BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

pisigri, eu nu sunt din iasi, asa ca nu am un medic acolo care sa-mi urmareasca sarcina, prin urmare la cuza voda care e spital de stat nu stiu la cine sa merg si nici nu vreau sa ma trezesc ca sunt trimisa la plimbare sau ca nu se ocupa nimeni de mine. de asta am ales arcadia.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Zbubu oricum o sa trebuiasca sa te vada si un medic de la Arcadia, inainte..eu te sfatuiesc sa iti alegi un medic care este si in spital, chiar daca trb sa platesti un tarif suplimentar(medicii care sunt colaboratori, majoritatea au un tarif suplimentar), in caz de ceva Doamne fereste sa fii acoperita si cu spitalul de stat! Este doar un sfat, tu fcai cum crezi ca e mai bine pt tine!

13+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Zbubu, eu stiu persoane care au ales sa faca controalele prenatale la medic din Iasi tocmai in ideea de a naste in Iasi, la stat sau la privat, nu conteaza. Daca nu ai medic in maternitate si te rezinti direct cu contractii, te va interna maternitatea care e de garda si vei naste cu medicul de garda. Stiu, in RO nu e chiar cea mai buna varianta. Cred ca varianta laurei e cea mai buna, alegi un medic care lucreaza si colo si dincolo...dar si ala trebuie sa te vada si inainte de momentul nasterii.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,

multumesc mult pentru incurajari

am fost, a fost ceva de cosmar desi eu am stat mai mult pe la bucatarie si nu m-am dus nici sa il vad, nici la biserica, nici la cimitir dar sa stiti ca bebelul mi-a dat super puteri... cand ma lua tristetea sau ceva, era suficient sa pun mana pe burtica si ma linisteam oricum... a fost o experienta pe care nu o doresc nimanui

15+

Mergi la inceput

Am inteles, multumesc foarte mult pentru sfaturi Laura si Pisigri, voi cauta un medic care lucreaza in ambele spitale si voi avea spre finalul sarcinii 2-3 intalniri cu el.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna fetelor!
Ma alatur si eu voua, cu un bulgaras de ianuarie (probabil ;) )
Va citesc demult, de cand ati deschis odiseea, insa nu am avut timp sa si scriu cite ceva (plus ca abia ce am anuntat pe toata lumea de bb).

va dau si datele mele, sa ma treceti in tabel: um 29.03.2012, dpn 03.01.2013. data nasterii, 13.10.1977 (deci sunt printre "senioare" )

sper sa pot scrie cit mai des de acum incolo.
va doresc sarcina usoara tuturor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Buna seara tuturor!
n-am mai postat demult - si mai nimic, dar va citesc in fiecare zi :).
mi-e si jena uneori sa ma plang: nu am avut nici un fel de probleme pana acum, toate bune, bebe e bine - batem in lemn sa o tinem tot asa :D.
..singura mea problema e ca azi se termina primele 13 saptamani si am luat deja 4 kg.. fara junk food, fara dulciuri: pur si simplu.. in ultima luna si jumatate.. e drept ca tot cam de o luna si jumatate nu am mai fost in stare sa ajung la sala, dar seara simteam ca o sa cad din picioare de somn, nu mai eram in stare de nimic.

mai este cineva in situatia asta? in tara asta tot ce ti se raspunde e ca "probabil la tine asta e normalul", dar deja incep sa ma ingrijorez de viteza cu care ma ingras.

Ralu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Anca.b bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos! Esti in listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Mena, eu ma gandeam sa nasc la o clinica privata din Iasi. La Arcadia.
Chiar fetelor stiti ceva detalii in legatura cu ea? Oare trebuie programare cu cateva luni inainte?

Aaaa, si vreau foarte mult sa nasc natural!

12+

Zbubu, eu zic sa te vada un medic de la arcadia si sa vb cu cine lucreaza acolo pentru mastere. Trebuie sa aiba un contract ceva de semnat inainte

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Mena, multumesc, o sa merg sa ma interesez la Arcadia. Cum e, ai mai avut vise ciudate?

Ralu, eu sunt invers si sunt la fel de ingrijorata ca si tine. Pofta de mancare 0, dar ma straduiesc sa am 5-6 mese pe zi, greturi am avut doar in 2 zile, sunt in concediu si sunt mai mult inactiva si totusi sunt cu 3 kg mai slaba decat la inceputul sarcinii, am avut un soc ieri cand m-am urcat pe cantar si-am vazut ca am slabit, macar de-as fi ramas la aceeasi greutate. Eu sunt speriata pentru ca si la prima sarcina in loc sa ma ingras, ma topeam pe picioare. Si din pacate... nu s-a termint bine.

12+

Mergi la inceput