BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
lauraf89 spune:
Viki condoleante!
13+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
simina_kin spune:
Multumesc tuturor penru primire
Dancutza am uitat sa te , ca tu m-ai chemat in odisee!
Viki condoleante!
Bun venit noilor burtici!
Eu va citesc , dar ma simt un pic "pe langa subiect" avand doar 6+ . Va citesc cu drag, si cu oarecare relaxare.......nu stiu de ce , dar sarcina asta sunt fooarteee relaxata (deocamdata) , de altfel , si II au aparut cand am renuntat sa ma mai gandesc
Stressul meu va fi din toamna, cand voi da fata la gradinita, cand stiu ca va lua toate bolile copilariei , da pana sa le i-a , v-om boci de mama focului amandoua , ca-i atat de dependenta de mine.......
Pe ea , am simtit-o prima data la 14+ , si a fost exact ca o falfaire de aripi , dar am spus in gura mare: " mi se zbate un muschi mic in burta ,in stanga"
ianfeb2013, eu va pot ajuta cu (,)contul. Chiar dc nu scriu( nu prea am talent la scris, asa ca- mai rarutz, ca-i mai dragutz), citesc zilnic !
Si , ref la date, ale mele sunt UM 31.05, DPN- 6-03 si dn 23.08.1982
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
aschiutza spune:
Laura, din pacate nu pot sa iau no-spa sau scobuti, unu la mina pt ca nu le gasesc si a doua la mina pt ca ma feresc sa iau medicamente pe care nu mi-i le da doctorul . Cu magneziul fac o exceptie pt ca l-am primit in prima sarcina (de la alt doctor in alt oras ;) ).
Saptamina viitoare ma duc pe la cabinet, dar tin sa va spun ca aici doctorul mi-a spus ca ne vedem la ficare doua luni si ca lunar ma vad cu moasa. Vreau sa insist sa ma vada mai des ca imi cam titiie fundul de frica . La prima sarcina se uita doctorul la mine la fiecare luna, chit ca numai 5 minute. Dar la sarcina aia nu am avut prea multe probleme...
Azi au venit socrii in vizita si eu m-am dat lovita ca dorm. In ultimul timp ma scoate soacra din titini: ma critica de fiecare data ca de ce mi-am dat juniorul la cresa, dar, desi i-am spus ca acu nu pot sa ma ocup de el, nu s-a oferit sa ma ajute sa aiba grija de el ci mi-a dat sfatul maret sa cer ajutor de la casa de asigurari. Pai atunci nu tot cu strainii l-as lasa? Logica de soacra
Bella_sib spune:
fetelor sarcini usoare in continuare, eu sunt mamica unui bulgaras de ianuarie-februarie 2012, adica am nascut o fetita in 05.01.2012, si zilele trecute imi aminteam cu sotul ca acum un an... si am zis stai sa intru si sa citesc ce fac bulgarasii din 2013? O sa mai intru sa va mai citesc ca sa imi aduc aminte mai des de acea perioada minunata din viata mea. Ma bucur mult ca sunteti destul de unite si imi doresc sa ramaneti o familie si pe viitor
mena1906 spune:
Fetele dragi,
M-am trezit ciufulita... Am dormit cu fata in sus ca e mult prea cald in casa si la mine in cartier a fost curentul oprit 2 zile, deci am stat fara aer conditionat si am visat ca pierdeam mult sange. M-am ridicat din pat si m-a injunghiat burta puternic rau de tot. Sunt foarte speriata, desi a fost doar un vis :(.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
zbubu spune:
Mena, probabil te-ai ridicat brusc si de aia sau se intind muschii, tendoanele. Stai linistita toate femeile gravide aproape au vise ciudate. Cred ca daca facem un ”maraton al viselor” cu fetele o sa facem filme de Hollywood
12+
mena1906 spune:
Da, m-am gandit sa fac un ban cinstit si sa fac niste scenarii cu toate visele mele... Dintotdeauna le-am avut ciudate dar parca nu erau atat de reale
aschiutza spune:
Mena, si eu am vise ciudate. Stai sa vezi dupa ce nasti ce vise mai vin! Eu am tot visat ca imi uit fiul prin magazin, ca cineva mi-l fura, ca dispare . Si o data am visat ca mi-a picat un dinte si m-am trezit plina de panica si am inceput sa imi numar dintii .
mena1906 spune:
Fetele v-ati gandit la nastere? Privat sau stat? V-ati facu un calcul? Cat costa, tot? E drept ca la privat e pe fata costul dar parerea mea e ca face toti banii...