Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Miha,eu nu simt ca s-a lasat...desi altii asa zic.In schimb apasa bb cu capul jos de numa.Evit sa stau prea mult in picioare de frica sa nu iasa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
Biribu spune:
buna fetelor, mai ies si eu din leneveala sa felicit mamicile noi: Porumbitza, Carmina si Niccostea - sa va traiasca puiutii si sa va bucurati unii de altii!!!
Porumbitza cum esti, ce complicatii ai avut? totul oki acum?
Nic chiar ca un mic urias ai avut tu acolo in burtic
Diana e o mare doamna Irinuca la cit te lasa sa dormi Si sunt de acord cu tine, cresc prea repede Deja Anna vrea sa se marite Iar prislea e un scump si un frumos si vorbeste deja doua limbi straine Cra-cra-cra...
Cam ce face bebe: papa, s-a patratit deja, plinge f rar cind are vreo nevoie numai. Are si el gaze si se chinuie constiincios sa le scoata, am inceput sa-i dau probiotice si vad ca parca e mai bine. a inceput sa zimbeasca constient, insa mai mult copiilor, noua mai rar, pe ei cind ii vede insa e fascinat, ii urmareste cu ochisorii asa fericit si zimbeste tot, parca ii roaga sa-l bage si pe el in seama .
il culturalizam de zor cu cei mari, mergem peste tot, la cursuri, muzee, activitati sportive .
Vad ca e caldura mare inca la voi, va cred ca sunteti cu moralul jos fetelor ca tare greu e cind e cald. O floricica de la mine pt bortzoline, hai ca mai e un pic
roxypuy spune:
acum am venit de la dr si plang intr-una sunt f dezamagita pt k voi ajunge la cezariana bebelina s-a rasucit si e cu capul cam sus, are si circulara de cordon si lichid ff putin ma mai lasa dr pana vineri cand vom face cezariana a zis k e destul de maricica (are deja 3200 g) si data fiind pozitia+circulara+lichidul putin nu crede ca e cazul sa ne riscam la nastere naturala pt ca oricum vom ajunge tot la ceza...desi bebelina e ok, m-a lovit in moalele capului vestea cezarienei, chiar nu ma asteptam si imi doream tare sa nasc natural...nu mi-e frica de operatie, dar mi-e groaza k va fi recuperarea mai grea, laptele vine mai greu, n-o sa fiu fully functional imediat...
in fine, cel mai important este sa fie ea bine, nu ma mai intereseaza nimik...mi-a dat sa iau 3 actovegin pe zi pana vineri k sa stimulam fluxul de oxigen placentar si cant de lichid. in rest, stau cuminte si daca apar ceva semne fuga la spital...
Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!
Laura32 spune:
Dana foarte frumoase pozele , esti neschimbata
Fetele care vor sa amane momentul nasterii , psihic niciodata nu te simti pregatita de marele eveniment , pana in ultima secunda am avut o teama de ceea ce va urma . Este greu dar si frumos , poate pana la 2 luni isi face un program si atunci va fi mai usor , eu tot sper asta
Acum cautam locatie pt botez .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Roxypuy , stai linistita , bebelina sa fie bine si tu o sa te refaci repede . Iti dau un sfat la mine a functionat ... eu cu 3 zile inainte de cezariana , am inceput sa beau ceai pt lactatie si am luat galactogil si vreau sa-ti spuna ca in 24 ore am avut colostru . Am avut operatia la ora 11 si a doua zi la 10 cand m-a dus la salon in zece minute mi-a adus bebelu si deja alaptam , la mine a functionat .
Curaj , vezi si partea plina a paharului , pe mine m-au ingrozit tipetele fetelor care nasteau normal , felicitari pentru ele , dar la ce mi-au auzit urechile si dura ceva timp , nu nasteau batand din palme , mie una nu mi-ar trebui .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ned spune:
Felicitari noilor mamici si bebei sanatosi si mancaciosi!
Eu am lenevit astazi prin pat, maine ma prezint si eu la un control sa vedem care mai e situatia.
Inca astept patutul si apoi sa incerv caruselul, dar am senzatia ca nu am cum sa-l prind: patutul e din acela care se strange, caruselul e pt patut de lemn. Vedem noi.
Ati vazut ca mai racorit afara? Daca ar tine-o tot asa, ce bine ar fi.
37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Daconst spune:
Roxy,imi pare tare rau...stiu cit am luptat eu data trecuta sa nu ajung la ceza.Dar macar te consolezi ca asa e bine pt bebelina...si asta e tot ce conteaza.
Doar ca e shocul mare,stiu.Chiar te admiram...ca in ultima vreme n-a mai nascut nimeni natural si chiar asteptam sa ne impartasesti din experienta ta.
Laura,Maria,mersi de complimente.
Ma consolez ca mai am o saptamana si apoi pot sa dau din kile jos...ca sunt ca un urs deja.
Biribu,parca ai avut dintotdeauna 3 copii asa de natural vorbesti.Bravo!
Mai scrie cind ai timp,ca ma linistesc mesajele tale de numa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
Delia21 spune:
Felicitari noilor mamici!!!
Eu sunt ca drogata din cauza de nesomn....Laila e bine,are deja un pic peste 2500grame....dar e lenesa la papat din biberon,doar 5 si 8 si azi papa 11 mililitri,noroc cu acl tubulet care merge in stomacel direct.Intoarce capul in directia mea cand ma aude vorbind....si tare ma bucur.Roxy,vei fi atat de fericita sa ai puiuta ta....incat hormonul fericirii...te va face sa nu iti pese de micile "imperfectiuni",vei fi functnabila dupa cezariana!Nu mai plange ci bucura-te ca mai ai asa de putin pana vine printesa!!!Sambata vine mama si merg si eu acasa vineri....Nu va pot spune cu cat dor si drag o astept,sincer imi vine sa plang de fericire...E maire lucru sa ai o mama in viata...cel putin eu asa simt;nici nu-mi vine sa cred ca nu am vazut-o din ianuarie 2011...
r_ocsy spune:
Bravo Niccostea
Bine ai venit bebe Stefan
Bravo porumbita
Bine ai venit bebe Victor Gabriel