coapte, apoi pepene rosu, ea dupa piersica a papat pepene galben...nu stiu exact de la ce a fost cert este ca in 2 zile am dres-o cu mar copt, orez si branza la mic dejun, la pranz orez, morcov si gratar ...totul pasat, si seara, banana oparita cu orez si branza...a baut intre mese ceai de menta cu zeama de la orez. Vreau sa va spun ca minca fara sa respire...asa i-a priit regimul...maine plec pe drum cu ea...si inca o tin sub control 2-3 zile, ma tem sa nu recidiveze...

Fetele va doresc tot binele din lume!

p.s. maine plec la vilcea pana duminica seara, apoi luni la prima ora ne indreptam catre eforie 10 zile...

Aveti grija de voi, de pitici si de soti...normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Seara buna fetelor! Asta daca nu ne-ati uitat! Stiti, eu intru rar, dar cand ma prind in hora nu mai scapati de mine... Am reusit si noi sa ne adunam dupa ce-am ajuns inapoi acasa din concediu... A fost tare frumos, am stat non stop numai pe-afara, am facut plaja cu tona, ne-am jucat in "sip", am facut baie "maie", baie "mica", ne-am bronzat, vazut prietenii, rudele, tot si acum ne-am intors la vesnica toamna de aici... aici, din pacate exact in seara in care ne-am intors, emma a facut febra mare, toata noaptea dans si distractie cu ea... a fost destul de urat ca parea sa aibe si niste crampe si icnea si se strangea de burtica... m-am speriat... initial am zis ca mergem la urgente, l-am trezit si pe sot dar el a zis ca e ok, ca nu e cazul, ca ne ducem sa ne dea paracetamol si nu facem decat sa ne complicam aiurea, mai ales ca trebuia sa-l trezim si pe mihai in mijlocul noptii... in fine... a doua zi, direct la dr.. mihai la gradinita si noi cu emma la dr... acolo alta surpriza... asteptand in hol sa ne cheme medicul, a venit la receptie un tip nervos, a inceput sa loveasca tejgheaua cu un furtun si sa strige in gura mare, el stia ce, ca era marocan din cate am inteles, dupa care isi leaga furtunul de gat si il da si de cateva ori dupa gat cu intentia sa se sugrume... al meu a sarit imediat sa-i scoata ala de la gat, toata lumea a iesit alarmata de prin cabinete, in fine, tambalau mare, a venit si politia... am aflat in cele din urma ca era "client" vechi al clinicii, nu era la prima tentativa si avea si probleme psihice... in fine am ajuns, evident cu intarziere in cabinetul dr, dupa consult a ajuns la concluzia ca e doar un virus usor care n-o pune in nici un fel in pericol si am plecat bineinteles pe vesnicul parcetamol de-acolo... toate bune si frumoase, al meu ne lasa acasa si pleaca in rotterdam sa faca piata ca, deh, eram dupa concediu, nimic prin frigider... numai bine, cum ajunge in rotterdam ne suna de la gradi ca mihai plange rau si ca nu-l poate consola nimeni si sa mergem sa-l luam... eu ciuciu sa pot iesi din casa cu copil bolnav cu febra, afara ploaie ca in noiembrie... sun sotu` care tocmai parca in fata brutariei, du-te dupa copil ca plange... si cam asa a fost prima zi dupa concediu... au urmat alte cateva zile tot asa grele cu febre, vomitaturi, urgente... ooof... bine ca au trecut... sper... ieri a fost prma zi la emma fara febra si azi prima zi de gradinita pentru amandoi... bineinteles ca au plans amandoi si nu i-am lasat cat trebuia si ne-am dus sa-i luam mai devreme, dar nu-i rau nici atat... sper doar sa nu-mi fi facut de lucru ca data trecuta ca intr-o saptamana ii aveam iar pe butuci de la prima vizita in colectivitate... Vreau sa pun si poze dar mai intai trimit mesajul asta sa fiu sigura ca nu se pierde si apoi o sa mai fac unul cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Iaca si pozele!

Vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Madutza, sa nu vii cu bata la mine, dar ieri te-am vazut in Cora.
Erai cu Cristi, dar pana sa imi fac curaj sa te abordez trecusei deja.

Eu astazi am ajutor. A venit maica-mea, asa ca imi este mai usor. Partea proasta este ca Radu lucreaza si azi si maine

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 25+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

salut fete dragi!
Andra a luat de pe tava aurul, cheile de masina si painea( care cica inseamna ca ai [parte de sot/sotie bun)... deci eu am tras concluzia ca o sa aiba un sot bun care o sa o tine doar in plimbari si bijuterii ... a aratat cu degetul pe calculator si parfum dar de luat a luat ce v-am spus si la sfarsit a luat stiloul... asa de plictiseala probabil ca se apuca de scris.A fost minunat, am petrecut doar cu bunicii+ starbunica, nasii, si verii apropiati..( si matusile si unchii aferenti).
Va pup!

Mergi la inceput