BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
zbubu spune:
Multumesc Mena, bun venit.

Viki, condoleante! Fii tare, chiar daca e dificil, viata are cursul ei, unii se duc, altii vin. Fii puternica pentru bebe.
12+
ioana_55 spune:
Neata fetelor!! Multumesc frumos de primire 

Vikisor, imi pare rau de bunicul tau, incearca sa fii tare
Fetelor, voi la cate saptamani de la UM ati facut ecografia de confirmare a sarcinii?
mena1906 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_55 Neata fetelor!! Multumesc frumos de primire ![]() ![]() Vikisor, imi pare rau de bunicul tau, incearca sa fii tare Fetelor, voi la cate saptamani de la UM ati facut ecografia de confirmare a sarcinii? |
La 6 saptamani am primit confirmarea.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013
14+ cu
Eduard Florin
ianfeb2013 spune:
Ioana, te-am trecut pe lista, daca ne dai UM-ul si DPN-ul te putem trece cu date concrete.
ioana_55 spune:
Mena, multumesc frumos de raspuns
Multam si de trecere pe listuta.UM-ul a fost pe 31.05 iar DPN-ul calculat de mine ar fi 06.03.2013
aschiutza spune:
Fetelor luati careva magneziu? Azi noapte si azi am avut dureri de burtica si burtica tare. Mie doctorul mi-a zis ca ar fii mit ca Mg ajuta, dar azi am luat unul si (efect placebo sau nu) mi-i se pare ca a ajutat. Ce zic doctorii vostri sau ce stiti din experienta?
ioana_55 spune:
aschiutza, mie mi-a dat magne b6, 3 pe zi, acu nu stiu ce sa spun, poate mai bine te mai consulti cu doctorul
mena1906 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aschiutza Fetelor luati careva magneziu? Azi noapte si azi am avut dureri de burtica si burtica tare. Mie doctorul mi-a zis ca ar fii mit ca Mg ajuta, dar azi am luat unul si (efect placebo sau nu) mi-i se pare ca a ajutat. Ce zic doctorii vostri sau ce stiti din experienta? ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Am luat materna care are dozajul potrivit gravidelor in primul trimestriu cu toate vitaminele necesare. Pentru dureri,contractii,intepaturi, la nevoie no-spa.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013
14+ cu
Eduard Florin
lauraf89 spune:
Eu iau Magnerot (e fabricat in Germania deci cred ca il gasesti si acolo) de 500 mg de 2 ori pe zi! Nu pot sa spuna ca ma ajuta f mult dar na..uneori e mai bine..alteori nu prea..! Incearca no-spa sau scobutil! 
Substanta activa se numeste: orotat de magneziu(nu stiu sa traduc in germana) iar firma producatoare e: Worwag Pharma
13+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!