Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Parca astea sunt traducerile. Noi mai avem in playlist asa:
Fly me to the moon ( e foarte simpatic e cu niste musculite),UP in the air, Shark Tale, Madagascar, Horton (prinde la copii),Kung Fu Panda...sunt muuuulte dar acum nu mi le aduc aminte pe toate.

Da... dar Adelei cd ii cashuneaza pe unele numai pe-alea le vede... Madagascar e si la noi in top! Musai Madagascar 2! (Asta e mai fixista ca mine )

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Cunoastem- poate sa ruleze acelasi desen de 3 ori intr-o zi ca si a 4 a oara tot pe ala il cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

In jur de 13 august, la Constanta.

Mergi la inceput

CHATO au ajuns cremele, mi-o venit postasul la usa. Sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Noi tocmai iesim victoriosi din batalia cu un "nu stiu ce" virus(i) bizar...A inceput cu febra puternica la Alex. A urmat febra Anastasiei (ne asteptam). Brusc, i-au aparut bubite pe fata. Am sperat ca-i varicela (fusese in contact cu un copil). Peste 12 ore avea fata curata, dar a inceput diareea, care a tinut-o 10 zile. A slabit ca un ogar, dar am avut noroc ca manca si bea cat 14. Nu stim ce naiba a fost, ca si-a petrecut noptile pe olita si dr deja se gandea sa o trimita la spital pt investigatii ca nu mai stia ce sa incerce. Acum i-a trecut si de aseara bifam normalitatea la evacuare.

Despre Iulia...Eu am fost convinsa ca-i batuta in cuie chestia cu clinica din Germania, ca la intrebarea pe care v-am pus-o in sensul asta acum 2-3 cap nu mi-a raspuns nimeni si cum si in pov cazului (de atunci) ziceati de Germ, mi-am zis ca inseamna ca asta e clar si doar banii sunt pb. Acum inteleg ca inca se cauta clinica. Atunci sa-mi trimiteti si mie hartiile sa-i contactez pe cei de la http://www.igr.fr/ . Am mai facut-o o data pt un adult. Atunci au cerut depozit de 20.000. Pana la urma operatia respectiva s-a facut in Ro pt ca tr sa se faca repede si form , asa ca info mele se opresc aici.

Monn- Tu ai idee exacta la ce fundatie conexa BOR vrei si iti trebuie doar o "intrare" acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna ziua sau buna dimineata (in functie de fusul orar)

Eu vreau inghetata, frappe, gheata (pusa in diferite licori)... ca tare cald mai e si azi in Bucale...

Am doua mici reusite in ceea ce o priveste pe Iulia (pe care o pup - si pe ea, si pe Cami ). Astept in continuare alte raspunsuri.

Calin nu prea e fan insecte. El a ramas fidel soricelului Mickey. Nu pleaca nicaieri fara cele doua plusuri. Unul mic (botezat Mickey mic), care e al lui si Mickey mare ("asta e al tau, mami).

Si apropos de insecte, in mini-vacanta, mergeam pe un deal si mugea o vaca. Dar zgomotos rau. Si Calin zice:
- "Auzi... o albina!"
- "Nu e mami, albina, e o vaca".
- "Nuu... e o albina... maaaree".

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Bianca, iti multumesc pentru info de "oo". Adevarul ca nu le-am urmarit atent pe ale lui Calin. Ca acu' vreun an si ceva, o doctorita le-a pipait si a decretat ca sunt ok, coborate. Acum, na, nu stiam ca mai dispar... si apoi apar...
Eu mai mult urmaresc putza. Caci m-am incapatanat sa nu o decalotez fortat (medical sau manual) si n-am lasat pe nimeni sa faca asta, desi, fara exceptie toate ia o pauzarile-doctor care l-au vazut au vrut sa faca asta.
"Dansa" se decalotase binishor, singurica sau ajutata de Calin, nu stiu. Acum iar s-a cam lipit. Dar, sincer, nu imi fac probleme prea mari. Pisu e ok, fara inflamatii si fara alte probleme. Momentan stau linistita.

Tre' sa merg si eu sa-i fac analize de sange lui Calin. Ca am amanat din motiv de mers pe la diversi doctori si vroiam sa le fac pe toate odata. Si mi-e groaza. Calin a ramas putin traumatizat de anul trecut cand i-am facut de doua ori, la date destul de apropiate (una pentru operatia de polipi). Dar trebuie sa-mi iau inima-n dinti...

Mergi la inceput

Nu stiu de ce mi-a fost cenzurat cuvantul "atasat" doamnelor doctorite, ca nu era defaimator sau vulgar. In fine. Sa nu se simta nimeni jignit, doamne-fereste, de aia am specificat.

Mergi la inceput

Nu e batuta-n cuie nicio clinica, iar io-s de putere - cu de la mine putere imi dau cu parerea - ca ar trebui sa strangem niste raspunsuri de la mai multe clinici, care sa contina:
1 - estimarea sanselor de reusita
2 - precedente rezolvari ale bolii
3 - pret
si in functie de cele 3 Cami sa decida incotro. Sfatuita, of cors, si de medicii din Ro si de cine mai vrea ea.

Parerea mea e ca nu trebuie ratata nicio pista.

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Noi tocmai iesim victoriosi din batalia cu un "nu stiu ce" virus(i) bizar...A inceput cu febra puternica la Alex. A urmat febra Anastasiei (ne asteptam). Brusc, i-au aparut bubite pe fata. Am sperat ca-i varicela (fusese in contact cu un copil). Peste 12 ore avea fata curata, dar a inceput diareea, care a tinut-o 10 zile. A slabit ca un ogar, dar am avut noroc ca manca si bea cat 14. Nu stim ce naiba a fost, ca si-a petrecut noptile pe olita si dr deja se gandea sa o trimita la spital pt investigatii ca nu mai stia ce sa incerce. Acum i-a trecut si de aseara bifam normalitatea la evacuare.

Despre Iulia...Eu am fost convinsa ca-i batuta in cuie chestia cu clinica din Germania, ca la intrebarea pe care v-am pus-o in sensul asta acum 2-3 cap nu mi-a raspuns nimeni si cum si in pov cazului (de atunci) ziceati de Germ, mi-am zis ca inseamna ca asta e clar si doar banii sunt pb. Acum inteleg ca inca se cauta clinica. Atunci sa-mi trimiteti si mie hartiile sa-i contactez pe cei de la http://www.igr.fr/ . Am mai facut-o o data pt un adult. Atunci au cerut depozit de 20.000. Pana la urma operatia respectiva s-a facut in Ro pt ca tr sa se faca repede si form , asa ca info mele se opresc aici.

Monn- Tu ai idee exacta la ce fundatie conexa BOR vrei si iti trebuie doar o "intrare" acolo

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

RORO, uitai sa pup virusatii - bre, circula pe la voi p-acolo neshte ciudatenii, cred ca numai pe tine te-am auzit vorbind de virusi neidentificati - si sa te rog sa-mi dai pe PM o adresa de mail, sa-ti atasez actele medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bianca, iti multumesc pentru info de "oo". Adevarul ca nu le-am urmarit atent pe ale lui Calin. Ca acu' vreun an si ceva, o doctorita le-a pipait si a decretat ca sunt ok, coborate. Acum, na, nu stiam ca mai dispar... si apoi apar...
Eu mai mult urmaresc putza. Caci m-am incapatanat sa nu o decalotez fortat (medical sau manual) si n-am lasat pe nimeni sa faca asta, desi, fara exceptie toate ia o pauzarile-doctor care l-au vazut au vrut sa faca asta.
"Dansa" se decalotase binishor, singurica sau ajutata de Calin, nu stiu. Acum iar s-a cam lipit. Dar, sincer, nu imi fac probleme prea mari. Pisu e ok, fara inflamatii si fara alte probleme. Momentan stau linistita.

Tre' sa merg si eu sa-i fac analize de sange lui Calin. Ca am amanat din motiv de mers pe la diversi doctori si vroiam sa le fac pe toate odata. Si mi-e groaza. Calin a ramas putin traumatizat de anul trecut cand i-am facut de doua ori, la date destul de apropiate (una pentru operatia de polipi). Dar trebuie sa-mi iau inima-n dinti...

Pai cu putza sa urmaresti sa faca pipi cu jet. Nu trebuie sa fie decalotat complet. Doar sa fie orificiul liber.

legat de analize...putem sa mergem impreuna daca vrei (eu merg la Elias) pentru ca o sa merg intr-o zi in care asistenta blanda si cu mana usoara care gaseste repede vena e la serviciu:)

Mergi la inceput