Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, fetelor!!! Bravo, Porumbita, Carmina si Nico!!! Sa va refaceti rapid si sa aveti bebei papaciosi si neplangaciosi!!!

Gabriela -- bafta multa, e normal sa iti fie teama si sa te simti nepregatita. O sa fie totul bine, te astwptam cu vestea cea buna!

Gravidutelor -- va inteleg perfect, stiu ca nici una dintre incurajarile pe care le auziti nu vafac sa va simtiti mai bine, caldura opresiva si statul mai mult in casa, in pat sunt obstacole greu de trecut, dar mai e putin!!! Si chiar daca e greu cu bebe, ca somnul e putin si oboseala mare, macar abilitatile fizice revin si nu ne mai simtim asa rau...

Eu ce sa zic, de cand am nascut, totul e minunat, Jane e un pic mai plangacioasa si vrea mai mult pe langa mine, dar in rest totul e super, iesim, ne plimbam, mancam in oras, mergem la biserica, in parc. Joi e ziua mea si ne gandim sa mergem langa Shanghai la un hotel Miercuri seara, sa petrecem o zi relaxanta, la piscina (pacat ca eu nu o sa pot intra), la locurile de joaca, sa ne plimbam prin statiune... Dar inca nu am decis.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata !
Maaama ce de surprize!

Felicitari noilor mamici Carmina,Nico si Porumbita!Va doresc recuperare rapida si bebelasi sanatosi!

Eu am avut o duminica superba,ma bucur tare mult ca mi-am luat inima in dinti si m-am dus la mama.
Am ajuns acasa tarziu,obosita,dar foarte relaxata.Si am si dormit tare bine!

Eu nasc la particular,am mai scris ce mi-am pus in bagaj,dar pot sa mai scriu.Doar 3 chestii sunt obligatorii,cartea de identitate,trusa de igiena personala[aici am bagat deodorant,sampon,gel de dus,periuta si pasta de dinti,tampoane,protectii si comprese de mameloane],si un set de hainute pentru bebe[astea ocupa cel mai putin spatiu,sunt minuscule].Atat e obligatoriu.Eu am mai pus ceai de lactatie,prosoape,papuci de casa,chiloti,sosete.Si cred ca atat.Alte medicamente,inclusiv garmastan pentru sani,am primit din spital.Primeam si tampoane facute din vata infasata in tifon,dar eu am preferat sa pun sub ele si tampoane normale,ca sa ma simt mai in siguranta.Prima zi dupa operatie ne puneau ceva scutec mai micut ,dar ala era extra safe.
Eu ca sa am sufletul impacat,ca doar nu se stie niciodata cum se declanseaza nasterea,am cumparat inca un set din fiecare articol de igiena personala.Asta ca sa nu mai am treaba cu adunatul de acasa cand vine bebe.Asa am geanta pregatita,o iau in mana si am plecat.
Aaaa,nu am pus piaptan .Pun acuma!

Bun,acuma nu stiu ce sa fac cu Timi.Nu ar prea vrea la gradi...are si o umflatura ciudata la gat,cumva la exterior,e foarte dureroasa pentru ea,si tuseste un pic.Eu cred ca e de la AC si de la cinema si din masina.Hai ca azi o duc totusi,apoi daca nu ii trece maine o tin acasa si o duc la dr.Bine ca febra nu a facut.

Mai revin

_

Mamica mandra 36+Emma Iulia
AMR 18 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Bravo Carmina, Nico si Porumbita, si bun venit noilor piersicute coapte.

Eu tocmai ma pregatesc sa merg la clinica, sa-mi scot cerclajul (azi intram in sapt. 38)...poate se declanseaza si nasterea...desi as prefera sa mai stea bebelina macar 1 saptamana.

O zi si o saptamana frumoasa sa avem.

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata dragutelor. Kimmy ca de obicei dai o cafea tare buna. multa sanatate lui Timi.

Pusi bafta azi la medic, sa vii cu vesti bune si sa mai stea beblina un picut la mami in burtik.

Gabriela de incurajare las un rand de motate. E normal sa ai emotii dar incearca sa iti umpli ziua ca sa vina mai repede momentul magic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetele care nu au mai intrat de mult mai dati un semn sa stim ca sunteti bine.
Mamicile de gemenasii care urmau sa nasca : Balanta, Tamys sunteti OK?

Bea ai intrat in prenatal? Ce ai mai facut cu licenta?

Alilumi cum e rolul de mamica? V-ati acomodat unii cu altii?

Noi am fost si ieri toata ziua pe drumuri - dimineata in parc, la pranz ne-am refugiat in mall, iar seara am mers la o petrecere de pitici.Aseara eram franta si am adormit cu gandul la o ploaie buna care sa mai racoreasca atmosfera. Dar nimic... cladura mare... asa ca m-am foit pe toate partile. Acum micuta se joaca un pic cu buni, iar eu trebuie sa ma apuc de treaba prin casa.

Sa aveti o saptamana cu bucurii, optimism si voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Feicitari noilor mamici de piersicute delicioase.

Vad ca mai toate suntem in butoi. Eu am avut un weekend bun, ieri am fost la slanic prahova dar nu am intrat in apa .
Mi-a fost frica, ca toata ziua m-a intepat pe jos. Dar a fost frumos ca am fost cu tot familionul. Azi in schimb m-am trezit cu niste ganduri negre de nu mai scap de ele. Bebelusa s-a lenevit iar, n-am chef sa vad pe nimeni, etc....

Si noi am primit un aer conditionat si e tare bine acum dar cel mai mult se bucura motanul care ne parasise de cand a venit caldura iar acum doarme iar cu noi ca e racoare.

Balanta, nu ai mai intrat de mult. Stiu ca esti cu moralul la pamant, uneori ajuta daca te mai descarci din cand in cand. Asta daca nu ai nascut intre timp si te adaptezi bebelusilor.

Laura legat de problema cu ochisorul, prietena mea a avut o problema asemanatoare cu bebelusul ei. Din spital i-au spus ca e un canal infundat si au sfatuit-o sa stearga ochisorul cu ser fiziologic, dar dupa 2-3 luni problema persista asa ca au fost la oftalmolog. Avea defapt o infectie luata din spital.

33+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Laura legat de problema cu ochisorul, prietena mea a avut o problema asemanatoare cu bebelusul ei. Din spital i-au spus ca e un canal infundat si au sfatuit-o sa stearga ochisorul cu ser fiziologic, dar dupa 2-3 luni problema persista asa ca au fost la oftalmolog. Avea defapt o infectie luata din spital.

33+

AMR 6 saptamani

Crezi ca mai ma mira ceva , la plecare din spital ia recoltat de la ochisor si mi-a spus ca nu are nimic . I-am pus si lapte in ochi si vad ca ieri a mai curs ft putin .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna dimineata, fetelor,
M-am trezit si eu dupa o noapte de somn bun de tot si am moralul mai bun un pic. Cred ca in curand o sa simt lipsa unui somn din asta de 8-9 ore legate .

Se pare ca am avut un weekend foaaaaaaaaaarte prolific

CARMINA, NIC SI PORUMBITA - MII DE FELICITARI, SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA FITI CU TOTII SANATOSI SI FERICITI!!!!!!!

Laura, si finutul meu a avut de la nastere o scurgere din ochisorul drept. i-au recoltat analiza de acolo de vreo 3-4 ori, i-au facut si ecografie a canalului lacrimal, i-au dat tot felul de picaturi si antibiotice (l-au vazut vreo 4 doctori oftalmologi) si inca mai are scurgerea respetiva - el are acum 2,5 anisori. e o scurgere apoasa dimineata, iar la vant sau curent este mai groasa si galbuie. daca gasesti leacul, sa zici si aici, sa ii zic si eu mamicii lui. chiar e neplacut.

Eu o sa nasc la privat, dar o sa imi fac bagajel in care o sa pun inclusiv camasi de noapte, capot, papuci, bustiere, articole de igiena personala (dincolo de creme, periuta etc, o sa pun si tampoane, protectii, discuri etc), haine de schimb pt cand plec, hainute pt bebe (vreo doua variante, in functie de cum e vremea ), kitul celule stem, acte si cam atat. Stiu ca la nastere efectiv o sa ma imbrace cu camasa lor, pentru ca e mai comoda, dar dupa ce ma pot ridica o sa ma schimb, mie nu imi plac camasile de spital (am mai fost internata odata o noapte intr-o rezerva single si am dormit in sutien si chiloti )

Ma duc si eu sa fac un capuccino, va pup si cheer up - dati drumul la AC, puneti un pic de muzica si luati niste ciocolata sau inghetata pe langa voi sa iesim toate din butoiase

35+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wow ce de piersicute pe aici...chiar e vremea lor!

Felicitari Carmina,Porumbita si Niccostea!

Sa va traiasca puiutii,sa creasca mari si sanatosi!

Am avut si eu ieri o zi plina si m-am bucurat ca am putut fi alaturi de fi-miu la turneul de fotbal.Au luat locul 3 din 6 echipe...asa ca a fost tare fericit.

Eu m-am intors in pat dupa ce aseara am crezut iar ca iasa bb...asa dureri si contractii nedureroase am avut.in plus am avut si diaree,care cica iar ar fi un semn ca vine bb.acum s-au calmat si mi-e bine.incerc sa tin picioarele strans...pina luni macar,haha.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maria,tu cite saptamni ai??
ca ma tot uitam si nu stiu cit mai ai.

Laura,trece ochisorul,nu-ti fa griji.am avut si noi si stiu cit e de suparator.bb creste si canalul se largeste de la sine.

Aruba,cum esti??
gata copacul?

Ramona,te trecusem eu in lista,ca vazuse miha ca nu mai apari.
Ce zice Raisa,isi da seama ca mai vine o surioara?

Eu tot il pregatesc pe fi-miu asta mare ca daca plec noaptea la spital,o sa vina o prietena sa stea cu el.ma sperie de cit de intelegator e si cita dovada de maturitate arata.o fi normal la 5 ani?
la teorie stam bine...sa vedem la practica.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput