Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 9
ned spune:
eu mi-am luat mameloane silicon avent, mi le-a recomandat prietena mea si mi-e frica sa incerc altele.
37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
anaoi spune:
Felicitari Carmina! Bun venit Miruna!
Astazi am facut si noi o saptamana. Chiar pe la 7.20 se retrezise, il alimentam si ma gandeam la experienta de cu o saptamana.
Am avut o noapte cam asemanatoare cu celelalte de la venirea de la spital acasa: baita pe la 21.30, apoi papam adormim o jumatate de ora, iar papam si iar ne fataim si de la 23.30 pana la 02.40 somnic de voie. Daca nu dorm perioada asta de inceput noptii dupa e cam nasol ca ne cam sculam din ora in ora: papam, adormim, neschimbam ca nu ne place sa fim murdari. Peste zi mai are vreo doua reprize de somnic de 1 ora si 1/2 si in rest fataiala obisnuita.
Laptic se pare ca avem, deja imi curg sanii cand alaptez, insa bebelusu nostru se pare ca oboseste destul de repede de vreme ce se tot alimenteaza cateodata in fiecare ora.
Joia trecuta a venit si pediatra la noi pentru a ne lua in evidenta.
De iesit afara nu se pune problema fiind ca preotul a spus sa il recontactez miercuri asa ca pana atunci in casica, aerisit camerele si dat drulul la aer conditionat (nu in camera unde este bebe)
Astazi ma surprins total: a dormit de la 10.30 (bineinteles dupa ce a luat vreo 2-3 reprize de alaptare) si nici pana acum nu s-a trezit.
Sper ca diseara sa nu fac toata noaptea alba.
Petru Claudiu (08 iulie 2012)
maria0408 spune:
Porumbita sper sa fie cum ī#539;i doresti tu si sa vina bebe cānd e pregatit. Ce s-a īntāmplat ca aseara erai bine?
Felicitari Carmina. Bine ai venit Miruna!!! Sa cresti sanatoasa; si frumoasa.
[bum
][v
MITITICA82 spune:
FELICITARI CARMINA
HAI PORUMBITA
AM FOST SI noi la dr ieri, bebe e bn, sta cuminte acolo, colul e inchis inca nu da semne c-ar vrea sa iasa spree supararea lu fiimea care nu mai are rabdare sa-i faca baita
asteptam cu sufletul la gura si speram sa trecem usor peste durerile nasterii
multa sanatate si nasteri usoare
38+ Denis Gabriel
SI MARIA TEODORA 14.03.2009
muraturica spune:
Bravo Carmina!!! Bun venit Miruna.
Bafta multa Porumbita. Te asteptam cu vesti minunate.
29+