Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, nu cred ca stiti dar eu sint/eram, de fapt, inscrisa in...PNL (de ideologia liberala m-am simtit cel mai atrasa Atunci); logic, am in lista de prieteni pe feisbuc o gramada de persoane care sharuiesc gretzoshenii gen "Crin Antonescu presedintele meu" si altele asemenea; si le sheruiesc intre ei si fac niste commenturi de ma doare capul; i-am comunicat Presedintei locale ca NU mai doresc sa fac parte din asa ceva si, la un nivel f. infantil, recunosc, ma bucur ca nu ma simt complice ; totusi, ma irita la culme felul in care abereaza pantagruelic; nu vreau sa-i sterg din lista din ratiuni de acest gen; ce sa fac ca sa nu ma mai enervez? Tufete care votati NU la referendum, dati-mi o mina de ajutor sa-i...enervez si eu pe ei! Suna pueril, stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Va salut si eu!Am lipsit oarecum nemotivat (enorm de multa treaba plus plecari la fiecare sf de sapt), insa v-am citit aproape zilnic. Ma bucura enorm vestile bune si imbratisez cu drag toata viitoarele duble mamici! Astept si eu ceva banuti pt Iulia, am ceva promisiuni, insa cred ca doar una se va concretiza. De asemenea, vreau sa pun niste produse la bazar, si o prietena mi-a promis ca va contribui si ea la bazar cu cate ceva si am tot asteptat sa mi le dea. Inca astept Eu am destul de multi pantofi pe care nu ii mai port, nu arata rau, dar nici noi nu sunt. Credeti ca ii pot pune? As pune si rochia de mireasa, insa avea un tulle deasupra care s-a rupt in noaptea nuntii. O pot pune asa oare, si sa mentionez asta?Gina, felicitari pentru mobilizare! Tare-as avea nevoie si eu sa merg la sala.Ah, ma tot tin sa va intreb, poate am si facut-o si nu mai stiu eu : copilasii vostri au inceput cu intrebari legate de aparitia copiilor pe lume?Eu am avut pana acum urmatoarea discutie cu Eva:-Mami, cand o sa fiu eu iarasi bebelus, o sa fiu in burtica la tine!-Nu, Eva, tu nu o sa mai fii niciodata bebelus, o sa cresti mare!-Mami, dar cum am ajuns eu la tine in burtica?-Pai tati te-a pus la mine in burtica-Cum?-Cu multa dragoste-Mami, hai sa ne iubim si noi mult si sa facem un bebelus, vrei? -Nu, Eva, nu se poate, doar un barbat si o femeie pot face un bebelus-Mami, si baietii pot?-Nu, iubita, doar o mamica si un tatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Extraordinara Eva! E asa matura si profunda...mie astea mi se par chestii "de geniu", nu turuiala a 98 de strofe din "Luceafarul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete, nu cred ca stiti dar eu sint/eram, de fapt, inscrisa in...PNL (de ideologia liberala m-am simtit cel mai atrasa Atunci); logic, am in lista de prieteni pe feisbuc o gramada de persoane care sharuiesc gretzoshenii gen "Crin Antonescu presedintele meu" si altele asemenea; si le sheruiesc intre ei si fac niste commenturi de ma doare capul; i-am comunicat Presedintei locale ca NU mai doresc sa fac parte din asa ceva si, la un nivel f. infantil, recunosc, ma bucur ca nu ma simt complice ; totusi, ma irita la culme felul in care abereaza pantagruelic; nu vreau sa-i sterg din lista din ratiuni de acest gen; ce sa fac ca sa nu ma mai enervez? Tufete care votati NU la referendum, dati-mi o mina de ajutor sa-i...enervez si eu pe ei! Suna pueril, stiu

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Distribuie si tu ce distribuie Monn sau Mada si garantez ca se vor enerva.
Daca doresti un impact mai mare poti distribui pe peretele lor

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce faina discutie cu Eva! Eu nu am primit intrebari pe tema asta.

Frumos si la Gyula. Pacat ca e asa departe...

