Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Fete scuze ca dau buzna

am intrat s-o felicit pe colega mea de odisee-pentru o perioada, PORUMBITA!!!

Felicitari din inima din partea tuturor mamicilor de bulgarasi de ian.febr.2012!Te imbratisam, sa-ti traiasca comoara!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Dana dup um am 35 sapt.dar pt.ca la toate eco masuratorile au aratat cu 10 zile mai mult dr.e convinsa ca ovulatia a avut loc mai devreme si ca am 36 sapt.Asta e unul din motive pt. care a pus ceza pe 5 aug.si nu pe 12 cum ne gandisem initial, fiindca ar fi sapt.40 eco si ii e frica ca vine mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fetele! pe mine m-au apucat niste dureri atroce dimi cd m-am dus la toaleta m-au sagetat in partea de jos a abdomenului, m-a luat cu transpiratii, mi s-a taiat respiratia am luat un no spa, am mai stat putin in pat si acum trag de mine sa mananc ceva si sa-mi trag rpd un sampon+epilat pe ici pe colo si dau fuga la spital. am asa un feeling k ma va opri akolo...

revin mai tarziu cd am vesti. va poop!

Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oh,Roxy,chiar asteptam sa vad cum te mai simti,ca tu ai acelasi dpn cu mine.tu faci ceza,parca?
Sa fie cum iti doresti si bb sanatos.

Maria,macar mai ramane cineva activ pe aici pina atunci.
Ca pe gravidute nu le mai scoatem din butoi si mamicile sunt ocupate pina peste cap,cred.

Eu m-am apucat de citit cartile care le-am primit de la Nicoleta.
Sper sa nu ma apuce iar "piticii" de la stat in pat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Maria, multumesc de intrebare, nu am terminat cu licenta deoarece mai aveam un examen de dat. O sa merg in februarie.
Eu tot la servici, vreau eu sa fiu mama eroina sa muncesc pana in ultima zi (daca as avea cum asa ce as sta aksa).
Tocmai ce m-am intors de la medic, mandruta e bine a recuperat intr-un final greutatea are la 38 de sapt si 2 zile 3300 de gr. Sunt tare mandra de ea. E o zbenguiata de copila care ma bate incontinuu.
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu cezariana pe 21 iulie adica sambata. Vineri ma interneaza pentru analize ma lasa seara sa merg aksa si apoi sambata dimineata ne apucam de treaba. Sunt emotionata la maxim de pe acum sper totusi ca micuta sa fie o dragalasa si vineri noaptea sa inceapa contractiile , nu mai devreme ca mie teama pentru ea sa nu ii fac rau. Nu stiu daca am mai zis dar micuta mea s-a invartit pana a uitat unde e iesirea si si-a bagat popoul ff bine la iesire si caputu sus ca e tare mandra, asadar facem cezariana. Sper sa fie bine ca mie frica rau.
Felicitari la mamici. Imi pare rau ca intru asa de rar dar incerc sa imi termin munca sa fie gata pana nasc.
Va pop

Beatrice 38+ 2 zile cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!

In primul rand, felicitari din suflet mamicilor Nicoleta, Carmina si Porumbita, sa va refaceti repede, usor si sa va bucurati de minunile voastre! Bun venit pe lume, Stefan, Miruna si Victor!

Eu am fost ocupata (am scris de 3 ori mai putin ), am avut copiii acasa si timpul liber a fost zero, dar nu ma plang.
Ieri am sarbatorit-o pe Iulia, a implinit 7 ani si am fost la ai mei cu totii. Copiii mari au ramas acolo pana miercuri, parca ma doare sufletul cand ii vad independenti si spun ce vor, cresc muuult prea repede, chiar daca va vine greu sa credeti asta.

Irina e cumintica, mananca bine si noaptea doarme de la 22 la 5 sau 24-7, am incercat sa o trezesc acum ceva timp dar nu vrea si pace. O las si ne bucuram toti de somn. Seara are ceva dureri de burtica si simte nevoia sa o tin in brate sau sa stau intinsa langa ea, de pe la 6 pana la culcare e lipita de mine.
Ziua are ore in care e treaza si atenta la ce se petrece in jur, deja se vede ca nu mai e mamaruta mica abia nascuta, o sa vedeti ce frumos se schimba pe la o luna.

Doar ca trebuie muuuulta rabdare si trebuie sa tratati totul ca fiind normal. E normal ca ei sa planga, sa va vrea alaturi, sa stea la san (chiar si degeaba). Chiar daca pare f greu, incercati sa va relaxati putin si o sa simtiti diferenta.
Daca nu, mai faceti un bebe repede si atunci veti intelege ce spun mamicile cu 2-3-x copii .

Acum ne tratam pt. o candidoza in gurita, am si eu mameloanele inflamate, sper sa ne treaca repede ca ma cam doare la supt.
Poate ma invrednicesc si eu sa ajung la dr de familie sa o inscriu si pe ea, pana acum n-am ajuns .

Cu ochisorii sa stiti ca se rezolva in timp, eu o sterg cu SF si o masez de cate ori imi aduc aminte, deja e mai bine si se desfunda canalul. Iritatia de pe fata e pe duca si ea, daca ar fi mai racoare cred ca ar disparea mai repede.

Eu ma simt mult mai bine, am inceput sa-mi reintru in pielea mea, nu ma mai simt ca o epava. A durat mai mult recuperarea dupa nasterea asta, dar incep sa vad luminita de la capatul tunelului. Daca incep sa si slabesc ar fi minunat .

Mamicilor, voi ce mai faceti? Ce fac pisoii mici?

Gabriela, ne rugam maine pt voi sa fie totul bine, curaj si asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Inca ceva: vad ca avem 21 de bebelusi din care doar 6 fetite, haideti la nascut (daca sunteti la termen) ca suntem in minoritate absoluta .

Mergi la inceput

Bea,tinem pumnii pt sambata atunci pina mandra o sa iasa afara!

Dinami,ma gandeam eu ca ipsesti motivat!
Parca asa se vede o relaxare in mesajele mamicilor cu mai multi copii...asta parca imi da curaj,ca n-o mai fi asa rau de data asta.haha.

R_ocsy.am vazut pozele cu buburuza ta...e o frumoasa si seamana cu mami!

Mamicile,cind aveti timp,mai puneti poze cu minunile voastre sa le admiram si noi cele care mai avem de asteptat.

Am mai pus si eu vreo 2 poze cu burtoiul...nici mie nu-mi vine sa cred ca e asa mare.

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bravo fetelor cu piersicute!
Porumbitzo sa te refaci repede. Ce probleme ai avut?

Roxypuy, iti tinem pumnii si sa fie bine!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Ioana,tu cum esti?
Ai mai facut testul de glicemie??
Vad ca esti tare telegrafica...hai la povesti.

38+ sapt

Mergi la inceput