Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

GIANINA, eu zic sa spui ce te supara, macar te descarci

INA, oamenii din pacate nu sunt cum te-ai astepta. Si eu trec prin niste patanii si am niste surprize de raman masca. Ideea este sa mergi mai departe. In orice

Eu am avut raspunsuri pozitive, adica in principiu pe cine am rugat m-a ajutat in cazul Iuliei. Sigur ca sunt si multi care merg pe burta si se fac ca nu au vazut/auzit/citit, dar asta este, ii luam pe fiecare cum este si multumim pt cei care raspund.

Trebuie neaparat sa ma mobilizez sa pun si eu la bazat, ca stau cu lucrurile pozate si pregatite.

Eu sunt cu moralul si cu energia la pamant. As dormi intruna si m-as ascunde intr-o gaura de soarece. Nu imi mai gasesc locul nicaieri si parca sunt asa, neterminata si a nimanui. Imi vine sa dorm si sa plang

Nu stiu ce sa va mai zic. Sper sa ma fac bine. la cap

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Imi vine sa dorm si sa plang

Nu stiu ce sa va mai zic. Sper sa ma fac bine. la cap

Va pupicesc

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

iti vine sa dormi...e de la norul de afara! daca ai uitat ochelarii roz, poate gasesti o umbrela astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

chatonel draga, tot wk m-am gandit la tine
mi-era pofta de capsuni cu frisca+sampanie, desigur
(in cinstea frantei)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

BIANCA, ochelarii i-am cam pierdut sincer. Am venit din vacanta plina de incredere si de speranta, dar de atunci parca totul merge in strachini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, ochelarii i-am cam pierdut sincer. Am venit din vacanta plina de incredere si de speranta, dar de atunci parca totul merge in strachini

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

hai ma Pisiko...te iau in weekend la o mare la cort? sa stai asa la aer 3 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisiko dar ce ti s-a intamplat concret ? in afara de situatia de kkt de la job? hai cauta ochelarii ca tare bine iti statea cu ei !! azi te sun sigur

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Novus .nu-i nici o problema

acum am reusit sa pun si eu banutii,o sa incerc sa mai fac rost si de altii sa vad daca reusesc sa-mi implic si cunostintele
in alta ordine de idei vreau sa va felicit pentru implicare,sunteti minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PISIKO, vezi ca-ti dadu RORO un PM. S-ar putea totusi sa ma bag io intermediar la biznisul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

chatonel draga, tot wk m-am gandit la tine
mi-era pofta de capsuni cu frisca+sampanie, desigur
(in cinstea frantei)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

hihihi, si, ai prestat?
noi n-am fost la focurile de artificii, am bananait mai mult pe la prieteni, dar pot spune ca am sarbatorit bine :)))

Mergi la inceput

BIANCA, mare, cort, suna bine, dar am o nunta sambata de facut lumanari si buchete. Unde va duceti?

NOVUS, in principiu e situatia de la job, nu atat ea in sine, cat simtamantul meu ca nu ma mai potrivesc deloc. Cateodata am senzatia fizica de sufocare. Si mai e ceva, nu vreau sa dezbat public, ca am avut surprize, dar e legat de o comanda pe care mi s-a reprosat ca nu am facut-o ok. Apai daca nici la flori nu fac bine, chiar ca simt ca nu imi gasesc locul nicaieri. Stiu ca omul din greseli invata si numai cine nu munceste nu greseste, dar e exact chestia aia cu primitul suturilor de la cine nu te asteptai. Plus ca nu imi place ca fac treaba asta cu florile "pe genunchi", in f putinul timp liber pe care il am, nestructurat si ne-nimic. Nu e genul meu sa fac lucrurile asa. Nu stiu, de cand am venit din vacanta nimic nu se leaga, nimic nu iese, eu sunt varza la cap si la tot, tot stau si astept sa se intample nu stiu ce si evident ca nu se intampla nimic
Iertati-ma ca sunt o plangacioasa, nu vreau sa va deprim si pe voi, plus ca problemele astea chiar ca sunt nimic fata de adevaratele probleme.

MONN, azi am vazut pm-ul lui RORO, nu stiu de ce nu ma mai anunta pe e-mail. I-am dat nr meu de tel si i-am zis ca e ok, ma inteleg eu cu cine o fi si preiau totul si retrimit, vad eu cum. Daca vreti altfel, ok.

Mergi la inceput