Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Buna ziua drsgelor!
La multi ani de sf Ilie tuturor care isi serbesza ziua!
De 2 seri Rares imi face febra 38,3-38,4 ii dau o doza de panadol si trece.Sper sa fie doar de la dinti.O zi face caca bine,o zi mai apos.Il tin pe tratsment si sper sa isi revina.E drept ca ne- au dat toate maselele o data si mai trebuie sa ii pocneasca una

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Fetita vad ca asta e starea generala a fluturasilor nostri... dar ce sa zic, intr-adevar asta e varsta cand febra e la ordinea zilei, nu-i nimic iesit din comun, dar cu toate astea de fiecare data eu, cel putin ma sperii de zici ce-i aia Pe-aici e epidemie de tuse magareasca si ii duc cu asa o teama la gradinita, cu toate ca sunt vaccinati, am inteles ca pot face totusi boala, o forma mai usoara... sper totusi sa nu fie cazul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

pishko ce de peripeti ati avut.... bine ca acum sunt bine puiutii si au intrat in normal. pozele nu le pot vedea ca sunt in picasa si mie nu-mi merge picasa, nu stiu ce are, ma dispera sper sa se rezolve de la sine.

Le-am pus pe privat, intr-adevar Le-am lasat numai sambata... Tu cum esti? Tot cu uratii dupa tine? Stii ca am patit si eu asa am avut un test cu a doua linie slab vizibila, dupa care a dsiparut si apoi mi-a venit cm normal... nu-i nimic, stai linistita, poate luna viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Pishko, super pozele, le-am vazut de cand le-ai pus , am fost rapuda ca tu ai fost pe repede inainte sa le pui pe privat

Asa-i mai strumphitzo... Sunt eu asa mai rusinoasa, dar pe cuvant ca au fost sambata toata ziua vizibile ... felicitari si tie pentru vointa cu sportul... si eu am tras tare pe eliptica, dar sincer de cand am venit din concediu n-am mai facut nimic, decat ceva abdomene si vreo doua seri m-am dat cu crema anticelulita... si cam atat... intre timp imi fac de cap ca am adus de-acasa niste mititei congelati si acum imi fac pofta... nu-ti pot descrie cum imi ploua in gura in timp ce tastez... treaba buna e ca nu am uitat micii, in schimb am lasat in frigider sacosa plina cu leustean... asa-s de zapacita... pe-aici nu gasesc decat uscat si nu are acelasi gust... o singura data am gasit leustean proaspat adus din israel, parca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata!!

Hai trezirea, e Luni si trecut de ora 9!! Cafeluta e gata !!! eu am nevoie de o galeata, donsoara mea de 2 nopti urla de dinti rau ...deci somn ioc pentru mami a ei

Asa face si emma de cand am venit acasa... unde scapasem aproape de trezitul noaptea, acum s etrezeste de muulte ori plangand, adica urland... O fo de la dinti?! Ca ea nici nu are multi intr-adevar, doar 2 sus si 4 jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

azi Anastasia a facut numai nazdravanii...a varsat cafeaua din cutie pe ea si pe scaunul de masa, era plin de cafea. a trebuit sa-l bag direct in dus sa-l clatesc bine ca intrase cafeaua peste tot...., apoi dupa ce-am spalat-o si schimbat-o ca lingea cafeaua de pe maini, a tras de servetul acela de pe masa si a varsat-o si pe cea din ceasca pe ea, da-i iar si spal-o...
apoi am lasat-o un pic singurica si mi-a scos iar pamantul de la florile din sufra peste tot, pe covor, pe canapea.... ce-am certat-ooooo...
eu nu stiu ce are cu pamantul ala, mai sunt bebei care fac asa ceva cu pamantul?

strumphitza cum a dormit piscoata? bine? azi s-a trezit si Anastasia plangand, eu vorbeam la telefon si ma gandesc ca m-o fi auzit? si s-o fi speriat? dar plangea.....asa tare...

mandreeac bine ca nu mai are Rares nimic

pishko asa as fi vrut sa vad si eu pozele. asa ma enerveaza picasa eu nu stiu ce poate sa aiba de nu mai merge. daca le pui in contul comun le-as putea vedea ca intru pe google si le vad.
bravo ca te-ai tinut si tu de sport, este foarte bine
uratii gata, aproape ca au plecat. deci si tu ai avut asa? eu nu am mai facut test, probabil ca nu mai era nici la mine liniuta. dar ce inseamna, ca nu s-a prins bine?

merg sa fac dus si sa pregatesc cina pana vine tati cu buburuza de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf,andreea poop, nimic nou sub soare andreea nu mai prajituresc nimic pe caldurile astea..o las pt la toamna -iarna
strumf, copilasii sunt bine, multumim, toata ziulica prin curte, in pricina sau la plimbarici. weekend-urile ori avem invitati ori suntem invitati iasmi da, merge din nou la gradi partic la care mergea inainte si este totul ok. lucas esdte un nazdravan si un neastamparat dar si foarte ascultator in acelasi timp. nu i scapa nici un cuvant, 2 cuvinte unite care sa nu le trancane mai nou la toata lumea de pe drum le spune ca "tati a ucu, ina a pii" adik: tati este la lucru si mina la copii (gradi)

cam atat nou...nu stiu ce sa va mai spun...

