Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 10
Fleurdelise spune:
Bravo Carmina! Bine ai venit, Mirunica!
Hai Porumbita!
Bine ca a iesit cum ai vrut tu, cu cezariana la cald!
Va pup, noi iesim la plimbare.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Viairo spune:
Bravo Carmina!!! Mirunica sa creasca sanatoasa!
Hai Porumbita!!!
Fetelor va rog sa parasiti butoaiele! Ma mai apropii si eu uneori de cate unul, dar reusesc sa nu ma scufund. Imi tot caut de treaba, chiar daca stau in pat, mai gasesc subiecte de cercetat despre alaptat, alimentatie... Am pierdut cateva zile pina sa-mi dau seama ce vreau de la carucior, acum il astept. Hainute am primit de la 3 nepotei, parca imi pare rau ca nu trebuie sa cumpar aproape nimic, am mai luat niste piese simpatice, desi nu vom reusi sa purtam ce am primit.
Astept cu sufletul la gura controlul de marti, sa vad cat a mai crescut bebe si cum se mai prezinta colul.
O seara frumoasa!
32+
Carmen_80 spune:
Bravo Carmina!!
Hai Porumbita!!!
Off mai fetelOr cu butoaiele voastre... Nu stiu ce sa va zic sa va incurajez, decat ca ce urmeaza o sa fie mult mai greu, mai ales pt mamicile la primul bebe. E haos! Eu am inceput sa dorm intre alaptari de fiecaee data cand e si el cuminte si doarme. Cate o ora, max 2, dar sa supravietuiesc si eu. Noua pediatra ne-a zis clar sa-l hranim la 3 ore.
Noaptea doarme destul de bine. Daca dupa baitza isi face plinul, apoi mananca doar cate un san, si dimineatza la 8 e ceva mai infometat si agitat.
Aruba, eu am avut nevoie doar de tampoane de san, sutien de alaptat si crema pt sani (lanolina sau garmastan). In rest, am avut tot: camasi de alaptat, tampoane, chiloti de unica folosinta, ai si periuta de dinti, dar eu mi-am luat-o pe a mea, si un sapun, ca in baie au doar dozator langa chiuveta, iar in ultima zi poti face dus. Ceai de lactatie dau ei dupa ce iti revii. Te-as sfatui sa-ti iei la tine un biberon, just in case. Ei au unele de la primii pasi cu orificii largi.
Mameloane au si ei, avent. Eu mi-am luat tot avent acasa si sunt super ok. Le folosesc pt ca am sfarcurile mici si bebe nu prinde sanul altfel.
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
niccostea spune:
Hello dragelor, am nascut vineri dim un elefantel de 4550 gr si 54 cm, apgar 9. Nu am inca lapte, dar il asteptam cu foame, rani si nerabdare. Maine sper sa ne externeze.
AMR... cateva zile (12.07) Stefan
MTHFR - A1298C heterozigot
Laura32 spune:
Felicitari Carmina ... Felicitari Nicostea !!!!!!!!!
Hai Porumbita !!!!
Bebe a stat azi mai mult treaz , am renuntat la plimbarea de seara , acum a stat vre-o ora la san si trage un pui mic de somn , urmeaza baita si iar ceva ore de stat la tzatza
Eu sunt chiauna in adevaratul sens al cuvantului , sper sa-mi intru in ritm cat mai repede , marti face 2 sapt si eu tot chiaunita la cap sunt . Sotul imi spunea ca azi noapte s-a inecat in somn , eu nici macar nu l-am auzit , el s-a trezit si la ridicat din patut .
Problema este ca de maine incepe munca si o sa dorm eu cu el in dormitor , nu stiu ce o sa fac in ritmul asta , eu cand adorm , dorm destul de profund si nu il mai aud pe bebe , trebuie sa fac la un fel si sa dorm cu mai multa grija .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Porumbita spune:
la5:15 s a nascut Victor Gabriel - 3350g
operatia f naspa, ceva probleme insa
sintem ok amanoi
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita la5:15 s a nascut Victor Gabriel - 3350g operatia f naspa, ceva probleme insa sintem ok amanoi |
Bine ai venit bebe Victor Gabriel , sa fie papacios si necolicos , mami recuperare rapida si asteptam numai vesti bune ... pupici la amandoi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Buna ziua! Nu am scris cam de mult insa citesc cat de des pot. Maine intram in ultima saptamana, pe 23 avem programare la cezariana. Ce fel de protectii din silicon ati luat? Ce firma? Sunt din alea subtiri? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 36+ |
bine ai revenit ramona te trec acum la listutza cu programarea. eu protectii mi-am luat de la baby ono si am mai auzit k f bine sunt cele de la avent (din astea o sa primesc la maternitate). toate sunt f subtiri din silicon. mai este si o varianta de scoici pt san, cu niste orificii pt ventilatie, care asigura vindecarea ragadelor (breastshells).
Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!