Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
O surpriza nu??? Dar nu puteam sa nu intru rapid cand am aflat de la Strumphitza ca Alina a nascut-o pe Ilinca!!! (iti multumesc tare mult ca ma tii la curent!)

Ce fericita trebuie sa fie - Alina, va doresc sa fiti amandoua sanatoase si sa ai o fetita norocoasa si plina de bucurie in viata!

Eu mai am o luna si-un pic pana la marele eveniment (planuit undeva in jur de 25 august), luna plina de altfel, desi tocmai am intrat in prenatal am inca o gramada de lucru... ca de obicei (daca e nevoie de o poza sub Workaholic, ma ofer )

Intre timp, Petru creste tare frumos, nu sta locului o clipa, e vorbaret, mananca bine dar nu e prea gras (are 10.100 kg) si e foarte foarte simpatic si razaret. Sunt foarte curioasa cum va reactiona la fetita, poate pana atunci intra Alina si ne povesteste cum e la ei. Intre timp am cunoscut mai multe mamici cu copii cu diferente de 1 an, 1 an si 2 luni, 1 an si 7 luni, si toate mi-au spus ca a fost bine si tare frumos!

Va imbratisez cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata

Gata sirul noptilor dormite,mi s-a trezit azi noapte la 3
in urlet si a plans pana la 4 ca nu a primit tzitzi si nu am putut sa-l impac cu nimic asa era de nervos.Dar m-am tinut tare si nu i-am dat decat apa.Intr-un final a adormit in suspine de mi se rupea inima.Sper sa nu fie multe asemenea nopti...
Merg sa mai fac o cafea ca mi se inchid ochii.

O zi buna

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

acum ca e soare afara si am putea iesi sunt blocata in casa ca aveam programare pentru ora 8 jumate si deja e ora 9 sa vina sa faca service ul la sistemul de alarma si nici urma de baietii de la ADT am sa ii arat ceasul cand apare la usa, sa mai indrazneasca sa imi ceara si voucher de parcare gratis ca ii dau eu lui

eu sunt la a 2a cafeluta si eveniment, mi-am pus machiaj azi pe la ochi ca sa ma fac mumoasa si eu dupa o luna ca deh cu sport si transpiratie non stop si 3 dusuri pe zi nu am mai avut chef de culori

nah ca a venit, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor!
-felicitari alina! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa in acelas timp! sa va bucurati cat mai mult de noua si numeroasa familie
- somleac, asa e referitor la olita,i-am lasat mai moale..sergiu face in fiecare dim.la olita ca-l pun eu cand se screme, sonia in schimb n-o suporta.cred ca nu suporta ideea de a sta unde i se comanda-gena mostenita de la parinti
-irina- da, e tragi-comic cand ne schimba programul la 360grade,dar cred ca cheia e sa reusim sa ne calmam,repede si frumos, astfel incat sa nu ratam si restul zilei.sa bei un capucino langa niste joe invelite in cioco, sa gasesti un film romantios sau niste delfini pe discovery-cand copilul iti adoarme atunci cand tu esti pe punctul de plecare afara.ceva sa-ti faca placere, ca sa uiti ca te-ai enervat cateva minute..in rest, nu-i asa ca uiti totul cand le privesti veselia, emotia la contactul cu lucruri noi,locuri noi, iesitul din perimetrul cotidian pe care-l cunosteau?!
-roxy- rabdare,rabdare..o ai pe anastasia langa tine, petrece-ti-va zilele de vara impreuna si bebe va veni,nu treb sa fii presata de timp in nici un fel,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello fete dragi!

Felicitari Alina si Ilinca! Sa fiti sanatoase si fericite! Acum e si tati cu voi acasa, nu?

Noi am ajuns in camera la somnic. astazi vom prinde si plaja de dupa amiaza :)

Viss, ai dreptate, uiti de toate supararile cand vezi veselia pe fata lor micuta!
Intr-o seara Daria a plans la culcare si a doua zi, tata imi spune "te-a cam suparat Daria aseara". Eu nici nu-mi mai aduceam aminte! Era o alta zi, zambete, bucurii, incat uitasem ce s-a intamplat cu o seara inainte.

Strumph, am spus ca daca ar fi numai salariul meu nu mi-as permite saua de bicicleta :), dar pentru extravagante si rasfat, munceste tati :))

Fetelor, voi ce ii mai invatati pe copii?
Acum cu Daria ne distram cu hocus-pocus preparatus :) Ascund un obiect mic in mana, il plimb dintr-o mana in alta, spun hocus pocus si ea trebuie sa ghiceasca in ce mana am ascuns obiectul. E distractie mare cand imita si ea si ascunde in mana si gangureste un hocus pocus de te bufneste rasul :)
Ne mai distram cand ne arata cum se intinde tati cand se trezeste, imi citeste de pe carte, urmarind randurile cu degetul, ne impuscam poc poc, dansam pe alunelu, alunelu.

va pup
i zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

FELICITARI ALINA mult noroc in viata printesei ILINCA, sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa ca fratiorul ei drag. te pup si refacere usoara

felicitari fetelor curajoase care deja au a doua liniuta sau promit ceva in curand
fetelor, daca ati stii cum ii admir in fiecare zi si ma minunez de cum se joaca impreuna, de cum rade andra in hohote numai daca o ciupeste putin vlad, cum se alearga si se harjonesc..nu mai pot de dragul lor si nici nu-mi mai pot imagina cum era viata cu un copilas..acum mi se pare mirific totul..

felicitari strumph pt vointa, la bicla ma refer

despre noi..
n-am ajuns la mare, i-am dus in schimb la tara si s-au balacit in piscinuta non stop..
cu marea sunt suparata, i-am scris doctorului si nu sunt semne bune, se pare ca nu e de acord sa intrerupem tratamentul, deci andra n-are voie la plaja.. mai imi ramane speranta cu septembrie..

sau varianta sa merg doar cu vlad, insa nu stiu ce am, dar nu pot pleca fara ea..parca se rupe ceva in mine si ma gandesc non stop la ea, parca ma simt vinovata ca am lasat-o acasa..
stiu, sunt defecta, nu pot respira fara ei la servici colegii ma privesc ca pe alien ca imi mai doresc copii si ca viata mea inseamna ei

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

faceti fetelor?

am venit si noi de afara acum o ora, Anastasia a adormit pe drum in noul carut nu mai doarme ea chiar asa boiereste, doarme in fund cu capul pe-o parte eu am fost repede la piata sa mai iau cate ceva.
ce pot sa-i fac cu ficatei? cum sa-i fac sa iasa buni, buni?
nu i-am mai facut de mult si as vrea.

somleac asa-mi place cum povestesti, scrii.... dar la tine cum a fost sangerarea? exact ca de obicei la menstruatie? ca la mine asa este, ca de obicei, nu mai putin. ma gandeam ca daca era sarcina poate era mai putin, nu? si nici nu da semne ca s-ar opri.
ce distractie pe capul tau cu fetele.... baute si noi suntem un grupulet de fete si mereu iesim la bere, mancam...ne distram. este asa bine
am zis ca maine mergem sa mancam mici ca vrea una din fete, cica n-a mai mancat de mult cred ca bag si eu unul desi nu ma dau in vant dupa ei. si cu bere, clar

viss daaa, asa este, Anastasia este lumina ochilor nostrii, ea ne umple viata de bucurie.... nu este nici o graba, totul este cum vrea Doamne Doamne, noi asteptam cand va fi. pana atunci ne bucuram de minunea noastra
are dreptate somleac cu olita.
un pentru bebicii dulci si frumosi.

lidia nu stiu daca are sens sa merg la eco acum. oricum, la 4 saptamani nu stiu daca s-ar vedea ceva.
va doresc multa sanatate, sa nu se mai lipeasca nimic de voi

pisuc ma bucur tare mult ca ne-ai scris ce ocupata esti, ce de activitati ai... cum te descurci cu buritca mare si cu toate? cu Petru cine sta? ma bucur ca sunteti bine, Petru a crescut mare.... mai ai si tu asa putin pana iti tii bebelina in brate

irinica cum este la mare? este cald tare? as vrea sa fiu acum la mare dar pe o terasa, umbra, briza marii in freza si o inghetata mareee
si noi facem multe jocuri si activitati...dansam, batem palma, jucam prinsea si asa alearga dupa mine razand in hohote ca de-abia mai poate alerga, imitam animalutele, stie cum face vacuta, catelul, pisica, ratusca, desenam (am luat si tablita din aia pe care scrii cu creion din acela special si stergi), de catnat nu mai zis, mereu canta si multe altele care nu mi le amintesc acum...

anda trebuie sa rezisti, sa nu-i dai titi. se va obisnui. la inceput este foarte greu si pentru ei si pentru noi dar trece, o sa uite. si eu abia ma abtineam sa nu-i dau si acum mi-e dor de gurita ei pe titica mea
seara ii dai suficient sa pape? sa-i tina bine de foame pana dimineata. ca poate ii este foame si de aia se trezeste. sau doar asa de rasfat, sa-l tii la titi?

miki daca a zis dr ca este mai bine asa, atunci asa sa faci. nu te mai supara ca nu ajungeti la mare. sa fie ei sanatosi, mergeti la anul. bine ca ati facut o iesire la tara, s-au balacit, s-au jucat... ce frumos povestesti de ei, cred ca asa scumpi sunt cum se joaca amandoi
nici eu nu as putea pleca mult timp fara Anastasia, numai la ea m-as gandi...este asa bine cand este si ea cu noi

strumphitza ai si tu o bafta....acum cand este soare si frumos nu poti iesi din cauza unor ...nu stiu cum sa le zic ce ma dispera astia care zic o ora si stai dupa ei. macar arata-le ceasul si intreaba-i daca-l cunosc

eu mi-am facut o calfeluta mica si mananc niste pufuleti. merg sa scot si rufele din masina, mai spal o tura.
maine este sarbatoare si sa mai fac azi din treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

na am pus poze, dar nu stiu cum sa fac sa le sterg pe cele vechi.
Help me.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Alina!Felicitari mami, sa fiti sanatoase si cuminti!
Irina, va duceti in bungalourile alaea de trec pestisorii pe sub podaua de sticla?
Strumph, nici eu n-am mai pus nimik pe fata dar la mine e frica de alergie...
Viss, sa stii ca s eu consider ca nu-i concediu fara copii
Somleac, imi era dor de vb talee..
miki eu am fost mult timp mama de copil unic, dar as sfatui pe toata lumea sa faca doi cel putin...ai dreptate nu exista satisfactie mai mare decat sa-i vezi cum se iubesc unul pe celalalt...
roxy, mai munceste, glumesc, poate ti-a venit peste...
fetele n-am mai scris ca noi sambata o dezmotam pe Andra si mai o pregatire, mai umblat pe la doctori cu alergia mea...am fost la dr. de familie si m-a pus sa fac o gramada de analize, azi alergoloaga la fel...sa vedem poate ii dam de cap... se pare ca ar fi de la midale..., dar tb sa fac Ige-urile parca..
Andra e in super forma, doar ca iar papa de 2 ori pe noapte si mai are ultimul canin de dat... deci somn pauza...in rest alearga dupa pisica, imbratiseaza catelul si il cauta la masele...mananca prune, pepene si n-are nimik... a invatat-o sora-sa sa ia interviu cu un microfon de jucarie...si bodogane in lb ei si pe urma iti pune microfonul la gura sa vb tu, aseara ne-a cantat la microfon, dansa, gesticula...a fost in mare forma.....nu sta loculuio clipa..tb sa stau dupa fundul ei toata ziua..ca e ff nazdeavana...
Va pup si ma gandesc la voi... sapt viitoare as mai veni prin buc....daca arecareva o idee de intalnire....
marti am fost in baneasa in mall sa luam un cadou si ma uitam poate vad pe careva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele!

Noi suntem cu pregatirile de concediu. Mi-am laut costum de baie , mai de dat jos 1.5 kg pana la target, deci trag din greu zilele astea. oricum presimt ca ma voi intoarce din co cu 2-3 kg, dar asta e

Cu copilasii am activitati in fiecare zi de pictat, colorat, modelat plastelina. Toate afara in curte.

azi vreau sa termin cu slapatul, maine seara vin finii la noi, sambata vin parintii mei, duminica merg la salon, si luni gataaaaa, plecarea!!!

am citit tot, dar nu mais tiu ce vroiam sa zic..

miki, ma bucur ca ai aparut. asa imi place si mie cand ii vad pe ai mei cum se joaca. deja si-au facut jocurile si glumele lor, cand vin alti copilasi nu inteleg toate "schemele" lor

Alina, felicitari, mami! recuperare rapida! Bebe Ilinca, bine ai venit pe lume, sa fi sanatoasa, frumoasa si cuminte!

somleac, asa imi plac mesajele tale, despre bucuria pe care o ai cu copiii

stumph, bun barbat ti-ai mai luat Sa va iubiti si sa ramaneti mereu ca acum

delia, tot in vacanta? ce bine! Eu nu sunt in buc sapt viitoare

va pup, pe toate, fara exceptii

Mergi la inceput