Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, am uitat sa zic din nou: rochia ta de mireasa e mortala si ti-a stat tare tare bine !! daca nu a pus-o nimeni la bazar, o incarc eu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Eu am destul de multi pantofi pe care nu ii mai port, nu arata rau, dar nici noi nu sunt. Credeti ca ii pot pune? As pune si rochia de mireasa, insa avea un tulle deasupra care s-a rupt in noaptea nuntii. O pot pune asa oare, si sa mentionez asta?

Pune pantofii ca sigur au trecere la ce colectia faina ai tu
Poti incerca si cu rochia si mentionezi micul defect

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Inca una si ma apuc de treaba ca am niste fise de evaluare de completat si nu stiu de unde sa le apuc

La Gyula, Pisi incerca sa stranga cortul proaspat achizitionat de la Decathlon si nu ii iesea , la care Ada il mangaie dragastos pe cap si ii spune : tantalau mic ce esti replica preluata probabil din desene

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata

aseara dupa ce mi-au adormit copilasii am reusit sa va citesc si sa aflu si contul, nu am mai intrat de mult pe forum.
Pisigri ,eu te-am abordat pe mess
Novus ,ce mare si frumoasa a crescut Alexandra!

Mergi la inceput

Millie,
Scuze ca nu am raspuns mesajului tau, credeam ca ai aflat contul deja

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele

Ati vorbit voi, acum ceva timp, de "reimprospatarea" masinii de spalat cu otet! Imi spuneti si mie , va rog, dc am retinut bine : o sticla de topoloveni , la maximum de grade ( la mine 90) si max de timp (3 ore), otetul punandu-se in locul detergentului???......as vrea sa incerc , ca s-a depus calcar in cutia de bagat dero (deci ce-o avea in interior-Dumnezeu cu mila!)

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete, nu cred ca stiti dar eu sint/eram, de fapt, inscrisa in...PNL (de ideologia liberala m-am simtit cel mai atrasa Atunci); logic, am in lista de prieteni pe feisbuc o gramada de persoane care sharuiesc gretzoshenii gen "Crin Antonescu presedintele meu" si altele asemenea; si le sheruiesc intre ei si fac niste commenturi de ma doare capul; i-am comunicat Presedintei locale ca NU mai doresc sa fac parte din asa ceva si, la un nivel f. infantil, recunosc, ma bucur ca nu ma simt complice ; totusi, ma irita la culme felul in care abereaza pantagruelic; nu vreau sa-i sterg din lista din ratiuni de acest gen; ce sa fac ca sa nu ma mai enervez? Tufete care votati NU la referendum, dati-mi o mina de ajutor sa-i...enervez si eu pe ei! Suna pueril, stiu

Distribuie si tu ce distribuie Monn sau Mada si garantez ca se vor enerva.
Daca doresti un impact mai mare poti distribui pe peretele lor

Pisigri, ma simt onorata!

Imi pare rau ca nu am fost pe faza cu telefonul, bine ca s-a rezolvat okisorul Pisilincai!

Cam la asa solutie ma gandeam si eu, Ina!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata intr-o zi cu draci!

Vreau cafea. Multa. Multa. Multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata spun si eu

vine cisterna cu cafea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori