Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, deci am banuit corect, ai 2 pen-uri de 300
faci exact asa cum ti-au explicat fetele, e super simplu; pen-ul vine impreuna cu un kit cu tot ce ai nevoie (ace, capac, cutiuta de depozitare, etc)..la doza de 150, folosesti pen-ul de 2 ori si iti va mai ramane o rezerva de 75 in fiecare pen..(deci, inc-o doza de 150 insumandu-le pe amandoua, doar ca, daca te decizi s-o folosesti ulterior, te intepi de doua ori)..
gonalul e elegant, chiar chic as zice, acele sunt minuscule, la doza de 150 (doza "mea") vei auzi un nr de 4 click-uri cand apesi pistonul pt ca totul e multiplu de 37,5 (37.5x4=150); pozitionarea initiala la 37.5 e facultativa; dupa ce capeti expeienta (primul pen, probabil) vei rade de cat e de easy

le: merionalul nu tre' sa stea la rece (temp camerei, <25 grade), gonalul in schimb, obligatoriu la frigi

lle: sor'mea, cica, dupa propriile afirmatii desigur, a mai ramas in urma "actiunii" cuplului Romeo & Juliet cu un "singur neuron" in stare de functionare ireprosabila, dar, si in aceste conditii scoate niste link-uri magice din maneca, pana termini de scris cuvantul..gonal..imagine, ce ne asteapta cand revin toti neuronii la parametri "normali" de functionare, da? jeez, enciclopedia britannica poa' sa se ascunda...avem enciclopedia brigit

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, daca si tu ai facut doza de 150, de ce zice PK ca sunt mari dozele mele? Sau e mare cea de merional?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetelor
Multumesc celor care au intrebat si s-au gandit la noi
Am vazut un puisor de aproape 5 mm cu activitate cardica Dupa eco ar fi 6 s..
Smaick te astept cu vesti bune si pe tine
Doamne ajuta la toata lumea!

Ana sa vii cu bobocei la toamna.

va poopic si seara faina

Mergi la inceput

Ana, eu am facut 150 gonal cu 1 sau 2 ampule merional; nici nu mi-am simtit ovarele, desi am avut mereu > 15 oo..doza e medie, nu te stresa 300/375 unitati, dar la 2 zile, inseamna o medie de cca 150/zi+closty..e bine, ca tre sa scoata totusi niste foliculasi din ovarele alea..
PK e ultra atent, se fereste sa dea doze (mai) mari; in principiu, da minimul posibil, ca sa nu te indoape decat cu strictul necesar in materie de hormoni..
cu siguranta, dc nu aveai AMH-ul acela atat de mic raportat la varsta ta, ai fi putut avea un protocol gen sami, doar cu merional..alea sunt dozele mici, protocoalele care au doar LH la stimulare; AMH-ul tau nu permite asta; trebuie FSH pt selectia foliculara si apoi LH sa-i creasca; la AMH normal, foliculii sunt multi, e important sa se matureze cat mai multi..
in cazul in care nu raspunzi cum trebuie (<= 2 foliculi), atunci mai exista varianta lui ady, doar cu merional in ideea ca oricum nu vor fi mai multi, dar, asa speri la mai buni..
ideea e ca tre sa-ncerci..nu poti sa stii dinainte cum reactioneaza organismul la stimulare..trebuie sa ai un pct de plecare, un istoric, de-asta se zice ca primul fiv e cel mai greu si imprevizibil, ca e loterie curata (la fel a fost si in cazul lui ady, remember?)..eu iti tin pumnii sa ai sansa sa fie bine din prima...nu uita, ai nevoie de 1 singur embrion bun si esti pregnant; esti tanara, n-ai probleme de implantare, etc...problema ta e (poate fi) strict legata de calitatea embrionara; unul bun ai nevoie si you're home

to be continued..

Mergi la inceput

Jaguar, yey to the bobocel!!!!

Lara, stiu, stiu... da', na'... piticul, piticii, sleahta de pitici etc... mereu prezenta si la datorie... De Clostilbegyt zicea PK ca mi-l da pentru ca functioneaza foarte bine.

Stai, ca te-am prins. 1 amp... (nu se cade sa folosesc singularul pt ca iese cum nu trebuie... ) reprezinta o fiola de merional praf?

Mergi la inceput

madame,
n-am mai intrat la unguroaice, ca sa-mi conserv zen-ul..ma bucur ca ai scris si aici; sa-ti traiasca puisorul si tot in vesti de-astea sa ne tii de-acum incolo
bisous

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jaguar, super veste!
Doamne ajuta în continuare, sa fie totul bine!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

ja, ja
1 amp= 1 cutiuta (1 ser (fiola)+1 praf= 75 unitati)
2 amp= 2 cutiute (dar, folosesti 1 ser+2 praf pt ca n-are rost sa folosesti mult ser (substsanta activa fiind praful) doar ca sa injectezi un volum mai mare de lichid); serul suplimentar il pastrezi just in case (se deterioreaza altul cand spargi fiola, etc)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna seara fetelor,
Lara bine ai venit acasa,imi era dor de tine
Ana eu zic sa nu-ti mai faci probleme,nu ai doza mare(eu am 600 gonal si 300 luveris pe zi ,la ce naiba mi-o fi dat asa doza mare?????),iar injectiile sint `floare la ureche``,eu din gonal nu mai scot picatura la inceput,mi s-a spus ca nu e obligatoriu,asa ca e pacat sa-l irosesti..Apropo,tu cit ai AMH-ul?
Jaguar felicitari,unul si bun
va pup fetelor

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Daniela, eu am AMH 0,07.... pam, pam.... Dupa ce e gata cel de la Budapesta, vin aici cu raportul.

Mergi la inceput