BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
zbubu spune:
Multumesc Mena, bun venit.
Viki, condoleante! Fii tare, chiar daca e dificil, viata are cursul ei, unii se duc, altii vin. Fii puternica pentru bebe.
12+
ioana_55 spune:
Neata fetelor!! Multumesc frumos de primire
Vikisor, imi pare rau de bunicul tau, incearca sa fii tare
Fetelor, voi la cate saptamani de la UM ati facut ecografia de confirmare a sarcinii?
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_55 Neata fetelor!! Multumesc frumos de primire Vikisor, imi pare rau de bunicul tau, incearca sa fii tare Fetelor, voi la cate saptamani de la UM ati facut ecografia de confirmare a sarcinii? |
La 6 saptamani am primit confirmarea.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
ianfeb2013 spune:
Ioana, te-am trecut pe lista, daca ne dai UM-ul si DPN-ul te putem trece cu date concrete.
ioana_55 spune:
Mena, multumesc frumos de raspuns
Multam si de trecere pe listuta.UM-ul a fost pe 31.05 iar DPN-ul calculat de mine ar fi 06.03.2013
aschiutza spune:
Fetelor luati careva magneziu? Azi noapte si azi am avut dureri de burtica si burtica tare. Mie doctorul mi-a zis ca ar fii mit ca Mg ajuta, dar azi am luat unul si (efect placebo sau nu) mi-i se pare ca a ajutat. Ce zic doctorii vostri sau ce stiti din experienta?
ioana_55 spune:
aschiutza, mie mi-a dat magne b6, 3 pe zi, acu nu stiu ce sa spun, poate mai bine te mai consulti cu doctorul
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Fetelor luati careva magneziu? Azi noapte si azi am avut dureri de burtica si burtica tare. Mie doctorul mi-a zis ca ar fii mit ca Mg ajuta, dar azi am luat unul si (efect placebo sau nu) mi-i se pare ca a ajutat. Ce zic doctorii vostri sau ce stiti din experienta? ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Am luat materna care are dozajul potrivit gravidelor in primul trimestriu cu toate vitaminele necesare. Pentru dureri,contractii,intepaturi, la nevoie no-spa.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
lauraf89 spune:
Eu iau Magnerot (e fabricat in Germania deci cred ca il gasesti si acolo) de 500 mg de 2 ori pe zi! Nu pot sa spuna ca ma ajuta f mult dar na..uneori e mai bine..alteori nu prea..! Incearca no-spa sau scobutil!
Substanta activa se numeste: orotat de magneziu(nu stiu sa traduc in germana) iar firma producatoare e: Worwag Pharma
13+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!