Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Neata !!!
Sper ca toata lumea s-a trezit cu zambetul pe buze azi si cu ochelarii roz pe nas !!
Cami & Iulia, suntem alaturi de voi sa treceti cu bine si peste tura asta de citostatice si apoi sa fie rezultatele bune la RMN !! maine mai trimit si eu un pachet cu cate ceva pt Iulia
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
bebe_shtrumf spune:
Buna dimineata!
multam de ceai Dodo, dar tot cafeaua e la putere, bine adaugam olekutza de lapte
in 2 saptamani sper sa fac si eu analizele, si ma bate gandul sa i le fac si Arianei. dar la oftalmnolog am mers doar eu ca ma obosea calc., si a consulatat-o si pe Ari, insa fara picaturi...cica e bine...
aseara fi-mea si-a baut laptele cu paiul, in timp ce rula lady gaga, dar de dimineata n-am mai avut acelasi rezultat, era prea morocanoasadar s-a calmat repede cu un ruj in mana, cu promisiunea sa il tina in gentuta sa nu il desfaca
o zi faina!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
Pisik06 spune:
Neatza!,
NOVUS, ieri nu am fost pe faza, apoi am ramas fara baterie la ambele telefoane. Astazi insa sunt available
Le doresc Iuliei si lui Cami o cura cu rezultate bune. Doamne ajuta!
A inregistrat si mama ieri niste succese prezentand cazul, sa vedem ce se concretizeaza. Astazi mai fac si eu niste mailuri, ca zilele astea am fost prea down ca sa ma mobilizez la ceva, dar gata, trebuie sa fac ceva.
O zi buna va doresc!
bebe_shtrumf spune:
Pentru Cami&Iulia tinem pumnii stransi!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
pisigri spune:
Si noi ne rugam pentru Iulia, sa trecaa cu bine peste aceasta cura.
Ce vroiam sa intreb: dupa cele 4 cure de chimio - ca vad ca le face la distanta mica una de cealalta - trebuie sa plece cit mai repede la operatie banuiesc, nu? Si atunci, se stie deja unde/cum/si mai ales...cit?
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+
Gianina34 spune:
tin pumnii stransi puiului mic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gaza22 spune:
Hello fetelor!, nu ne dati disparute, suntem aici dar nu am mai putut sa va citesc nici sa va scriu. Netul merge fff prost, abia pot sa-mi vrific mailul. Azi vad ca merge cat de cat asa ca am zis sa dau un semn de viata.
Noi suntem bine, visam la vacanta si mai e muuult pana atunci in plus nu prea ne mai ies planurile finaciare dar rezolvam noi cumva.
Avem si o veste proasta (relativ). Gazulina mica v-a trebui sa poarte ochelari. Am fost la control si acasa si aici, are diferenta de dioptrii, cu ochiul drept nu vede asa bine ca si cu satnagul. Trebuie sa-i poarte permanent si vom vedea cum evolueaza. Eu sunt daramata dar incerc sa tin capul sus si sa ma gandesc ca totusi e ceva minor fata de alte probleme de sanatate. Recunosc ca aspectul fizic ma termina cel mai mult. Zilele astea i-am cautat rame si nu-i gasesc deloc ceva ce sa se potriveasca si la joaca dar vom vedea. Va pup si va doresc multa sanatate.
Monn da-mi un semn pe fb cand te suna individul. Presupun ca pana acum n-a dat nici un semn.
Pupici
Kea spune:
gaza, n-am inteles, sunt pentru apropiere sau departare? Pt departare, nu?
Dodo, multumesc!
Barbatu-meu, cand a fost mic, a avut strabism. Soacra-mea, la dus la o doctorita tampita, care i-a dat ochelari cu dioprii gresite. Copilul nu vroia sa-i poarte, ca-l jenau, dar soacra-mea il obliga, ca na, asa-i spusese dr. Ochelarii aia i-au distrus vederea, noroc ca tampita a fost la un moment dat plecata in concediu si l-a vazut alt dr, care l-a trimis la un spital mai mare, dintr-un oras mai mare. La timp, caci cu un ochi, aproape isi pierduse vederea. Asa ca de atunci, nu stiu exact, dar inainte de scoala era si pana prin clasa a 7_a parca, fiecare vacanta (adica cu lunile) si-o petrecea la spitalul de oftalmo facand exercitii si mai stiu eu ce. Tinand cont de " istoric", sper ca Keutu sa nu mosteneasca probleme oftalmologice. Sper!
Kea spune:
Fetelor, oare n-ar fi bine, ca la blogul Iuliei sa se inverseze postarile, adica cele noi sa fie in josul paginii, iar atunci cand deschizi blogul sa apara prima data povestea Iuliei?
novus spune:
Gazo, imi pare rau pt ochisorii frumosi ai Gazulinei dar sunt convinsa ca se va remedia problema
Dar cum de ati mers la control ? ti s-a parut tie ceva suspect ?!
Eu sunt tare bucuroasa pt mail-urile trimise de Pisi deja dau roade
Azi l-a sunat un prieten din Timisoara care e stabilit in Australia acum si va trimite la parintii lui 50 euro !! azi vorbeam cu Monnvas si eram in piata, ma intreaba ea: ce faci ? la care ii raspund : am mai produs 50 eur , niste babute deja se uitau cam intrebator la mine
Pe de alta parte m-am si intristat pt ca mai inainte am primit un mail la birou: o fetita de 3 ani si 3 luni, leucemie, are nevoie de 100.000 eur
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/