Ina, nu zic mare lucru. Nu ma pot mobiliza cu introducerea si rezumatul tezei. Cred ca am contractii, acu 2 sapt colul era lung si inchis, miine ma duc iar la control.
Am mers la munte in we,Ilinca a fost super nevricoasa si ciufuta, eu mi-am pierdut cumpatul... A piscat-o simbata seara un tintar de pleoapa, s-a umflat cit s-a umflat, azi dimineata nici nu putea deschide ochiul, m-am dus cu ea la pediatra care m-a trimis la UPU, la UPU mi-au zis sa ii dau prednison pina se dezumfla. Cit am umblat sa iau iaurt si pui ca sa ii gatesc fara sare, a inceput sa se dezumfle, acum e aproape ca noua, fara prednison. (de asta te sunasem, Mada, sa imi dai o idee cu ce s-o mai ung aseara).

In rest cu bebe...ne-am obisnuit cu ideea pt ca nu avem de ales. Nu discutam mult despre asta, nu discutam deloc de fapt, mai zic eu daca ma doare burta sau daca imi da un sut prea hotarit...

Oricum, merci de interes

Rochia de mireasa este superba. Nu vreau a zic cit am dat pe a mea dar am vrut-o musai ca avea o tenta bleu. Oricum, nu cred ca mai e reutilizabila, dupa noaptea de care a avut parte

Despre donatii....si eu impartasesc din placerile de care a avut parte Ina. Ma rog, beneficiez de una in plus, ca "seful" a uitat sa faca referatul de salarii asa ca luna asta ma sar astia de la bursa. Na, incerc sa nu ma las afectata si ma gindesc ca depinde mult si in ce mediu si printre ce oameni te invirti; eu de la profi nu-mi permit sa cer, iar de la doctoranzi nu am ce sa cer. Desi un 10 lei nu saraceste pe nimeni. Dar ma rog, prefer sa ma opresc aici, nu vreau sa ajung sa spun rautati care nu cred ca servesc nimanui.

Miine ajung si eu la serviciu...oleaca, pt ca la 11 ma duc la control. Sper sa aflu tot de col lung si inchis. Poate aflu si vreo culoare de carucior

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA si PISIGRI, nu abandonati!

Eu am trimis pe mail ieri la mai multa lume, am primit confirmari de la 3 oameni, ma rog, eu sper ca mai multi o sa taca si o sa faca.

Asa cum face SIMPLY tace si face si ii multumesc si aici pt colaborare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nu stiu de ce nu reusesc sa-mi schimb poza de profil

Eu azi m-am intalnit cu niste mamici care mi-au spus ca le-au dat lacrimile citind mesajul meu si ar contribui si ele cu ceva dar se fac de ras cu 50 ron ? le-am asigurat c afiecare suma conteaza asa ca maine sper sa se faca depunerea

Anamariame, m-a emotionat dialogul vostru, e o scumpa Eva

Pisigri, spor la teza !! si Ada face alergie la intepaturile de insecte

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

Va dau cafea muuuuulta ca eu sunt cu ochii in gura. M-a trezit brusc seful meu (a se citi Vladimir) sa ii fac lapte cu cacao.

Ina si Pisigri, io zic sa nu va lasati dezamagite. Cercul nu se inchide aici!

Ina, e foarte normal sa nu iti raspuna doamna cu pricina. Pana la urma revista TANGO face parte din trustul Adevarul si se supune unor reguli. Faptul ca nu ti-a raspuns ea si ca ar fi putut sa distribuie actiunea pe paginile personale iarasi nu mi se pare aiurea. De multe ori paginile personale si blogurile sunt administrate de PR-isti. Nuvreau s te dezamagesc, dar cred ca ai avut asteptari mult prea mari. De cele mai multe ori primesti suport de la cei de langa tine

Mergi la inceput

Neata !!

Se pare ca am reusit sa schimb avatarul

Astazi mai am niste piste pe care vreau sa le incerc pt strangerea de banuti

Sa aveti o zi perfecta !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Va dau cafea muuuuulta ca eu sunt cu ochii in gura. M-a trezit brusc seful meu (a se citi Vladimir) sa ii fac lapte cu cacao.

Mi tu !
Azi noapte la 04, Adei ii era sete apoi s-a tot foit pana s-a gandit ca ar fi bine sa manance ceva poate ii sare somnul asa ca a inceput: mami mi-e foame, nu auzi cum face burtica mea ?!
La 05 ne-am culcat din nou, dupa ce am servit paine cu unt

_

Mergi la inceput