Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
strumf, irinuca, roxy, alexina
si ca sa nu cumva sa omit o zi importanta, cea de maine, imi iau masurile de siguranta si incep urarile de astazi: la multi ani draga mea delia!!!!!!!!!! sa fi sanatoasa si iubita maxim de toti cei dragi tie!!! te pupic dulce si iti ofer un buchet mareeee mareee de flori
bb_yasmi spune:
irinuca tu parca ai intrebat (scuze daca te confund ) cu ce jocuri/jucarii ne mai jucam cu copilasii...noi de cateva zile am inceput sa ne jucam cu jocurile de la firma quercetti . se pare ca este incantat de ele.
ailed_dota spune:
yasmy, prima si cea mai mare felie din tort ti-o dau tie
fetele va fac cinste de acum pt maine, tort de cioco, sampanie si ce mai doriti voi
lparpala spune:
Neatza!
in primul rand
La multi ani, Delia!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!
Roxy, parca tu intrebai cum ma descurc cu spalat, schimbat si altele care presupun ridicarea Dianei in brate. Pana acum nu am avut probleme, pot sa o ridic putin in brate, dar nu sa stau prea mult cu ea in brate. Nu mai pot insa sa ii fac baita de seara pentru ca presupune sa stau aplecata si atunci asta a devenit job-ul lui Radu. Inca o operatiune mai grea este cea de a o urca pe tobogan. Dar in general este ok.
Eu am reusit sa iau o raceala de la Diana. Slava Domnului, vad ca ea, deocamdata, nu a mai facut nici o minunatie. Sa vedem cat tine minunea. Suntem si noi cu vreo 4 masele "under construction" ceea ce duce la nopti maraite. Nici nu mai tin socoteala cate drumuri trebuie sa fac la ea peste noapte.
Vrem sa o mutam pe Diana intr-o alta camera inainte de a veni Bebe, asa ca, luni, i-am luat pat si sifonier pentru camera cea noua (www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50080315/" target="_blank">Patul si www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70141855/" target="_blank">sifonierul). Sunt de "oameni mari" si am emotii legate de cum va dormi in noul pat. O sa facem un artificiu la inceput, in sensul ca vom aseza patul cu fata la perete astfel incat sa semene cu un pat de bebe, cu zabrele. Am zis ca o sa incep sa o pun sa doarma la pranz in patul cel nou ca sa o pot supraveghea si abia dupa ce vad cum se comporta o sa o pun si noaptea.
Haideti ca v-am impuiat capul cu toate nebuniile mele. Fug sa imi fac un ceai de musetel, poate ma mai "dreg" un pic.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 26+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
AllyLaur spune:
Bine ai venit pe lume Ilinca!!! Alina06 refacere foarte rapida si multtttttt laptic!!!
AllyLaur spune:
La multi,multi ani fericiti draga mea Delia!!! Iti doresc din tot sufletul sa ai parte in viata de tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta!!!
AllyLaur spune:
Fetelor, astazi va cinstim si noi....se implinesc 3 anisori de casnicie si vre-o 10 de relatie !
bb_yasmi spune:
buna dimi
delia
lparpala foarte frumos mobilierul!!! sa il foloseasca printesica sanatoasa!! eu pe |I am "transferat-o" in pat de 1 pers de la 1 an si 10 luni, nu am avut probeleme niciodata!
ally la multi ani fericiti impreuna!!
viss spune:
-Delia-La multi ani,mami! sa fii sanatoasa, sa ramai mereu asa dulce cum te-am "cunoscut"sa ai parte de cat mai multe bucurii,si cat mai putine griji si necazuri
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s uratii gata, aproape ca au plecat. deci si tu ai avut asa? eu nu am mai facut test, probabil ca nu mai era nici la mine liniuta. dar ce inseamna, ca nu s-a prins bine? |
Se intampla uneori pur si simplu sa nu se dezvolte si se elimina ca un ciclu normal... la mine a fost si cu cateva zile intarziere atunci si asta a fost. De multe ori femeia nici nu-si da seama de asta.