mada sa aveti un coincediu reusit!
delia poop dodolina\1! cum te petreci de ziua ta??
andreea nu vreti sa veniti la baile felix prin 29-30 august?? cum ami este rares?? am inceput intr=o seara sa iti trimit din poze dar nu am mai si terminat...
viss sunt superbi gemenasii!!!!
daria...wowww bali?? si poti spune asa in mare cam cat costa|???? macar sa visez si eu...
cami, voi ce mai faceti?? sper ca le-ai umflat piscinuta la fete, da|???cami, ce ai castigat loa acel concurs , bucovina parca se numea\/??
mary voi cand mergeti la mare??
magnolia..zau ca nu pricep...de unde deduci tu ca esti gravi daca mai ai 10-14 zile pana cand ar trebui sa iti vina???
cami, andreea sa stiti ca va pomenim des in povesti cu al meu sotz daca si al meu sot a ramas asa de placut impresionat de voi si de ale voastre familii...
alina, felicitari mami!! bun venit ilinca!! ti-am spus eu ca o sa aibe peste 3 kg??!! bravo!!

imi aduceam aminte acum...o experienta avuta cu iasmi cand era micuta sub 2 ani si am fost sa vedem un bb nou nascut....cum prindea ocazia cum arunca cu tot ce prindea in patut la bebe....
pisuc, lidia nu ne aratati si noua o poza cu burticu'???
roxy, nu fi trista mami, nu e nici o graba, nu??? ca este tare frumos "procesul tehnologic",nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

cafeluta este gata ! ...dar nu cred ca are cine sa stea cu mine la o cafea ca e cam liniste pe aici, toata lumea e in vacanta !!...sau aproape toata, eu inca nu, eu numai fac planul si scriu liste

este cald afara, deja la ora 6 jumate erau 17 grade, cred ca va fi o zi de foc azi cred ca va depasi 30 grade, ieri dupa amiaza au fost cam 27-28, foarte cald pentru noi , deh dupa atata ploaie, noua si 20 grade ni se par multeeeeeeee

pishko sa trimiti si la Londra niste mici, sau mai bine vii cu ei ca sa fac um BBQ in gradina, nu vezi a iesit soarele si putem in sfarsit sa facem gratar in gradina ...leustean nu gasesc nici eu de cumparat, am spus ca imi aduc o radacina de la mama data viitoare cand merg acasa si sa mi-o plantez in gradina daca s-o prinde, sa am fresh mereu la ciorbita

yasmi ce vorbaret ai tu acolo a mea nu zice nimic, cred ca nu stie pe ce limba, romana sau engleza stie daca o intreb sa imi spuna cum face maimuta, sarpele, pisica si catelul si voiam sa ii arat Dianei , fata de la curatenie cat e de scumpa cum face ea ca maimuta si sarpele si ii zic in romana, o intreb si nu zice nimic, apoi o intreb in engleza si imediat imi zice cum face maimuta uhhh uhh si sarpele sttttttt e asa de scumpa cum le zice deci fata mea mai mult stie engleza decat romana si am spus ca iau masuri, ca vreau sa invete si romaneste ca engleza oricum invata ca aici traieste si aici o sa mearga la scoala, plus tv in engleza, pe strada engleza.... plus Nick numa engleza si eu cand e el acasa numai engleza, deci de engleza nu-mi fac griji, de romana, ca numai eu vorbesc cu ea romana

Roxy a venit ploaia ? hai ca am trimis-o pe toata via Brasov, aici e cald si soareeee Anastasia ce mai face? se pregateste de Olimpiada la proba de scos pamantul din ghivece sau varsat cafeluta mamei ?

fetele ma duc afara, am inceput mesajul asta de vreo ora si intre timp am avut de consolat o domnisoara mofturoasa, s-a dus la geamurile de la usile de la gradina in bucatarie si isi vedea jucariile de nisip afara in gradina si plangea si i-am spus ca inca e umbra si frigut , plus iarba cu roua de dimineata, mai asteptam pana pe la 9 macar sa se ridice soarele mai bine si sa plece roua si de bine ce am consolat-o am mirosit-o si era toata cacacita , nu stiu cand il facuse si m-am dus sa o schimb si a trebuit sa o bag in cada sa o spal cu totul ca era peste tot, a murdarit si body si pijamaluta, pfiii... nu stiu cum de l-a facut asa moale, o fi de la dinti?

gata, plec sa cumpar niste fructe si iaurt si apoi venim si ne jucam in gradina cu noile jucarii de nisip achizitionate ieri, deh ... a dat soarele peste noi si i-am luat, ca mai e pana plecam la mare...distanta aseara s-a jucat cu lopatica si grebluta in nisip si s-a plictisit rapid si incepuse sa bata cu grebluta in florile mele din ghivece si sa mi le rupa i-am spus ca astea-s nu-s florile din parc, sunt florile lui mami fin ghivece si mami a muncit pentru ele , plus platit, deci... nu se face asa ieri pe la pranz mi-a rupt cu manutele alea doua ale ei cat am intors eu capul sa culeg rufele de pe sarma, pac 2 manute pline cu petunii

zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata fetele mele.
eu mai rarut . in ultima vreme parca sunt un cal de curse. sper sa ma tina si pana mai tarziu energia asta. Teea e inca la bunici si o iau acasa wkd asta care vine. A invatat o gramada in aceasta perioada. Invata cuvintele f repede si e curioasa si f desteapta..cra cra
E putin rafsatata in sensul ca vrea in brate destul de des si se maraie cand vrea ceva neaparat si nu primeste...dar din ce am vazut cam toti copii fac asa.

Eu sunt in perioada de analize si investigatii. Deja sunt in 8 saptamani si totul e ok pana acum. Azi de dim am fost la fundeni sa=mi facut investigatii pt trombofilie. maine iau rezultatele.
Pe 30 am eco sa vedem ce face bebe mic.

Yasmi mersi ca ai intrebat cum ma simt
Alina- felicitari mami si sa intrri sa ne spui cum te descuri cu 2 mici.

Am asa niste emotii pe tema asta. ce fac cand unu vrea papa si una nani?cum ies cu amandoi la plimbare? o sa o am si pe soacra dar vrea sa apelez la ea cu prudenta ca mi-a facut niste faze in ultma vreme de m-a lasat cu un gust ampana am trimis mesajul au mai trecut 2 ore.

va pup pe toate fara exceptie

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Ne-am intors si noi de la mare. Ce bine a fost!
Daria s-a purtat foarte bine. S-a jucat cu copiii, unde vedea un grup de copii, hop si ea:)
I-a placut in apa, uneori nu reuseam sa o scoatem decat pacalita cu pufuleti:)
A mancat mult mai bine decat acasa. Nu a mai mancat peste noapte. Nu prea ne-am plimbat noi, ca la 8.30 pica rupta si se mai trezea la 7.30. Peste noapte ii mai dadeam cate un pic de apa, dar nu laptic.
Vad ca si-a pastrat obiceiurile bune si acasa.

Lavi, mie nu mi s-a parut foarte mult excursia in Bali. Costa 2000 eur avion+cazare 9nopti la hotel de 4* + mic dejun. Avionul il luam din Istanbul. Pana acolo mergem cu masina. Cred ca ne va mai costa cel putin 1000eur mesele acolo pt cele 10 zile. Nu cref ca vor fi alte cheltuieli pe acolo in afara de intrarile in temple (habar nu am daca se platesc), in rezervatiile naturale. Ca sigur nu ma duc la shopping. Acum trebuie sa imi fac timp sa ma documentez despre Bali, sa ajung acolo cu temele facute. De obicei eu sunt ghidul grupului in concedii :)

Va pup ca trebuie sa adorm pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
mai este cafeluta si pentru mine?

strumphitza unde-i ploaia care ai zis tu ca ai trimis-o?cred ca a gresit adresa s-a scremut azi sa ploua si a plouat 3 stropi si acum iar este soare
vad ca piscoata a intrat in florile tale te trezesti si tu cu pamantul scos si florile rupte a luat-o pe urmele Anastasiei bine,mie nu mi le-a rupt...inca nu stiu ce le-o place asa tare

bb_yasmi daaaa, procesul tehnologic este tare frumos fara graba, clar, numai ca mi s-a parut cam ciudata faza asta cu testele... pupam pe Lucas vorbaretul
ce scumpa a fost Iasmi cu bebelusul...sunt tare curioasa cum ar reactiona Anastasia la un bebe mic, mic si mai ales la dispozitia ei afara era o bebelusa mica in carucior si s-a dus la ea si ii facea pe picioruse mai-mai, mai-mai

alexina ma bucur ca ne-ai scris cam toti copilasii sunt asa...vor in brate, vor de toate, maqraie cand nu le dai ceva...asa facem si noi o sa te descurci cu 2 bebei, mai ales daca o sa ai si ajutoare.

irinuca daca in pretul acela intra si cazarea si transportul si tinand cont ca este si o destinatie de lux, chiar nu este mult. o sa va coste mult mancarea, asa-i, dar mancati si voi mai putin, abia va mentineti
ma bucur ca v-ati simtit bine la mare si Daria a fost cumintica, a dormit bine, a mancat bine... cand o sa ajungi in Bali.....nici n-o sa mai vrei la marea noastra

toate mamicile.

Mergi la inceput