Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

va era dor de trancanitoarea sefa ?

am fost pe afara dupa ce a plecat nenea de la firma cu alarma, i-am spus ca ora 9 nu-i 8 jumate si cica a fost blocat in trafic o ora nu stiu unde pe autostrada la intrarea in Londra ca el locuieste undeva in afara, deh a inceput nebunai pentru Olimpiada l-am iertat de data asta ca-s fata buna si el dragut sa nu-i ziceti lu` domnu meu sot ca numa draguti imi da glumesc, dar mereu cand am avut cate o problema cu alarma el a venit si a rezolvat-o si ii place de piscoata la nebunie data trecuta prin mai piscoata inca nu mergea si o mai vazuse si prin aprilie parca si se minuna ca nu merge si i-a spus ca data viitoare cand mai vine vrea sa o vada mergand si de cum i-am deschis usa si piscoata dupa mine si a inceput a rade cand a vazut-o mergand

Somleac imi place de voi, in fiecare weekend va gasiti ceva de facut/plecat/intalnit as merge si eu la o bauta cu tine, mi-ar face placere sa te cunosc superbe pozele, cea mai tare e ultima, Vic tinand inghetata si Ilinca servindu-se

Roxy mi-ai adus aminte ca maine e sarbatoare, asa e ... sf Ilie avem vreo sarbatorita ? Ilinca oare se serbeaza de Sf Ilie? tu ce fel de teste ti-ai facut de au iesit roz/rosii si apoi nica? de alea simple barza sau sure check sau clear blue ? daca o fi si prin ro asa ceva ???

madutza hai ca mai e putin si plecati in vacanta!!!! eu zic sa nu te mai chinui sa dai kilu ala jos ca sigur il pui la loc de cum ajungi acolo, macar daca faci o treaba o faci dupa vacanta acum relax and enjoy

irinuca, vezi la ce sunt buni barbatii astia ? sa mai faca asa din cand in cand cate o aroganta

miki imi pare rau ca nu puteti merge la mare, dar e buna si piscinuta la bunica as vrea si eu sa pot sa cumpar piscinuta sa ii pun in gradina dar dau banii degeaba la ce vreme e aici poate la anul sau poate in ro in sept la bunica, adica mama

Lidia sa nu se mai prinda nimic de voi sper ca ti-ai notat in calendar, nu ai voie sa iti programezi nimic pe 20-21 sept ca trebuie sa ne vedem ...nu mai plange de silueta ca stiu eu ca nu-i asa, esti foarte inalta si foarte slaba, nu-mi fac eu griji ca o sa trebuiasca sa stai zilnic pe bicla cate 2-3 ore ca mine asa tu dai jos tot dupa ce nasti

Pisuc nu mai ai mult si te vei intalni si tu cu a ta domnisorica eu nu o sa fiu acasa pana pe 25 august dar sper sa am wi fi pe vapor si sa ma dau online sa aflu vesti

Anda hai nu dispera, poate a fost o exceptie noaptea trecuta, asa sa gandesti, nu ca celelalte 2 nopti dormite full time inainte ar fi fost exceptia si de acum inainte te asteapta numai urlete de la 3 la 4 curaj si stai ferma pe pozitii, o sa se dea el pe pace

Ailed sanatate si sper sa ii dati de cap la alergia aia as fi vrut sa fiu si eu sapt viitoare in bucuresti sa te inatlnesc

Nu mai stiu cine a mai scris, am uitat...deh, ma babesc ma duc sa bag la spalat o masina ca tot e sarbatoare maine si poimaine, asa tine bunica si mama , si pe 20 si pe 21 iulie

Pupici si ne mai auzim, nu care cumva sa imi ia alta locul de trancanitoare sefa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
tati a iesit cu buburuza afara ca mi-a facut capul calendar pana acum si m-a alergat toata casa eu strangeam in stanga ea scotea in dreapta, eu strangeam in dreapta ea scotea in stanga....a sapat iar floarea de 2 ori cum s-a vazut singura....
am obosit...merg imediat sa fac un dus si sa ma tolanesc putin in pat la tv

madutza abia astept sa vad si costumul tau de baie daca ai si slabit atata....o sa fi sexy tare parca ieri ziceai ca ai platit avansul pentru concediu si uite ca si pleci...
foarte fain ca faceti toate activitatile in curte, la aer.

eu in concediu mananc ca o sparta si tot nu ma ingras, eu nu stiu cum va ingrasati voi. eu si sa vreau nu ma ingras

strumphitza am facut Sure check 2 si inca unul care are un capacel albastru dar nu stiu daca are vreun nume, scria doar test de sarcina pe el, atat. si au iesit toate foooarte pale. liniuta a doua abia se vedea, dar se vedea. eu altul nu mai fac ca nu are rost.

