BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Un pronogstic ceva? Tu ce crezi ca ar fi?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Viki, si eu tot asa l-am simtit prima oara pe baietel, ca pe o mingiiere din interior. E ceva delicat, de accea eu am fost de abia pe la 22 saptamini sigura ca e flacaul din dotare care zice Hallo!

Acu am avut saptamina trecuta o zvicnitura puternica si doctorita a spus ca s-ar putea sa fie bebe, ca la a doua sarcina ii simtim mai bine. Dar de atunci nu am mai simtit asta, asa ca nu sunt sigura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Eu zic ca-i o fetita cu codite, asa zice toata lumea si-asa cred si eu. Vom vedea, sanatos sa fie!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna mamici ! Am prins si eu un laptop momentan si am intrat sa va salut .
Bun venit mamicilor noi !
Nu am reusit sa citesc tot ce ati facut dar voi recupera luni!
Concediul meu nu este chiar stralucit dar asta este . Deja mi se pare ca am o burtica mare !

www.gradinacris.blogspot.com
13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor, multumesc pentru raspunsuri... azi am simtit si ceva asemanator cu o bataie de aripi, ca niste fluturasi... de vreo 3 ori in acelasi loc, la intervale de 4-5 min, si apoi s-a potolit... daca e bebelinul, atunci il mai astept sa ma salute... daca nu, il astept in continuare
fetelor, eu azi am avut o zi foarte naspa... a murit bunicul meu si maine plec spre ei, spre valcea, si duminica o sa fim cu inmormantarea... si am asa o senzatie de ireal.. parca nu reusesc sa procesez informatia cum trebuie... si mai rau e ca dupa vreo cateva ore de plans, m-a luat o durere pe sub burta de nu se poate si acum stau si cu stresul sa nu ii fie naspa lui bebelin ufff, parca e un cosmar si sper sa ma trezesc din el

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

fetelor, multumesc pentru raspunsuri... azi am simtit si ceva asemanator cu o bataie de aripi, ca niste fluturasi... de vreo 3 ori in acelasi loc, la intervale de 4-5 min, si apoi s-a potolit... daca e bebelinul, atunci il mai astept sa ma salute... daca nu, il astept in continuare
fetelor, eu azi am avut o zi foarte naspa... a murit bunicul meu si maine plec spre ei, spre valcea, si duminica o sa fim cu inmormantarea... si am asa o senzatie de ireal.. parca nu reusesc sa procesez informatia cum trebuie... si mai rau e ca dupa vreo cateva ore de plans, m-a luat o durere pe sub burta de nu se poate si acum stau si cu stresul sa nu ii fie naspa lui bebelin ufff, parca e un cosmar si sper sa ma trezesc din el

15+

imi pare rau !

15 +

Mergi la inceput

Acum am citit si eu capitolul asta .
Aschiutza imi pare rau ca ai stat atat in spital dar ma bucur ca sunteti bine .

Felicitari pt. carucioare celor care ati aflat ce este !

Si eu l-am simtit pe bebe !tot ca pe un fluture cand si cand . Desi ma gandesc ca ar fi mai bine sa fie fetita sunt din ce in ce mai convinsa ca este tot baiat !acum am reusit sa-mi actualizez si semnatura !

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Buna seara,

Ma primiti si pe mine? Mami cu carucior albastru de 14 saptamani.
Pana acum am stat cu copiii mai mari, de noiembrie-decembrie ca nu va stiam aici . M-au invatat destule asa ca pot sa impartasesc si cu voi, mai ales ca vad ca sunteti multe mami pentru prima data, asa ca mine.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Eu zic ca-i o fetita cu codite, asa zice toata lumea si-asa cred si eu. Vom vedea, sanatos sa fie!

12+

Zbubu, in trimestrul unu se numeste screening, iti masoara bebelu, ii cauta organele, numara degetelele,manutele, piciorusele etc. La maxim 124 de ore se face si dublu test, analiza de sange care indica eventualul risc de sindrom down. Alte analize in trimestrul 1: profil torch, secretiile, grup oab, factor rh... Mai sunt cateva dar am uitat complet... Iti stau la dispozitie pentru orice intrebare mai ai.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Oh Viki, condoleante!

Ai grija de tine, intinde-te imediat si incearca sa relaxezi partea de jos a abdomenului (ceea ce e greu cind plingi, stiu).

Crismac, ce ati patit cu concediul? Sper sa fie doar vremea de vina. La noi a fost soare cit am stat in spital, de cind am iesit ploua cu galeata .

Eu fug in pat amu! Somn usor!

Mergi la inceput