Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 8
ned spune:
Hai Carmina, nastere usoara! Sau ai nascut deja?
37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
roxypuy spune:
Am primit sms acum: "Miruna s-a nascut la 9.50, 3350 gr, nota 10"
BRAVOOOOOO CARMINA!!! BUN VENIT MIRUNICA!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI!
Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!
ali24 spune:
bravo carmina!!!!!!!!!!!!!felicitari
bun venit miruna
fetelor ce se intampla aici?ia iesiti voi toate din butoi ca e duminica.mai bine intrati intr o piscina .nu va inghesuiti toate cu ditamai burtoiul in butoi
laura l or fi apucat colicii poate.nu i ai dat ceva siropel?
ARUBA spune:
Bravo CARMINA!! bun venit Miruna!
Vad ca s-a format deja un trend al gravidelor depresive, ce-i drept nici vremea asta nu ajuta deloc. Daca ar fi fost mai racoare poate stateam si noi mai mult pe afara si altfel era situatia.
Roxy si restul fetelor care nasc la privat, voi ati facut bagajul pt maternitate? Vreau sa ma apuc si eu si sincer nu stiu ce sa pun in el. Am inteles ca trebuie cosmeticele personale, dar alea nu pot sa le strang de pe acum ca inca le folosesc, haine pt scos bebe din spital, dar alea mi le va aduce sotul in ultima zi, nu vad sensul sa le pun de acum in bagaj... in rest? Luati ceaiuri de lactatie/ tampoane igienice/ tampoane de san? Sutien? Halat? Papuci? sau nici astea nu trebuie? Sunt in pom rau de tot
Iuli: chiar ma intrebam unde ai disparut, welcome back, chiar daca tot in butoi, macar sa ne mai adunam un pic.
38+ Ana Grace
adarev spune:
Bravo, Carmina!Sa fii sanatoasa Mirunica si sa-i bucuri pe parintii tai.Multumessc fetele de raspunsuri. Incerc sa stau calma.Maria, Nectarel suge doar la 2 mese deocamdata si la restul ma mulg si-l las acolo ptr. fiecare masa. Problema e ca, el mananca 50. Dimineata reusesc sa scot si ptr.11, in schimb in timpul zilei e mai greu sa scot 100.Fetele, incercati sa va adunati. Sunt convinsa ca e foarte greu acum pe ultima suta de metrii.
Ada
ned spune:
Bun venit Miruna si felicitari Carmina!
Aruba mi-am facut si eu ieri bagajul: sutien alaptare, tampoane alaptare, protectii silicon mamelon, crema mamelon, spray, pieptan. Atunci o sa mai pun eventual crema de fata. Hainele de iesire din spital le aduce sotul . Aa, actele, dar nivi pe astea inca mu le-am pus si tel si dosarul cu analize, kit celule stem.
37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
ancadragoman spune:
Vad ca deja ati primit mesajul ,sa ne traiasca si sa fie sanatoasa !!!
Azi ma duc la ea si poate vin cu poze
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
sursula spune:
ARUBA-eu am nascut si primul copil la Medlife si nu am avut nevoie de nimic decat de cosmeticele personale si hainutele pt iesirea din spital.In rest,primesti de acolo totul.
35+
Porumbita spune:
eu sunt in spital, ma somt ca naiba.sstrp sa intru la monitorizare sa vad dupa dc favem cezariana diseara sau maine dimineata sau imi da drumu si sa revin la jumatatea sapt.bb are3500 si maine as face 38 de sapt
ramonavlas spune:
Buna ziua! Nu am scris cam de mult insa citesc cat de des pot.
Maine intram in ultima saptamana, pe 23 avem programare la cezariana.
Ce fel de protectii din silicon ati luat? Ce firma? Sunt din alea subtiri?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
36+