Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GEORGI, dar cum ai putea sa faci confirmarile de plata zilnic de pe contul de BT? Te intreb ca io d-aia m-am complicat cu un cont in plus, ca nu puteam face eu confirmarile de pe BT.

Sa stii ca si eu prefer varianta lui Pisik, mi se pare mai... scurt pe 2: avem atat de strans, am strans atat. Si sa updatam saptamanal.

Printre altele, eu am primit cateva cereri de la donatori sa ramana anonimi... D-aia as prefera sa nu mergem pe varianta Georgianei cu lista de donatori.

Mergi la inceput

Proba de avatar! Pe care vi-l propun si voua!

Apropo de bazar. Sa stiti ca azi au intrat in cont 600 lei, dintre care vreo 200 erau pt produse de bazar. Deci eu zic ca nu e un efort inutil! Si nici tarziu nu vin banii!

Aaaa, tufete! O mare floare pentru Simply, care a aranjat un pic blogul!

Mergi la inceput

Caut o fata din gashca pioaselor pt introducerea cazului Iuliei la o fundatie cumva conexa BOR. Dintre fetele care merg la biserica regulat, daca se poate! PM pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nici mie nu-mi place varianta cu nume si suma pe site.... mi s-ar parea cumva... nepotrivit.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nici mie nu-mi place varianta cu nume si suma pe site.... mi s-ar parea cumva... nepotrivit.

aham, ca la nunta cu stigare :)

Mergi la inceput

neata tufete

monn, intrai pe blog

simply esti o artista :)

acum am intrebari:
1. chiar credeti ca se merita sa fie tradus? e efort mare si nu stiu citi vizitatori straini o sa fie interesati de caz...
2. cind dau click pe butonul de paypal ma duce pe un site care e repede stopat de google si-mi zice ca este vb de un site de unde emana multe softuri virusate. Cum se poate remedia? Sau e problema numai la mine, avind un grad mai ridicat de securitate la PC? In orice caz nu e cool pt cel care vrea sa fie dirijat catre paypal.
3. Link-ul din bannerul care e pe blog duce la "index" dar deschide o alta fereastra, se poate face schimbarea ca sa ramina in aceasi?

Aseara noi ne-am uitat la filmul "1001 de picioare", e un film disney cu o colonie de furnici, foarte dragut.

Dupa ce-am culcat printesa eu am vazut "casatorie funebra" a lui Tim Burton, foarte simpatic si asta

In concluzie, vi le recomand pe ambele-amindoua

Fac si si pt ca e vineri, va dau si cornulete cu nuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou.
M-o racit Phiphi! Peste juma de ora ma duc la sesiune cica sa sustin un referat...ma duc cu unu' vechi, de la arhiva, n-am copt nimic nou. Ma tot gandesc de voi termina vreodata doftoratul asta, am impresia ca veci, n-am niciun chef de munca, nimic. Maine si poimaine iar is la porcaria aia de curs (dar deh, cica in final, de facem treaba buna, primim o "subventie", cam cat un salariu in invatamant:)))
La bac multi elevi au facut contestatie la Romana si aproape toti au ajuns de la 9...pe la 9.75...ca sa vezi ce subiectiv e corectatul asta. Is curioasa ce vor face dupa contestatii aia picati de mine cu 1.50, 2.50...io sper ca nu-i urca nimeni la 5!
Intrebare de prostogana: cum e cu bannerul facut de Simply? Daca-l pun asa, salvat de pe mail, undeva...se activeaza singur linkul acela?...

Mergi la inceput

da ilink, linkul e inclus in banner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Caut o fata din gashca pioaselor pt introducerea cazului Iuliei la o fundatie cumva conexa BOR. Dintre fetele care merg la biserica regulat, daca se poate! PM pls.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

ce misto suna gaska linga pioase LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Subscriu!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput