Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
MaryM85 spune:
BUNA FETE DRAGI! La noi ploua si e urat afara, tot mai frumos era cu soare! Voiam sa mergem la biserica dar s-a dus si planul asta, stam in casa si ne jucam!
MaryM85 spune:
DELIA mi-a placut ce a ales Andra, e de bine, si a mea a ales painea, dar stiam ca inseamna ca va fi un om bun in viata, dar e bine si varianta cu sotul!
mandreeac spune:
Buna ziua drsgelor!
La multi ani de sf Ilie tuturor care isi serbesza ziua!
De 2 seri Rares imi face febra 38,3-38,4 ii dau o doza de panadol si trece.Sper sa fie doar de la dinti.O zi face caca bine,o zi mai apos.Il tin pe tratsment si sper sa isi revina.E drept ca ne- au dat toate maselele o data si mai trebuie sa ii pocneasca una
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
wmagnolia spune:
Mai am de asteptat cam vreo 7-10 zile pana aflu sigur daca sunt insarcinata ( cam atata mai am pana la urmatorul ciclu) Mi-as cumpara un test de sarcina dar nu vreau sa arunc banii de pomana ca sunt scumpe (cam 20 de lire costa unu).
Pana acuma am toate simptomele de sarcina incipienta dar mai stii poate e imaginatia mea sau alte cauze.
Oricum mi-as dori un al doilea copil ca Rebecca incepe sa fie tare rasfatata. E bine si pentru ea sa mai aiba un frate sau o sora.
strumphitza spune:
Buna dimineata!!
Hai trezirea, e Luni si trecut de ora 9!! Cafeluta e gata !!! eu am nevoie de o galeata, donsoara mea de 2 nopti urla de dinti rau ...deci somn ioc pentru mami a ei
Sa aveti o zi frumoasa! ...eu fuga la bucatarie sa imi mai fac un espresso mai trec eu pe aici mai tarziu cand ma trezesc!
bb_yasmi spune:
buna dimi
va pupic pe toate!
strumf, pt tine un frappe e bun? noi am terminat-o cu dintii/maselutele...gata!!!
roxy_s spune:
neata fetelor
ce faceti?v-ati trezit?
strumphitza vad ca tu esti cam obo dupa trezirile picoatei, saracuta. ce-o mai chinuie dintisorii. inseamna ca o sa fie buni
cata cafea bei...parca as bea si eu una, cred ca merg sa-mi fac desi acum mi-am pus un lapte cu biscuiti inmuiati in el dar merge si-o cafea slaba. mai ploua la voi? trimite si la noi ceva ploaie ca tare mai avem nevoie
pishko ce de peripeti ati avut.... bine ca acum sunt bine puiutii si au intrat in normal. pozele nu le pot vedea ca sunt in picasa si mie nu-mi merge picasa, nu stiu ce are, ma dispera sper sa se rezolve de la sine.
mary ce fain ca la voi a plouat. la noi cred ca pe munte a plouat ca se simte o briza rece si bate si vantul putin dar ploaie deloc. as vrea putina ploaie, trimite si la noi
ailed bine a mai ales Andra, bravo! oricum ar fi, painea inseamna ceva bun. ma bucur ca ati petrecut asa frumos
madutza si catank concedii placute si drum bun sa aveti. sau deja ati si ajuns?
magnolia nu stiu ce sa zic...dupa cum zici tu ai semne de sarcina de la ovulatie/conceptie? este mult prea devreme sa ai semne. ce scumpe sunt testele la voi mai ai de asteptat, asteptam si noi cu tine
mandreeac saracutul Rares... temperatura aia cred ca este de la dinti, ca nu este mare si scade imediat cu panadol.
lidia ce bine ca ai ajutor. dar cand esti numai cu Diana cum te descurci? cum o speli la chiuveta, pe maini, cum o ridici?
bb_yasmi
toate mamicile.
strumphitza spune:
Piscoata doarme si eu ma odihnesc un pic la laptop nu stiu pana cand, sper sa mai doarma bosumflici a meu ca toata idmineata numai maraita a fost, nu i-a convenit nimic...si eu am nervii in pioneze Deja la ora 10 erau 21 grade, se anunta o zi foarte calduroasa ...am intins o masina de rufusoare de ale sophiei afara si m-a batut soarele in cap, am intrat in casa si vedeam negru in fata ochilor, nu-s obisnuita cu atata lumina cand se trezeste mandra sa ii dau sa pape ca i-am facut supica proaspata si i-am pus si cateva paharute la congelator , sper sa ii placa , mie una mi-a placut tareeeeeee
Yasmi multam as iesi la un frappe cu tine ce iti mai fac piticii? cum se simte Mina inapoi la gradi particulara ? tu ce mai spui nou , rar pe aici pe la noi in ultima vreme, ce invarti?
Roxy eu mi-s cafengioaica de cand ma stiu adica de multiiiiiii aniii pe vremea cand fumam toata ziua beam cafea, acum numai dimineata un espresso, doar cand sunt foarte obosita il bag si pe al 2 lea
Pishko, super pozele, le-am vazut de cand le-ai pus , am fost rapuda ca tu ai fost pe repede inainte sa le pui pe privat te0am admirat, ai slabit si iti sta asa de bine !!! felicitari
Ailed super ce a ales Dodo, asteptm pozele si noi tot in familie cred ca o sa ii luam motul, numai noi , parintii meis i nasii , adica sora mea
Magnolia am crezut ca numai pe la Londra sunt asa scumpe testele de sarcina, dar vad ca la tine preturile sunt duble cum mai 20 lire un test ? aici Clear Blue sau ala roz , am uitat cum ii spune, tot asa din gama aia, mari si late e cutia cu 2 la 9-11 lire tot scumpe dar nici 20 lire
Mary, las ca e bine ca te-ai racorit nitel ca nu te gandi, vara inca este si o sa ai parte de soare pana in oct/nov mi-a zis mama aseara ca erau vreo 10 grade , s-a racit binisor sora mea de la Bucuresti a fugit cu bb mic la mama ca la Bucuresti e infernal si ea sta si la ultimul etaj
Lidia super ca a venit mama, as vrea si eu sa vina mama la mine, chit ca numai pentru cateva zile ce face burtica? Diana e ok? sper ca nu v-ati mai lipit de nimic de prin parc
Andreea cum sunteti? tot maraiti ? hai ca acusi le ies toti dintii si nu mai sufera dragii de ei... si noi o sa dormim mai mult si mai bine nu?
Uff nu mai stiu ce voiam sa scriu, cred ca de la prea mult soare mi se trage, m-a batut cam tare
Ma duc sa fac putina curatenie prin bucatarie ca toate-s imprastiate de cum a facut piscoata inventarul dulapurilor si sertarelor
mandreeac spune:
Ziua buna dragelor!
Delia,sa ii fie de bine ruperea turtei Andrei!Imi place ce a ales de pe tava.
Strumphy abia astept sa scapam de dinti si sa nu il mai vad marait
Roxy cred ca de la dinti a fost ca ieri nu a mai facut febra.Sta sa pocneasca si a 4a
Yasmi,ce faceti mami? Ce mai prajituresti de nu ai timp sa mai intri?
Wmagnolia iti tinem pumnii
Piscko bine ca ati scapat si voi de febra si toate cele
Mary hai ca nu mai e mult si plecati la mar
pupici tuturor
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85 BUNA FETE DRAGI! La noi ploua si e urat afara, tot mai frumos era cu soare! Voiam sa mergem la biserica dar s-a dus si planul asta, stam in casa si ne jucam! Pishko ma bucur ca ati petrecut frumos vacanta, si dupa ce peripetii ati avut, sanatate multa Emmei la mine nu merge sa vad pozele tale, nu stiu de ce! CATANK vacanta frumoasa si insorita! mami de Alexandra Mirela |
Da, fetita a fost bine, dar acasa a fost cam greu... acum suntem bine si asta e important... te inteleg perfectcu vremea... si la noi s-a facut frumos si mama ce bine e! Se pare ca vine si aici vara pana la urma!