Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas INA si PISIGRI, nu abandonati! Eu am trimis pe mail ieri la mai multa lume, am primit confirmari de la 3 oameni, ma rog, eu sper ca mai multi o sa taca si o sa faca. Asa cum face SIMPLY tace si face si ii multumesc si aici pt colaborare. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Mailuri am trimis si eu celor pe care ii consider mai apropiati.
Dar mesaje -individuale- pe feisbuc am trimis aproape la toata lumea. Cred ca numai voua nu v-am trimis.
Promisiuni concrete am avut doar 2 dar, recunosc, si eu sper macar sa transmita mesajul mai departe!
Oricum, Monn, esti o persoana deosebita. Dar asta stiam deja de multa vreme.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Buna dimineata, Ina, e foarte normal sa nu iti raspuna doamna cu pricina. Pana la urma revista TANGO face parte din trustul Adevarul si se supune unor reguli. Faptul ca nu ti-a raspuns ea si ca ar fi putut sa distribuie actiunea pe paginile personale iarasi nu mi se pare aiurea. De multe ori paginile personale si blogurile sunt administrate de PR-isti. Nuvreau s te dezamagesc, dar cred ca ai avut asteptari mult prea mari. De cele mai multe ori primesti suport de la cei de langa tine |
Cunosc lucrurile astea (cu precizarea ca "marea dragoste" se vrea a fi "varianta online independenta a Revistei Tango") Am spus si ieri, mai tare m-a deranjat lipsa oricarui feed-back pe de o parte si faptul ca acest "personaj" pozeaza in Fecioara Maria (sa ma scuzati de comparatie ) pe de alta parte. Jur ca nu ma suparam daca imi raspundea Maica sau PR-ul ei: ne pare rau dar nu se poate.
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda, am uitat sa zic din nou: rochia ta de mireasa e mortala si ti-a stat tare tare bine !! daca nu a pus-o nimeni la bazar, o incarc eu Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
Iti multumesc; sa stii ca nu am uitat ce am discutat dar o astept pe dna R, asa cum asteptam pe vremuri pauza de tigara ca sa am un moment de respiro.
In alta ordine de idei, are Ada niste replici de te da pe spate, mai ales ca le dospeste in toiul noptii
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Cunosc lucrurile astea (cu precizarea ca "marea dragoste" se vrea a fi "varianta online independenta a Revistei Tango") Am spus si ieri, mai tare m-a deranjat lipsa oricarui feed-back pe de o parte si faptul ca acest "personaj" pozeaza in Fecioara Maria (sa ma scuzati de comparatie ) pe de alta parte. Jur ca nu ma suparam daca imi raspundea Maica sau PR-ul ei: ne pare rau dar nu se poate. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
noi sa fim sanatosi!
L-am vazut pe Ian pe FB...ce moace face si cum pozeaza
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui inapreda Pisigri, cum fu la control? Pupici pentru ochisorul Pisilincii. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
La Multi Ani, Nicoleta!
Pisik, Gianina, Denisa Nu mai inotati in butoiul asta de neliniste. rezolvarea e in josul paginii, ca de obicei, e scrisa prea marunt, si n-o vedem decat mai tarziu, dupa furtuna
Maine am un gratar in program, nu ma gandesc decat la usturoaie si iaurt, frecat totul si pus pe carne...nu e pofta, sigur, dar recunosc ca de o sapt asociez totul cu usturoi si mamaliga.(cel putin la mare asta am percutat la greu)..in rest sunt ok. suport si cafeaua, parfumurile si nu-s asa sensibila ca la Ariana, de se parfuma sotul pe holdar cred ca e prea devreme, nu?
Tu Denisa ce raportezi cu sarcina? asemanari/ deosebiri?
P.s.: as baga chiar acum
Mortale Ada si Eva
Hai Bianca vino si tu cu testul cu 2 liniute
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
IULIA va invinge CANCERUL !!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, ochelarii i-am cam pierdut sincer. Am venit din vacanta plina de incredere si de speranta, dar de atunci parca totul merge in strachini Mami de minune mica IULIA va invinge CANCERUL! |
Pai, ceva te-a facut sa-ti pui ochelarii roz; nu ai putea, oare, sa faci sa-ti vina gindurile alea premergatoare achizitiei faimosilor ochelari?
Eu te inteleg pentru ca si eu am fost asa; vorbele alea cu "forta se afla in tine" si "esti ceea ce vrei sa fii" la mine au functionat.
Sper sa fii voioasa repede si sa te tina ultra-mega-super-mult!
inapreda spune:
Bianca, multam pentru Ian
Io tare ma tem ca n-oi mai avea veci test cu 2 liniute Sau, mai rau, ca se va intimpla cind va avea Ian vreo 15 ani si eu...100
Pe bune acuma, Jambo e f. hotarit ca "nu" si, SINCER, parca nici mie nu-mi mai vine. Ii propun, in schimb, de cite ori am ocazia, sa infiem o fetita care are 1 an sau 2. Nici nu vrea sa auda
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Bianca, multam pentru Ian *** Io tare ma tem ca n-oi mai avea veci test cu 2 liniute Sau, mai rau, ca se va intimpla cind va avea Ian vreo 15 ani si eu...100 Pe bune acuma, Jambo e f. hotarit ca "nu" si, SINCER, parca nici mie nu-mi mai vine. Ii propun, in schimb, de cite ori am ocazia, sa infiem o fetita care are 1 an sau 2. Nici nu vrea sa auda "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Poate il convingi pana la urma. sau poate va accidentati ca in mod clar trebuie sa accepte situatia:)
andiaroro spune:
De ceva timp, nu-mi da pace o idee....
N-am aprofundat pb, dar am citit titlul unui articol si am inteles ca in contextul politic actual cursul de schimb o cam ia razna.
Poate ar fi interesant ca "leii"(pardon, ronii)din cont sa fie transformati in euro. In felul asta am avea o suma clara si nu riscam sa ne trezim ca peste 2 zile suntem la jumatatea din ceea ce credeam ca avem.
Bineinteles, pastrata o suma "tampon" pentru nevoile curente ale fetelor si restul schimbati macar saptamanal sau la cateva zile cand sunt sume mai mari.
Economistelor, dati-va cu parerea, ca voi stiti mai exact cat de mare e fluctuatia cursului de schimb.
E doar o propunere. Scuze, daca s-a mai discutat sau deja s-a pus in practica.