Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Aruba, eu am avut nevoie doar de tampoane de san, sutien de alaptat si crema pt sani (lanolina sau garmastan).
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

carmelutz, pai nu ti-au dat ei si astea? mie mi-au zis atat dr meu si neonato cat si d-ra surlea ca o sa primesc inclusiv tamp de san si garmastan...

Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

wow, porumbita, ce surpriza!

BUN VENIT BB STEFAN!!! FELICITARI NICO!!!
BUN VENIT BB VICTOR GABRIEL!!! FELICITARI PORUMBITA!!!

ce week end prolific deci, acum facem galerie pt gabitza, nu? cel putin, galeria programata...k vad k mai apar si surprize pe parcurs hai ca ma bag sa actualizez prima pagina.
eu am mai iesit din butoi, a venit si sotzulache mai dvrm acasa azi, mi-a adus o gramada de bunatati, am gatit impreuna, am dormit ca valizele si mi-am mai revenit am mai avut ceva contractii usoare azi da' n-am mai luat no spa. sper sa reusesc sa ma odihnesc k lumea la noapte. abia astept sa merg maine la control sa vedem ce zice dr...poate ma opreste akolo

aruba - eu mi-am pus doar borseta cu cosmetice (periutza, pasta dinti, crema fata, crema maini, sapun, pieptan si elastice par, deo etc). in rest mi s-a spus ca primesc absolut tot de la ei. dk o mai fi ceva lipsa, imi aduce sotzulache. hainutzele pt iesit mi le aduce tot el. dosarul cu analize e si el pregatit. si cam asta e

Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Roxy, nu, astea nu au dat.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Bine ai venit Victor Gabiel.Sa cresti sanatos, frumos, norocos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. O sa iau de la Avent.
Carusel pt patut ati luat? De care? Mie imi trebuie sa se prinda pe tarc.
Cerceii ii puneti in maternitate? Eu asa am facut la Raisa, sigur asa fac si acum.
V-ati masat sanii cu garmastan inainte de a naste?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

36+

Mergi la inceput

Felicitari Nico. Oauuu ce voinic ai tu acolo, sa vina lapticul cat mai repede pt.mancacios.

Mergi la inceput

Ramona si eu caut carusel, nu ma pot decide īntre un model super simplu si unul mai sofisticat. de ex.imi plce cel de vtech

Mergi la inceput

Fetelor vad ca ramāne ca un dat al odiseei noastre, piersicutele surpriza vin īntotdeauna in week- end.!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bravo, Nico!bravo, Prumbita!Ai dreptate, Maria.Nectarel a deschis Odiseea surprizelor de weekend.,Eu, numai ce am venit de la spital.Sunt rupta de oboseala.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari
Carmina
Nico
Porumbita
Bun venit bb-ilor, sanatate si refacere usoara mamicilor!

Eu stau si astept un semn ceva, insa nimic semnificativ
Cu cat se apropie data cu atat ma simt mai nepregatita ptr operatie.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> AMR o zi

Mergi la inceput