Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
irinuca05 spune:
Dupa aceea ne-am gandit ca vor fi 12 zile fara Daria si ca zburam 15 ore cu avionul!
Viss, mereu ma gandesc la voi. noi suntem aici 3 adulti cu un copil, iar voi ati fost 2 mari si 2 mici. este extraordinar cum va descurcati voi cu piticii. bravo!
Roxy, lyna viitoare o sa fie cu ochi:)
Mary, felicitari pt noptile linistite!
Mandreeac, pupam printul sa treaca toate durerile!
Ally, deci tu unde vei poposi in ro? ca in buc vei fi doar in tranzit, nu?
Delia, tu ai ajuns deja? concediu placut!
Mai Strumph, dar ce te mai rasfata Nick! Bravo lui! Si ce bine castiga lucrand pt un ministru. Eu lucrez pt parlamentarii romani si daca ar fi doar salariul meu, nu mi-as petmite nici saua de la bicla!
MaryM85 spune:
BUNA! Alina cred ca ai nascut deja la ora asta, iti urez sa ai laptic si bebe sanatos!
MaryM85 spune:
STRUMPHY dar ce a patit bicicla ta? nu era noua? Sa stapanesti sanatoasa noile achizitii!
strumphitza spune:
Seara buna!
Ce faceti fetele? toate plecate in vacante? cam liniste pe aici, deh e vara, e soare si eu vreau sa fie activitate pe forum nu?
Noi am fost putin pe afara dar ne-a bagat ploaia in casa si ne-am mai jucat un pic si piscoata a facut nani 2 ore si eu putina ordine si papa ..off cu ploile astea, nu stiu cand s-or opri? cica isi revine vremea la normal pentru Olimpiada, da da, sa le bata soarele in ochi la astia de vin in Londra cu ocazia asta
yasmi, tu ce faci ? vii ne aluti si apoi iar dispari? ce mai fac nazdravanii tai ? Lucas ce noi achizitii mai are ?
Anda ma bucur ca a fost usor cu intarcatul si pentru somn fara treziri ma bucur ca stiu cat e de rau sa se trezeasca de nu stiu cate ori pe noapte
Catank tu ce faci? bagaje pentru vacanta la mare ?
Millie acum ca s-a mai racorit poate mai treci mai des pe aici sa stii ca eu am folosit-o cu drag si spor pe vechea bicicleta, cred ca de aia a si cedat , am supra solicitat-o tu nu ai nevoie de bici, esti inalta si slaba , ce-ti trebuie bici?
magnolia, test nu ai facut ? nu spune nimic inca? ai tu doar asa presimtire sau cum ca nu am inteles cat priveste mersul Rebecai, te inteleg perfect ca si eu am fost foarte nerabdatoare dar si-a dat drumul rapid dupa ce a prins curaj, era fricoasa... inca un pic si sa o vezi cum fuge si nu o vezi pe unde pleaca
Mada tu nu semnezi condicuta azi deloc? faci bagaje si tu ? pe 23 plecati sau nu retin eu bine?
irinuca, bravos pentru sot, isi spala pacatele acum dupa ce a facut la mare cand plecati ? zici ca din salariul tau nu ti-ai permite nici shaua la bicicleta da in Bali vad ca pleci deci nu te cred
Mary bicicleta de s-a stricat a fost nou nouta si cred ca a avut un defect din fabricatie, nu stiu... dar ne-a bagat noi sa o reparam deci nici o garantie ehh a tinut de 110 lire, cat am dat pe ea, 2 sapt intense de biciclit pe ea, poate nu era facuta pentru asa ceva? adica sport mult si des?
Andreea cum e Rares? sper ca mai bine! cand mergeti la dr? ai incercat cu un homeopat ?
ally inca putin si mergeti si voi in Ro!! si eu abia astept... Nick aseara imi spunea salivand ca ce tare asteapta el sa pape mici, carnati, branza sarata de oi...si cate si mai cate i-am spus sa taca pana in sept ca eu-s la dieta
Simona, nu ai reparat laptopul sau la mama nu te mai duci ? ce fac baietii, i-ai dat la cursuri de vara ceva activitati?
Somleac cum te simti ? faci si tu bagaje pentru Turcia?
Miki ati mai fost la mare? sunteti bine? cum sunt copilasii?
Yvyana tu nu ne mai spui nimic ?
lalely cred ca sunteti la mare in 2 nu ?
cami ce faceti? stati numai pe afara in curte la aer curat ? ce fac fetele ? cum e cu mama ?
lidia sunteti mai bine ? gata cu carantina ?
nu mai stiu cine nu a mai scris de mult... deci iesiti la interval si ziceti ceva de voi si fluturasi
ma duc sa ii servesc cina domnisoarei
seara buna
strumphitza spune:
Imi uitasem telefonul in bucatarie, l-am redescoperit acum cand m-am dus sa incalzesc papa lu` bebe, am primit mesaj de la Alina06!!
"La ora 13 a venit pe lume Ilinca! 3100gr. Suntem bine. Va pup."
Bun venit pe lume Ilinca, sa fii sanatoasa si cuminte si pentru mami mult laptic bun in tziti si refacere rapida!
roxy_s spune:
neata fetelor
ce faceti fetelor? v-ati trezit? noi imediat iesim afara. este soare,racoare si bine.
alina06 recuperarea rapida, mami, sa fiti sanatoase amandoua. ma bucur tare mult ca sunteti bine, bine ai venit pe lume bebelina Ilinca, sa cresti mare si sanatoasa
irinuca ma bucur ca va simtiti bine la mare asa-i, nu mai ai programul care-l vrei, Daria face programul acum este bine si asa. super ca plecati in Bali, este o destinatie de vis
strumphitza cand aud ca este vremea aia la voi...nu mi-e dor deloc de frig si ploi desi putina ploaie n-ar strica deloc si la noi. de fapt, mai multa ploaie ar trebui imediat pleci si tu in vacanta, putin mai este.
chiar asa cu bicicletele, alea-s facute sa le tii pe post de cuier nu sa faci sport intens zi de zi, de aia s-a stricat
yvy chiar, voi ce faceti? ce face Larisa?
bb_yasmi voi?
mary nu i-am luat nici un carut, este o porcarie. am pus mana pe el zici ca era din plastelina asa se indoia, foarte firav si prost. asa ca i-am luat un carut gen carutde cumparaturi, zdravan si rezistent de se plimba si ea in el, este mult mai fain. incap o groaza de jucarii in el.
m-am gandit si eu ca poate mi-a venit peste sarcina dar nu cred totusi.....asa m-am desumflat....
fetelor, mie nu-mi merge picasa. nu pot deschide nici macar sa vad poze, nici sa pun, nu-mi deschide pagina deloc. voi puteti? oare ce-o avea? de cateva zile face asa.
mandreeac saraca de tine, ce prost mai stai cu somnul. te-ai odihnit ieri vreun pic? Rares ce mai face, cum mai este?
azi mergeti la dr, nu? asteptam vesti bune
ttoate mamicile si fluturasii.
Somleac spune:
Bine ai venit Ilinca!!!!!!
Doamne ce emotionata sunt, poate din cauza numelui . Alina sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti dea Dumnezeu putere sa le faci fata bebicilor.
Strumph nu nu fac bagaje, inca sunt pe plantatie si spatele mi-e plin de urme de bici. glumesc , dar cam asa ma simt.
Felicitari pentru cum ai stiut sa-ti alegi sotul. O fi el de treaba si super om, dar e numai meritul tau ca l-ai gasit
Am avut si noi pe nasii Ilincutzei la noi in wekend, ocazie cu care am dezmotat-o pe pitica ca prea isi luase nasul la purtare.A fost super ca nasa Ilincai e o prietena foarte buna de-a mea, asa ca am stat de povesti in fiecare noapte pana au dat zorii. A ramas la noi baiatul lor care este de-o varsta cu Daria asa ca am acum in casa 2 adolescenti, bleehhh ce ciudati cred ca sunt posedati de extraterestrii puberii astia, ufff si bate ceva iz de .
Maine plecam la Tg Mures la soacra sa ducem copii in vacanta acolo. Sa vedem daca va ramane si Victor, el zice ca da, dar am mari indoieli ca e tare mamos. Daca da de miercuri voi fi doar cu Ilinca.
Si la soacra am programata bauta intre fete cu 2 prietene bune, il las pe sot cu mama si cu pruncii, treaba lor eu ma petrec.
Vreau sa pun poze dar habar n-am cum sa fac, cand am creat album nou parca a fost mai simplu.
Roxi vezi ca asa am patit si eu cu Ilinca . L-am si informat pe sot ca a scapat s-a bucurat saracul si dupa 2 zile de sangerare s-a oprit, am refacut testul si era si mai pozitiv .
Viss super, tare imi place cum povestesti de piticii tai si de relatia ta cu ei. La fel simt si eu , de 13 ani n-am avut nici o vacanta fara ei. O singura data m-am dus cu sotul 2 zile undeva, si ne-am trezit ca grijeam de pruncii unui cuplu care nu le mai facea fata.
Andreea si Lavi, pur si simplu nu va suport. Sunteti atat de slabe, tinere si frumoase ca n-are rost.
Viss dar de ce te muncesti cu olita? Pana la 2 ani e munca in zadar nu obtii nimic, decat stres. Momentul in care poti scapa de pampers e cel in care copilul poate urca si cobora singur fara ajutor o scara de zidar. Sunt atatea lucruri pe care le pot invata in perioada asta , chiar n-are rost sa-i stresezi cu olita ca nu sunt pregatiti.
Irinuca Waw Bali, vacanta placuta. Hai ca pana la urma va reglati si voi programul la mare . Asa e intotdeauna in primele zile.
Na nu mai stiu la cine mai vroiam sa scriu ca m-am pierdut, am scris prea mult oricum.
PS si nu va mai plangeti ca nu va descurcati cu copii, cand vor fi adolescenti va fi de 1000 de ori mai greu.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
lparpala spune:
Neatza si de la noi!
Va servesc cu cafelute, ceai, nesquik si orice va mai doreste inimioara.
Noi suntem bine acum. am iesit din carantina si sper sa nu mai avem prea curand probleme. M-am cam saturat sa ii dau in fiecare zi medicamente. Inca mai suntem pe tratament dar duminica terminam (daca nu intervine ceva).
Roxy, nu ai putea sa mergi la eco? Crezi ca este prea devreme sa se vada ceva? Cate saptamani ar trebui sa ai? Eu la Diana am fost prima oara la eco atunci cand aveam 4-5 saptamani.
Strumph, da stiu ca ai muncit bicicleta aia nu gluma! Bravo tie! Sper sa am si eu aceeasi vointa dupa ce nasc pentru ca de data asta cred ca o sa ma fac cat China
Alina, sa fiti sanatoase si sa ai laptic!
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 25+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze