Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, mare, cort, suna bine, dar am o nunta sambata de facut lumanari si buchete. Unde va duceti?

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

nu stim...gasim noi un loc sa ne asezam:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Intai de toate: multumesc fetelor care au cumparat produsele de la bazar!

Apoi: Gianina, Pisik, Monn, sa va treaca problemele, nelinistile si...dracii!

Eu am facut ieri ordine prin dulapuri si am mai sortat niste lucruri pentru bazar. Azi ma apuc sa le trimit mailuri si prietenilor si colegilor lui H., sperand ca nu vor ramane indiferenti.

Novus, foarte fain apartamentul pe care mi l-ai recomandat la Gyula! Noi vara asta nu mergem in vacanta - doar iesiri de week-end, fiindca H. nu are concediu - cum si-a schimbat jobul si cum sunt in focuri acum cu instalarea unui program i se pare nepotrivit sa solicite concediu. Eu il inteleg, cred ca as proceda la fel, asa ca m-am impacat cu ideea.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

pt Iulia si Bogdan

Bebe sarcina usoara
Pisik
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Nu stiu, de cand am venit din vacanta nimic nu se leaga, nimic nu iese, eu sunt varza la cap si la tot, tot stau si astept sa se intample nu stiu ce si evident ca nu se intampla nimic
Iertati-ma ca sunt o plangacioasa, nu vreau sa va deprim si pe voi, plus ca problemele astea chiar ca sunt nimic fata de adevaratele probleme.

Cunosc sentimentul... tot cam asa ma simt si eu...
Dar nu-sh de ce... sunt sigura ca se va rezolva!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Astazi e ziua Nicoletei!

sa ii uram multi ani sanatosi si viata fara griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cum am simtit miros de tort, cum am aparut
La multi ani!Nicoleta draga, pupici multi din partea noastra

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nicoleta
Sa mai treci pe la noi cu un raport scurt

Pupici fetelor nervoase sa se linisteasca apele

Pisik da un semn cand poti vorbi

Anaan, sa stii ca e tare frumoasa pensiunea si la o aruncatura de bat de una din intrarile in strand (care sunt dispuse pe toate laturile astfel incat sa nu faci km ) si proprietara e o finuta si o draguta, nu vorbeste decat maghiara dar are o proetena care o ajuta cu traducerea in engleza
Mobilierul , vesela, lenjeriile si ce mai e pe acolo sunt de la Ikea si se vede ca e totul intretinut si aranjat cu mult bun gust, merita sam ergeti chiar si numai pt wkd
Noi mergem iar in august echipaj serios de data asta !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Eu am facut ieri ordine prin dulapuri si am mai sortat niste lucruri pentru bazar. Azi ma apuc sa le trimit mailuri si prietenilor si colegilor lui H., sperand ca nu vor ramane indiferenti.

Exact asta am facut eu de dimineata, m-am orietat si catre prietenii si mai ales clientii lui Pisi, sper sa se concretizeze ceva

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamaria, 2 lucruri vreau sa-ti spun:
1. Eva e f. f. f. tare!
2. Vino mai des pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete, nu cred ca stiti dar eu sint/eram, de fapt, inscrisa in...PNL (de ideologia liberala m-am simtit cel mai atrasa Atunci); logic, am in lista de prieteni pe feisbuc o gramada de persoane care sharuiesc gretzoshenii gen "Crin Antonescu presedintele meu" si altele asemenea; si le sheruiesc intre ei si fac niste commenturi de ma doare capul; i-am comunicat Presedintei locale ca NU mai doresc sa fac parte din asa ceva si, la un nivel f. infantil, recunosc, ma bucur ca nu ma simt complice ; totusi, ma irita la culme felul in care abereaza pantagruelic; nu vreau sa-i sterg din lista din ratiuni de acest gen; ce sa fac ca sa nu ma mai enervez? Tufete care votati NU la referendum, dati-mi o mina de ajutor sa-i...enervez si eu pe ei! Suna pueril, stiu

Distribuie si tu ce distribuie Monn sau Mada si garantez ca se vor enerva.
Daca doresti un impact mai mare poti distribui pe peretele lor

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Pisigri, asa fac deja de multa vreme: primul lucru cum ma trezesc!
Dar parca nu-i destul!!!
Colac peste pupaza, azi am vazut -tot pe feisbuc- ca o apropae prietena (adica e mai mult decit o cunostinta; nu stiu cum sa definesc) like-uia intr-o veselie "poze" din albumul lui Antonescu Ea e profesoara, eu o plac (in mare parte ). De data asta, pozitia ei m-a surprins, nu m-a enervat...

Mergi la inceput