ailed sper sa gasesti de la ce este si sa ai grija de acum inainte. un pentru nazdravana mica, te alearga toata ziua sa nu cumva sa te ingrasi

vreau si eu sa intru in picasa, de ce nu pot accesa picasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA SEARA! Roxy asa am patit eu cu picasa, nu a mers o saptamana, apoi si-a revanit din senin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am reusit sa intru la poze prin Google cumva...nici nu mai stiu excat pe unde am intrat dar le-am vazut...
mandreeac sunt superbe pozele de la mare, asa scump este Rares si este grasun, nu se vede ca ar fi slabit tu arati bine, te cocoseaza Rares sunteti foarte frumosi

mary sper sa mearga si la mine. nu stiu ce are dar ma enerveaza...

madutza am vazut si pozele tale cu copilasii pe ponei, ce frumos... ce frumos sta Cata pe ponei, nu i-a fost frica? sunt asa scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!
Fetelor, sunt in urma cu cititul si pt asta imi cer scuze ca nu raspund macar celor care mi-au adresat o intrebare sua altceva. Imi amintesc de Roxy, ca m-a intrebat cu cine sta Edu cat merg la masaje. Pai merg la masaj la persoane acasa,nu la mine si Edu ramane cu tati ca toate masajele sunt dupa ora 17.30.

Astazi este sarbatoare mare, Sfantul Ilie !!! La multi ani celor care poarta acest nume!

Am intrat si la poze si am admirat mamici foarte frumoase si sexy...si copilasi tare-tare-tare dulci si minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna ziua dragele mele!
Bun venit pe lume Ilinca!Mami sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Irinuca,wow Bali!Abia astept sa ne arati poze!Super cadou de la sot!Macar la batranete sper sa ajung!
Strumphy Ai un sot minunat!Sa stapanesti sanatoasa cadourile!
Anda poate ii era foame sau nu vrei sa il inveti cu lapte praf?
Roxy ce nazdravana e Anastasia
Somleac ce frumos povestesti tu acolo!Imi place la nebunie sa te citesc
Delia parca o si vad pe Dodo cum face
Ally si eu iti scrissem ceva, dar nu mmai stiu ce

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi,Cami voi ce faceti dragele mele?
Am fost ieri cu Rares la dr,nu mai are absolut nimic.Mi s- a luat o piatra de pe inima.
Ma tot plangeam ca nu imi vin uratii,uite ca mi- au venit.Se pare ca nu mai am durerile alea infioratoare pe care le aveam inainte de sarcina.Slava Domnului
va pup pe toate si Maduta,Catank spor la bagaje mamicilor

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-se vede ca mi-am revenit dupa concediu cu oboseala,nu mai pic franta alturi de ei la somnicul lor.
-am uitat sa va scriu ca m-am tuns baieteste,1 sapt am fost in soc,urmatoarea m-am resemnat,acum imi place-a mai crescut nitel.nu o sa ma repet figura,dar e tare comod si leger,fara clame,mai ales noaptea pe caldurile care au fost
-am pus poze de la mare-cica.cel mai urat moment al concediului-cand am realizat ca am uitat aparatul fotosper sa mai ajungem un week-end,ca altfel nu avem decat 2 poze cu copiii goi pe cearceaf,facute de o verisoara.cele puse acum sunt facute de o prietena,intr-un loc de joaca din Cta.sper sa va placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello,

Cam liniste pe aici,se vede ca e vara si e frumos afara!!Si noi am bagat tura de dimineata in parc,apoi dus,papa si la somn.sunt tare happy ca Alex s-a obisnuit sa adoarma singur la amiaza,fara tzitzi.Azi noapte a dormit bine de la 11 pana la 8,am dormit toti ca valizele ca eram franti.Eu cred ca atunci cand urla e din cauza maselelor si e mai greu de impacat acum daca nu ma mai are pe post de suzeta.Foame clar nu-i era seara trecuta ca bagase 320 ml lapte.

Fetelor,voi la intarcare ati luat pastile sau ati lasat laptele sa se retraga singur?Noi avem 5 zile de la intarcare,n-am luat pastile,doar am scos cateodata putin cu pompa cand simteam sanii prea umflati si am pus seara foi de varza.Sper sa fie ok ca deja ii simt destul de lejeri.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Waw,Irinuca,un sejur in Bali,ce superb!!Eu zic ca o sa va simtiti bine atata vreme cat ai certitudinea ca o lasi pe Daria pe maini bune.
Noi avem planificat un weekend la Bucuresti la sfarsitul lui august si va fi prima oara cand voi sta cateva zile fara Alex si am asa emotii deja,dar nu l putem lua ca mergem la concert la RHCP.Il las cu mama mea ca sper sa-mi respecte instructiunile,soacra ar fi option 2 ca si ea e ok dar na...

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput