Clubul "babelor" FIV-oase 49
Raspunsuri - Pagina 7
anaasta spune:
Sami, hello!
Lara, welcome back, cum a fost la mare?! Mersi, mersi, scriu diseara, acum am intrat sa te salut. Iti spun cum scrie pe retea de acasa ca sa ma lamuresc si eu pentru ca imi fac ochii ca la melc in cap din cauza ca n-am vazut pana acum cum arata meds-urile astea. Sa vezi dupa ce incep tratamentul cum o sa ma chilotesc pe aici ca sa ma sfatuiti cu acele si seringile...
Lara27 spune:
Ana, anything you need
pai, dearest, ai meds-urile "mele" (mai putin closty), pot sa-ti zic si culorile la pen-urile de Gonal (300-bleu deschis, 450-albastru, 900-cyclamen); gonalul e my absolute fav', easy as hell de facut, downside-ul e ca, e si scump as hell..(sunt filmulete pe youtube despre cum sa te injectezi, la discretie..), merionalul trebuie preparat, dar nu-i deloc big deal (recomand pt injectare, seringile de insulina, pt ca sunt cele mai fine - eu le prefer pe acelea cu ac turnat)
deci, stai relaxed, e piece of cake
p.s.: poate scapi de AC, n-ar fi rau (inteleg ca ai protocol short-antagonist, da? la AMH micut, mai merge bine si microflare (short+agonist, adica suprefact din ziua 1 de stim, fara AC)
le: moah, mi se face o pofta de fiv
to be continued..
Lara27 spune:
huh, da, uitasem
la mare a fost.. super vreme, super apa (27 grade), am gasit si-un petec de plaja (in mamaia nord) f. putin aglomerat, papa bun, amore si fun la max..la intoarcere, mi-am administrat o "terapie prin shopping" la Baneasa, indulcita cu o grande coffee la Starbucks, deci, ce mai...as repeta "figura", anytime
ah, si, subliniez: am invidiat maxim pe toata lumea din Buc, care, in 2 1/2 ore e la mare, da?
so, ai fost la Wien??? ai ajuns si pe la Rathausplatz, la festival+berica/limo/vino?
to be continued..
aristica spune:
lara noi am facut putin peste 3 ore la dus, vineri seara, dar cu 3 opriri. La intors sub 3 ore. Apa buna si toate cele enumerate de tine - cred ca d-aia si eram pretutindeni, online...stai sa vezi ce activitate vei avea
qiao am trimis mail, dar m-am oprit, sa nu incurc adresele...e bine? Vrei si tabelul?
fetele - nu mai radeti de unguentele mele, ca nu mai fac fiv, asa ca ma ung cu di tati, ca doar nu-mi trebuie ovo bune. imi trebuie psihic bun...ana am un ulei din articol, doar ca-l bea sotul...oricum nu-i placea gustul, deci pot sa ma ung cu el. Oare nu era de baut? si, pana nu ma lasa memoria: am merional la frigi. Nu-l vrei? moca, normal. cred ca-s vreo 6-7 "doze" de 75.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Lara27 spune:
ari,..io zic sa-ti conservi starea asta pana in oct/nov..fato, pune-i si tu o conditie acolo, sa faca bairam in curtea aia cu mesteceni/ulmi cu babutzele dragi si prietene (si zi-i sa nu te tina numa' in vegane toata seara, punem si de-o fripturica, un gratarel, ca doar nu ne prezentam cu mana goala..)
ah, si nu m-am prins..deci, revin: cum a ramas pana la urma cu autoinvitatia mea, (si) la tine-n curtea 'ceea noua..ma primesti cu paine & sare, sau mi-ai dat cu tifla??
to be continued..
Brigit spune:
Sora-meo, welcome back, sa iti fie de bine ieseala!
Eh, te-as alerga eu, da ai dreptate! eu oricum sunt in faza in care gandesc cu 1000 de hormoni si un singur neuron, stiu ca nu pot pune baza pe el!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
Brigit
moah, sis, ma bag si io in seama pe-aici (ai vazut doar ce-a zis ari de hiperactivitate) doar stii ca io te si oricum te invidiez, cu hormoni ori fara
deci, grasunii, Romeo & Juliet, sunt cuminti acolo, da? le-ai zis ca ne sarbatorim impreuna la toamna??
to be continued..
aristica spune:
io invit pe toata lumea cu gratar de carne si de legume, cu licori diverse...da', momentan n-am unde...terenul unde-i casa acum e inconjurat de blocuri, cel pe care-l vom cumpara e in stand by 2 saptamani, pana ne punem de acord cu propietarul asupra actelor. Nu stiu cum se face ca tot septembrie pare a fi luna de gratareala.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Brigit spune:
Daaaaa, sis, am comunicat mai departe data de la care imi dau liber la nascare :) pe dr mea nu a impresionat-o si a zis ca se tine de schema de maturare plamanilor preventiv, asa ca acum caut sa mai bag niscai steroizi in mine
Romeo &juliet , cat de tare esti!
Lasa ca in curand am sa va invidiez eu pe voi, cand o sa scrieti pe forum ca dormiti toata ziulica iar eu o sa fiu zombi cu urlatorii mei ;) vine toamna si numaram pe aici boboci si bete multe
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg