Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La control n-am facut nic. Tensiunea e buna, tonusul uterin normal. Sa continui cu nospa si utrogestan (eu le iau cind simt ca am contractii sau daca am o zi mai grea in fata etc). Vom face analizeole de trimestrul 2 mai incolo, morfofetala pe 10 august...si cam atit.Nu s-a ingramadit sa imi faca ecografie asa ca n-am cerut nici eu.

Ina, si eu zic ca trebuie sa va accidentati cumva. Cu adoptia e complicat, nici eu nu as avea succes acasa. Cu o adoptie clasica, vreau sa spun.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dupa-masa! Novus, Ada mi-a facut ziua frumoasa cu perla ei de dimineata! Am inceput mesajul asta acu doua ore, si aveam multe de spus, dar mi-am pierdut toate ideile intre timp. Ma duc la mama sa vad in ce stare e rochia de mireasa! O seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

La control n-am facut nic. Tensiunea e buna, tonusul uterin normal. Sa continui cu nospa si utrogestan (eu le iau cind simt ca am contractii sau daca am o zi mai grea in fata etc). Vom face analizeole de trimestrul 2 mai incolo, morfofetala pe 10 august...si cam atit.Nu s-a ingramadit sa imi faca ecografie asa ca n-am cerut nici eu.

Ba io le iau, ca de simtit nu prea simt... Si am niste doze... de cal, dar la ce sperietura am tras si cum nici in pat nu-mi pot permite sa stau (nici tu, de altfel), le indes in toate orificiile!

Bebe, despre asemanari-deosebiri... nu prea pot sa spun, ca eu pofte-greturi sau mai stiu eu ce nu am avut nici la Adela. Somn imi e, dar ma trezesc cu noaptea-n cap, pe motiv de antietati extra-sarcina. Pot sa spun doar ca problemele la Adela au inceput de la 4luni si abia pe la 6 au fost mai serioase, acum au inceput la 6saptamani...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna seara!

Eu am fost azi la „revizia anuala”, colul arata bine (data trecuta cica era un pic belit,dar vaz ca s-o refacut), m-a impresionat ca si dr si asistenta isi aminteau tot felul de detalii din sarcina mea, desi n-am mai fost la ele de un an jumate (dupa nastere cred ca am fost in total de 3 ori, cu azi).

Tufete, nu ma mai laudati atat: eu m-am vazut mai tare, dar credeti-ma ca sunt muuulte fete care au muncit cel putin la fel de mult ca mine si n-au zis nici pas!

IULIA incepe maine a treia cura de citostatice, din ceea ce se vede la suprafata tumora pare sa se mai fi micsorat, iar pitica a inceput sa si puna carnita pe ea, a ajuns la 13 kile si mereu cere de mancare. Eu zic ca asta e semn de... sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mada, io am 3 nospa de 40 mg pe zi si 3 utrogestan de 200 mg pe zi. Apai io daca iau tot utrogestanul ala, stau numai la pipi si trebuie sa imi pun always de-ala de noapte pe mine. Si cred ca adorm la volan :))))

Eu simt, in weekend cum ma foiam mai mult, cum simteam ca se intareste burtica; cum ma asezam, cum se potolea. Incepe sa-mi surida, in aceste conditii, ideea de hotel/pensiune la mare.

In seara asta a descoperit si al meu Motan cind am eu DPN-ul. Cica vezi poate faci Craciunul in maternitate. Zic n-are cum, ca la 38 de saptamini cred ca ma baga in cezariana automat, nu stiu daca risca sa astepte sa intru in travaliu. Cica a, da, numa bine, de Sf Nicolae nasti, de Craciun si Revelion avem primele colici . Va place optimismul, nu?

Bebe, mirosuri ciudate n-am avut parte, dar somn da, cit incape, a fost tare nasol. Acum parca s-a mai calmat. Si am avut pofte de data asta, nu ciudate, dar de durata. Adica am avut 2 saptamini de "salata verde cu ton si lamiie", apoi doua saptamini de "salata de rosii, ardei, castraveti si telemea", perioada harbuz - mincam cite unul pe zi, singura, si cam nimic altceva, acum sunt intr-o perioada mai carnivora. Nu au fost pofte de-alea sa balesc gindindu-ma la ceva anume, dar ur si simplu nu imi venea sa maninc nimic altceva. Se mira si Motanul cum nu m-am saturat eu odata de atita salata de rosii

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mada, io am 3 nospa de 40 mg pe zi si 3 utrogestan de 200 mg pe zi. Apai io daca iau tot utrogestanul ala, stau numai la pipi si trebuie sa imi pun always de-ala de noapte pe mine. Si cred ca adorm la volan :))))

Si io tot 3*40mg no-spa si 3*200mg progesteron (arefam in cazul meu).

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bebe si denisa, felicitari pt burtici!!!

ina, in ce a constat controlul la oftalmo pt Ian? Poimaine avem si noi programare, mi-e groaza, n-as vrea sa-i puna picaturi in ochi. Nu s-o putea fara? N-avem nici o suspiciune de nimic, doar ca in afara de mine, toti au ochelari in fam (taica-sau, bunicii, matusile).

Cami, ma gandesc tot timpul la voi, ca toate fetele de altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
in ce a constat controlul la oftalmo pt Ian? Poimaine avem si noi programare, mi-e groaza, n-as vrea sa-i puna picaturi in ochi. Nu s-o putea fara? N-avem nici o suspiciune de nimic, doar ca in afara de mine, toti au ochelari in fam (taica-sau, bunicii, matusile).

Buna...stiu ca nu m-ai intrebat...dar avand ceva experienta din punct de vedere oftalmologic (periodic merg la control cu Bogdi si nu numai)imi permit sa-ti raspund.
.... un control corect la copii,se face doar cu acele picaturi de dilatare a pupilelor.Pentru ca doar astfel se poate vedea in interiorul ochiului bine.
Mai stiu ca toate problemele oftalmologice se transmit pe line paterna...
Acum nu ma bate

Monn sper ca esti mai bine azi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Acum
Buna dimineata
las cafa

iar pentru gravidutele noastre-ic,imbratisari si multa rabdare +
ceai

O zi cum o doriti!
all

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

or.Pentru ca doar astfel se poate vedea in interiorul ochiului bine.
Mai stiu ca toate problemele oftalmologice se transmit pe line paterna...

Monn sper ca esti mai bine azi

Iulia va creste mare!

Yeee, pe linie paterna tati is ochi de vultur!

Mergi la inceput