Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Aseara noi ne-am uitat la filmul "1001 de picioare", e un film disney cu o colonie de furnici, foarte dragut.

Dupa ce-am culcat printesa eu am vazut "casatorie funebra" a lui Tim Burton, foarte simpatic si asta

In concluzie, vi le recomand pe ambele-amindoua

A! Pe-asta cu furnicile tre sa-l cautam si noi, ca de cand suntem "furnicuta mititica", ne plac filmele cu furnici. Alea vii tot nu le simpatizam...

Mai tineti minte "metoda reducerii la absurd", aia din primara? Tot incerc sa o aplic pe astea 1001 picioare de furnici si tot imi da cu rest.

Ce-mi plac glumele mele!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Aseara noi ne-am uitat la filmul "1001 de picioare", e un film disney cu o colonie de furnici, foarte dragut.

Dupa ce-am culcat printesa eu am vazut "casatorie funebra" a lui Tim Burton, foarte simpatic si asta

A! Pe-asta cu furnicile tre sa-l cautam si noi, ca de cand suntem "furnicuta mititica", ne plac filmele cu furnici. Alea vii tot nu le simpatizam...

Mai tineti minte "metoda reducerii la absurd", aia din primara? Tot incerc sa o aplic pe astea 1001 picioare de furnici si tot imi da cu rest.

Ce-mi plac glumele mele!

Puteti incerca si ANTZ si A BUG's LIFE. sunt dragute
ar mai fi si Bee Movie tot cu "insecte"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Caut o fata din gashca pioaselor pt introducerea cazului Iuliei la o fundatie cumva conexa BOR. Dintre fetele care merg la biserica regulat, daca se poate! PM pls.

Incerc eu un contact... sa vedem daca aflu ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Citat:

Astea ar fi traduse in ro: "Furnicutze" si "Aventuri la firul ierbii", nu? Unul il tot vedem... celalalt nu ne place! Nici la ala cu albina nu a avut rabdare, dar poate i-l mai propun...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Astea ar fi traduse in ro: "Furnicutze" si "Aventuri la firul ierbii", nu? Unul il tot vedem... celalalt nu ne place! Nici la ala cu albina nu a avut rabdare, dar poate i-l mai propun...

Parca astea sunt traducerile. Noi mai avem in playlist asa:
Fly me to the moon ( e foarte simpatic e cu niste musculite),UP in the air, Shark Tale, Madagascar, Horton (prinde la copii),Kung Fu Panda...sunt muuuulte dar acum nu mi le aduc aminte pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza, neatza, vodka taie greata.

Is la Biblioteca Nationala si-mi ingheata fundu'.

PISIGRI, am aprobare de la stapanire, singurul impediment ar fi sa plecam la mare de sambata. Dar nu cred, cel mai devreme cred ca duminica dimineata (adica odata cu voi) plecam si noi.

S-a mai oferit o fata sa duca actele medicale ale Iuliei la o clinica in Bruxelles. Eu zic ca cu cat mai mute usi deschise, cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Citat:

Neatza, neatza, vodka taie greata.

Is la Biblioteca Nationala si-mi ingheata fundu'.

PISIGRI, am aprobare de la stapanire, singurul impediment ar fi sa plecam la mare de sambata. Dar nu cred, cel mai devreme cred ca duminica dimineata (adica odata cu voi) plecam si noi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Adica cand plecati voi la mare? si de cand pana acand stati exact? Si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,
monn, de ce ti-e greata? de AIA?

un frappe? sunt doritori?
si ceva inghetata de fructe de padure, ca tocmai astept sa-mi fie livrata
a propo de inghetata: in concediu desigur ca ne-a "spurcat" si noi
ii place cea de fr de padure - este inghetata alba-cu-roz-cu-mov

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:

Parca astea sunt traducerile. Noi mai avem in playlist asa:
Fly me to the moon ( e foarte simpatic e cu niste musculite),UP in the air, Shark Tale, Madagascar, Horton (prinde la copii),Kung Fu Panda...sunt muuuulte dar acum nu mi le aduc aminte pe toate.

Da... dar Adelei cd ii cashuneaza pe unele numai pe-alea le vede... Madagascar e si la noi in top! Musai Madagascar 2! (Asta e mai fixista ca mine )

Mergi la inceput

Citat:

Daca ajungi duminik la locul stiut cred ca o mai prinzi si pe Cati, e acolo de we trecut. E imposibil sa o ratezi, ca e cu amandoi cainii.

Mergi la inceput