Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

buna burtici,mamici si bebelusi!
Felicitari proaspetelor mamici,va dorium bebelusi cumintei,mancaciosi si no colici.
Am vazut ca ati intrebat de Tamys,e bine,joi acum intra in 38 de sapt....este super pt o sarcina gemelara...ii e greu si ei pe caldura asta,burtica e mare,abia se misca,sta numai in pat.Din cate am inteles pe 19 iulie se duce la control.Bebelusii ei sunt bine,au luat in greutate,dar nu stiu sa zic exact cat.Va naste prin cezariana.
Va pup!Nastere usoara celor carora li se apropie termenul.
pt fiecare.

mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

R_ocsy foarte frumusica Natalia, iar cele doua surioare impreuna sunt ca niste ingerasi.

Dana inteleg ce vrei sa spui cu crescutul burtikii. Se vede o diferenta mare intre pozele din vacanta si cele de acum, dar numai la burtik, la fata esti neschimbata.

Roxy te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Diana La multi ani Iuliei sa creasca mare si frumoasa alturi de familia ei superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

felicitari noilor mamici, carmina, nico si porumbita! refacere rapida si mult laptic! bebici sanatosi si cuminti!

roxypuy, sper ca esti bine, asteptam vesti

eu inca la birou, incerc sa-mi termin treaba inainte sa nasc; mai am si cumparaturi de facut pt bebe; voi de unde ati luat draperie pt camera lui bebe?

35+

Mergi la inceput

Roxi eu am luat-o din Brico store dar gasesti diverse modele si in Kika, Ikea , Praktiker etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fetelor,

Am revenit de la clinica. Era cat pe ce sa ma retina doctorita in spital dupa ce mi-a inlaturat cerclajul. Mi-a spus ca bebelina e tare jos, colul era usor deschis si e posibil ca dupa inlaturarea cerclajului sa nasc...n-am nascut. Membranele nu sunt fisurate, lichid inca mai am..asa ca m-a trimis acasa. Suntem in stand-by...daca zilele acestea nu se intampla nimic, vineri dimineata ne mai prezentam la un control. Ne pregatim de nastere naturala, insa daca nu va fi posibil, se va efectua cezariana.

Vai fetelor, atata am asteptat momentul acesta, insa acum, cu cat se apropie ,parca l-as mai amana...ma cuprinde o usoara teama...ma intreb cum va fi, cum ma voi descurca. Ajutoare am, nu sunt singura: e mama langa mine, mai e si scoacra mea, care desi e la o oarecare distanta de noi, ma suna zilnic si imi da sfaturi bune (a lucrat o viata in maternitate, la sala de nasteri), am prietene care au nascut recent (bebelusi de 4-5 luni) si care imi impartasesc propriile experiente..si mai sunteti voi, de la care zilnic mai invat cate ceva...cu toate astea, teama de ce va urma, tot o am.

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Pusi, e bine ca Sara vrea sa mai stea in burtica si sa nu iasa pe caldurile astea infernale.
Asa simt si eu acum, cu cat se apropie, ca parca as mai amana momentul; am zile cand sunt foarte excited si pregatesc lucrusoare si zile cand ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa stau eu pana la mijlocul lui august si sa nu ma grabesc cu nascutul. Am o senzatie aproape fizica si ma sperie cat de tare mi se va schimba viata. Nu vreau sa va plictisesc acum cu filosofiile mele

Eu tocmai am executat un tort de banane cu ciocolata, nu stiu cine o sa il manance, dar arata bine. Va invit la o feliuta (e hipercaloric, de aia nu va dau mai mult

35+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

felicitari inca o data celor ce au devenit mamici in weekend si curaj burticilor la termen cat si celorlalte, rabdare!

Sa va zic ce am facut noi azi noapte. a fost agitat dupa primul supt,se tot foia, i-am aspirat mucisorii (f buna batista bebelusului, am luat trusa cu fiole de apa salina, aspir usor cu gura, nu e nimic scarbos, ca are filtre de unica fol.) asa ca la urmatorul supt ne-am instalat comod in pat pe la 2:30...moment in care mi s-a rupt filmul, cand m-am trezit era 4:30 si Eric tot mai tzocaia cu spor...nu-mi amintesc nimic in intervalul asta, am adormit bustean si cred ca bb a supt, a adormit, s-a trezit, s-a pus iar pe supt. m-am speriat un pic, daca ma intorceam peste el si il sufocam? nu s-a intamplat nimic, m-am trezit in exact aceeasi pozitie dar, oricum. m-a certat si barbatul (care a dormit tun pana la 7:30) ca am fost imprudenta. cel mai fericit a fost Eric care a supt in voia lui si nu dupa ceas (de obicei dupa 30 min il demufez)...

acum e dimineata, impricinatul doarme iar tun dupa un nou supt, de data asta dupa reguli.
o noua saptamana si treburi multe: de rezervat sala pt botez, facut si inmanat invitatille etc.
voi ati programat bebeii pt primele vaccinuri? eu da, cele de la 2 luni, iar in spital i-au facut deja unul pt hepatita c prima doza.

a, si ne-a cazut in sfarsit si buricutul ca deja credeam ca il insor cu el necazut... eu l-am curatat si tati tot i l-a invartit (insurubat) pana a picat. totul curatel si uscat pe acolo.

va pup, sunt prin zona cat doarme cel mic, apoi fugim la plimbare.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleur,oboseala isi spune cuvantul,daca ai adormit asa...am patit-o si eu.
Bine ca ai ocupatie deja cu botezul.Eu nici nu ma gandesc sa fac botezul in primele 3 luni pina nu mai slabesc sa arat si eu cit de cit uman.Si oricum va fi restrans in famile...ca astia aici nu dau importanta ca la noi botezului si mi-e ca s-ar cruci daca i-as invita la un botez romanesc.

Pusi,ma bucur ca nu te-a oprit in spital.Hai ca nastem saptamana viitoare mana-n mana.

Iuli,ce bine te inteleg...nici eu nu vreau sa nasc ca mi-e bine inca asa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Felicitari Carmina!
Felicitari Nico!
Felicitari Porumbita!
BUN VENIT MIRUNICA, STEFAN SI VICTOR GABRIEL!!

Gabriela - cat de bine te inteleg.. Eu nu eram pregatita psihic pt operatie, am plans mai bine de o luna sperand sa pot scapa de ea.. Am sperat pana in saptamana 39..
Dar nu a fost nici pe departe asa cum mi-am imaginat, operatia a fost usoara, recuperarea f rapida.
Iti urez nastere usoara si refacere grabnica!

Citat:
Carusel pt patut ati luat? De care? Mie imi trebuie sa se prinda pe tarc.
Cerceii ii puneti in maternitate? Eu asa am facut la Raisa, sigur asa fac si acum.
V-ati masat sanii cu garmastan inainte de a naste?
Ramo - Carusel am de la Bianca, unul de la Primii Pasi, de plastic care zdrangane, l-am primit. I-a placut mult sa se joace cu el.
Cerceii o sa ii pun pe la 10 luni cred, asa i-am pus si Biancai.
Eu nu imi pregatesc sanii dinainte cu nimic..

Fleur - si eu am patit o data asa la Bianca, am luat-o din patut sa o alaptez lungita pe pat si am adormit. M-am trezit cand isi lua urmatoarea masa dupa 3 ore
De atunci am alaptat stand in fund sa fiu sigura ca nu mai adorm.

Dana - simti ca s-a lasat burta?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput