Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari abia acum am reusit sa intru pe mail. ai nimerit unde trebuie, continua saru' mana
mie mi se misca azi calculatorul ca ochiu mortului, de si uit la ce am dat click.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, mersi fain. Pe reteta scrie Gonal f 300 NE/0,5 ml - solution for injection pre-filled pen 1x0,5 ml. Deci, asta cum e? In penul ala sunt mai multe injectii sau cum? Eu trebuie sa fac doza de 150 IU, deci jumatate dintr-o chestie. Si pot folosi urmatoarea jumatate a doua zi sau nu? In fine, poate e intrebare stupida pentru ca nu stiu efectiv cum arata.

Merionalul este de 75 si trebuie sa fac 3 amp in 2 zile si 2 amp in alte doua zile. Deci, ce e amp ala?! 3x75, respectiv 2x75?!

Super fain la mare, asa m-as duce si eu..... Am sta doar 4 ore la Viena. Dupa procedura am urcat in masina si am oprit sa papam la granita, am rezervat camera acolo si am plecat la Viena. Am stat doar vreo 4 ore, asa ca nu am avut timp de mare lucru, doar ne-am plimbat si atat. Si ne-am facut sange rau cu The Batliner Collection (Monet to Picasso) la Albertina, cu festivalul Mozart, cu pistele de biciclisti etc....

Ari, eu l-as vrea, cum sa nu, dar cum ajunge la mine daca trebuie sa stea la rece?! Si sa nu uit, stii ca pentru ridurile de la ochi cica e fff buna crema de hemoroizi?! Da, mai, asa am citit eu candva. Si ma gandesc ca tot e in ton cu aciclovirul si mai stiu eu ce...

Oh, Brigit, ce fain ar fi ca in toamna sa numaram bobocii de la toate babutele de aici!!!

Mergi la inceput

Qiao, ce ma bucur ca iti faci planuri frumoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

mi-au oprit astia netul ca am uitat sa platesc net,cablu,tel fix ...si asa procedeaza...opresc intai netul si imi trimit notificarea d-aia in care imi spun ca mi-au restritcionat accesul din cauza de neplata cand incerc sa intru pe net.

da io-s mai smechera...am scos imediat vodafonele mobil si tot m-am conectat.

a lucrat la registre de casa si mi-am pregatit niste dosare pentru REVISAL.
acu plec putin cu treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ana, vei face de 2 ori dintr-un pen de 300 (daca doza care tr sa o faci e de 150) si va mai si ramane putin in pen. De obicei penul are cam 350-375 unitati. Va fi f simplu de utilizat. bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ana iti povestesc eu cu injectiile

Gonal f pen arata ca un stilou -nitel mai grosut. Daca ai reteta pt 300 iti ajunge pt doua doze. Penul vine cu ace de schimb, de fiecare data cand il folosesti pui ac nou. E f simplu si usor de folosit.
Aici e pagina lor, daca te uiti o data la video te prinzi

http://www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-frffpen.jsp

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Se vede ca esti tare ocupata, Sami... Eu la fix am renuntat demult, as face-o si la cablu daca ar fi dupa mine...

Mergi la inceput

Fete dragi, tare mult va multumesc si va si iubesc, asa sa stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pt menopur / merional ai aici site ul cu prezentarea demonstratiilor

http://www.ferringfertility.com/medications/trainingguide/menopur.asp

Se dizolva maxim trei sticlute de praf intr-o fiola de solvent. E mai dificil ca trebuie sa tot plimbi serul dintr-o butelcuta in alta pt dizolvare.

Iti dau link si de la o discutie mai veche de la unguroaice, dar revenim la subiect cand se apropie injectarea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162531&whichpage=6&nm=FIV-in-Ungaria-128-pag-6

Ps: si noi te iubim

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Chiar ca e simplu cu Gonalul. Prima data il pun la 37,5 si fac chestia aia de pregatire si pe urma imi setez doza la 150 si fac injectia, iar data viitoare setez numai doza la 150 si gata. Chiar pare simplu. Fug sa ma uit la merional.

Inteleg ca o sticluta de merional cu praf e de 75, adica ala e 1 amp. Iar eu pentru 3 amp trebuie sa dizolv 3 sticlute o data, nu?!

Later edit - OK, am vazut si merionalul, nu pare complicat nici asta...

Mergi la inceput