BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Mirunda spune:
Seara buna, viitoare mamici de 2013!
As vrea sa ma alatur voua, sunt mamica de o minunata fata de 17 ani intre timp, pe cand avea 5-6 ani am cunoscut acest site, pe care am scris vreo 2 ani, si pe urma m-am uitat rar.
Acum viata ne-a facut o surpriza extraordinara, si astept un bebelus pentru 14.2.2013, un BB minune, pe care mi l-am dorit mult acum cativa ani, dar la care renuntasem de mult...caci mi s-a spus ca nu se poate, sunt in premenopauza, la 42 de ani...
Iata ca la 45 de ani am ramas ca prin minune gravida, nici nu imi vine sa cred! renuntasem complet la idee, ma gandeam sa sunt in menopauza cand nu mi-a venit ciclul, iar surpriza a fost de mari proportii, cand, dupa ceva saptamani de greata, si dupa ce sotul meu mi-a zis (ce menopauza, ca nu e cu greata asta ) m-am horatit sa fac testul, si a fost +, am fost literalmente socata! dar bucuroasa pana la urma, pentru toti e o surpriza, un cadou inesperat, si fata mea e tare bucuroasa, cand a aflat mi-a zis "intotdeauna mi-am dorit sa fiu o sora mare "...Am 45 de ani si bineinteles ca imi pun intrebari, dar ma gandesc ca daca Bunul Dumnezeu a hotarit asa, atunci vom fi capabili sa ne descurcam!
Ma bucur sa povestesc cu voi,
cu drag,
Mirunda
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirunda Seara buna, viitoare mamici de 2013! As vrea sa ma alatur voua, sunt mamica de o minunata fata de 17 ani intre timp, pe cand avea 5-6 ani am cunoscut acest site, pe care am scris vreo 2 ani, si pe urma m-am uitat rar. Acum viata ne-a facut o surpriza extraordinara, si astept un bebelus pentru 14.2.2013, un BB minune, pe care mi l-am dorit mult acum cativa ani, dar la care renuntasem de mult...caci mi s-a spus ca nu se poate, sunt in premenopauza, la 42 de ani... Iata ca la 45 de ani am ramas ca prin minune gravida, nici nu imi vine sa cred! renuntasem complet la idee, ma gandeam sa sunt in menopauza cand nu mi-a venit ciclul, iar surpriza a fost de mari proportii, cand, dupa ceva saptamani de greata, si dupa ce sotul meu mi-a zis (ce menopauza, ca nu e cu greata asta ) m-am horatit sa fac testul, si a fost +, am fost literalmente socata! dar bucuroasa pana la urma, pentru toti e o surpriza, un cadou inesperat, si fata mea e tare bucuroasa, cand a aflat mi-a zis "intotdeauna mi-am dorit sa fiu o sora mare "...Am 45 de ani si bineinteles ca imi pun intrebari, dar ma gandesc ca daca Bunul Dumnezeu a hotarit asa, atunci vom fi capabili sa ne descurcam! Ma bucur sa povestesc cu voi, cu drag, Mirunda "Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi". Din Germania in Franta...Europa este casa mea! |
Mirunda, felicitari in primul rand pentru bebe mic si sunt sigura ca toate vor fi frumoase, mai ales ca e un copil iubit si dorit. Dumnezeu le da pe toate cu un scop precis Iar tu ai dorit si ai avut rabdare atata timp! Felicitari si bun venit printre noi!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
CampariSoda spune:
Buna dimineata,
Mirunda, Mena, Ioana_55, bine ati venit!
Ioana - eu am fost la eco la 5s+2 dar cam degeaba, s-a vazut doar sacul embrionar. La 7s+1 a fost ceva mai interesant, embrionul arata deja ca o aluna si avea inimioara.
Vicky - condoleante! trebuie sa fie tare greu, bunicii raman bunici ...
Aschiutza - vai de capu soacrei tale! Io pe femeile astea nu le inteleg, sa suni la asigurari sa-ti faca ce? Vine o tanti de la asigurari sa-ti fie bona?! Pfff...Stiu ca ii usor de spus si greu de facut, dar tre' sa incerci sa o ignori cumva.
Majia - a propos de cezariana: ce am apreciat eu la medicul meu e ca mi-a spus ca decizia imi apartine si ca e dreptul femeii sa nasca cum vrea :D. Mi-a mai explicat de asemenea ca cezariana = nastere naturala necomplicata (dpdv riscuri pentru mama si pentru fat). In schimb, o cezariana de urgenta are riscuri mai mari pentru amandoi. Si nu stiu cum, dar in capul meu, daca oricum exista posibilitatea sa ajungem la cezariana, de ce sa n-o facem de la inceput :D. Oricum, pana atunci o sa mai cercetez si o sa mai meditez si dupa cum am spus, poate gasesc resursele sa imi asum riscurile implicate de o nastere naturala.
Bubble - drum bun sau...vacanta placuta :D depinde cand citesti. Chiar daca nu merge cu conexiunea aia riscanta - sper sa aveti un concediu super fain.
@me - Nü (oh, well, ex-Nü, de-acu' ii miniB :D de la sotz) a avut foaarte multa activitate pana sambata seara si de atunci s-a mai linistit. Drept e ca vineri m-am enervat la servici de am crezut ca imi crapa ceva in cap (de multa vreme nu mi s-a mai intamplat asa ceva, incep sa imi pun intrebari daca sunt hormonii de sarcina sau studentii mei chiar s-au prostit cat am fost plecata :P) si nu stiu daca asta l-o fi deranjat. Incep sa ma gandesc sa imi cumpar AngelSound pana la urma (desi ziceam ca de-acu daca se misca nu mai are rost).
Altfel nu stiu cum stati voi cu kilele, dar eu azi, la 17s+1 am 4.5 extra :((.
simina_kin spune:
Neata burtici
Ioana si eu am vazut ca avem aceleasi date, dar bb-ii sigur se vor naste in zile diferite
Mirunda bine ai venit. Chiar ca este o minune.Te-am trecut in listuta. Daca vrei sa ne spui si um, dn a ta si a fetii
Referitor la nastere naturala/cezariana , fiecare alege cum vrea (daca se poate). Eu am vrut naturala, acum cu atat mai mult as vrea naturala , dar nu se poate , la 3 ani dupa cezariana.
Daca ma intrebati pe mine , sigur as raspunde NATURAL......ca la cate dureri am avut dupa operatie, 5 zile am zis ca mor si de burta si de cap. Dar, na , ma imbat cu apa rece , si sper sa nu mai trec iar prin ce am trecut SI MAI SPER, DIN TOT SUFLETUL,DE DATA ASTA SA POT ALAPTA
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
zbubu spune:
Mena, eu ma gandeam sa nasc la o clinica privata din Iasi. La Arcadia.
Chiar fetelor stiti ceva detalii in legatura cu ea? Oare trebuie programare cu cateva luni inainte?
Aaaa, si vreau foarte mult sa nasc natural!
12+
lauraf89 spune:
Neata fetelor!
Si eu tot la Arcadia ma gandesc sa nasc, natural daca se poate, dar nu insist! Atentie insa..daca sunt ceva problemute in sarcina nu va primeste la Arcadia, iar daca Doamne fereste apar ceva complicaii mai serioase esti trimis tot la Cuza Voda sau mai rau Elena Doamna(depinde unde ai medicul)!Conditiile sunt super ok, dar trb cantarit bine..! Contractul se semneaza la 37 saptamani si se da un avans in functie de nasterea pe are o alegi, preturile sunt cele de pe site, dar pana nastem noi se mai pot modifica:D!
Va pe toate si bun venit fetelor noi!
13+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
ioana_55 spune:
Neata fetele! Campari, multam de raspuns
Legat de clinicile private la fel stiam si eu, ca daca apar probleme tot la stat te trimit
majia spune:
Buna fetelor,
Viki, condoleante. Incearca sa te linistesti, stiu ca nu e usor, dar nu e deloc bine pentru bebe sa plangi atat .
Bubble, vacanta placuta. Sper ca nu aveti probleme cu avioanele!
Aschiutza, burtica tare si dureri inseamna contractii si nu e ok ca nu ai un No Spa sa poti lua. Suna-ti doctorul si cere-i ceva in caz ca se repeta...
Campari, eu la 13s am luat vreo 2.5 kg...
Simina, si eu sper sa pot alapta de data asta, dar daca nu se poate ne-am decurcat de minune si cu biberonul.
Ioana, la mine s-a confirmat sarcina cu activitate cardiaca la 7s. Si pe la 5s mi-a confirmat ca e ceva in uter.
Mirunda, felicitari pentru testul pozitiv si sarcina usoara! In cate saptamani esti?
Mena , si eu am visat intr-o noapte ca sangeram. Sunt doar vise, incearca sa te linistesti.
13+
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Mena, eu ma gandeam sa nasc la o clinica privata din Iasi. La Arcadia. Chiar fetelor stiti ceva detalii in legatura cu ea? Oare trebuie programare cu cateva luni inainte? Aaaa, si vreau foarte mult sa nasc natural! 12+ |
Vezi ca este un subiect separat cu nasterea la Arcadia, cred ca acolo primesti mai multe lamuriri. Stiu ca trebuie sa te duci sa semnezi un contract cu ei la un moment dat, se achita un avans si restul la externare, stiu ca nu e musai sa fii supravegheata de un medic care sa aiba contract si cu Arcadia.
Eu nu am vrut si in continuare nu vreau Arcadia si iti spun de ce. Daca totul merge perfect, arcadia e minunata si are conditii de hotel de 4 stele. Daca ceva nu merge bine ajungi tot la Cuza Voda. In plus, la Cuza Voda exista un serviciu de neonatologie de top, in care eu am toata baza ca, Doamne fereste sa se intimple ceva, va salva copilul daca este omeneste posibil sa fie salvat. La Arcadia, daca e ceva, te trimite tot la Cuza Voda, dar cit timp pierdut !
In plus, cind am nascut eu la Cuza Voda acum 3 ani, era ok. Nu pot sa ma pling de absolut nimic. E drept ca am dat cite ceva la asistente, dar ca total sigur nu am depasit costurile de la Arcadia.
Dar pina la urma nu e vorba de bani; eu personal m-am simtit mai in siguranta la Cuza Voda. Am prietene si cunostinte care au nascut la Arcadoa si au fost f multumite.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+
pisigri spune:
Viki, condoleante !
Fetele noi, bine ati venit si sarcini usoare so bebelini sanatosi !
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+