Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ari, esti inepuizabila !

Ana, eu am dat din picioare si m-am tarat cu fundu de pamant la PK sa nu imi mai dea anticonceptionale ca aveam amh de 0,47. Si intr-un final a cedat

Lara, miss U! Unde umbli?
Pup toate gagicile, fara exceptie!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Brigit, multumesc mult pentru tot.

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie, va rog, cate fiole de Merional sunt intr-o cutie si ce inseamna un pen?! Cate chestii sunt intr-un pen? Trebuie sa cumpar 2 cutii de Gonal si una de Merional.

Mergi la inceput

Da, da... Lara era la mare pana marti sau miercuri parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana eu merionalul l-am avut cate o fiola in cutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Qiao, uita-te pe prima pagina la Fiv cu donate, ca a pus sper cateva scheme de tratament de la cehi cetire (poate ca si un pic imbunatatite de fiecare in parte). Ca banuiesc ca iti trebuie pentru ovo donate, nu pentru embrioni. Daca vrei pt embrioni, iti pot da si eu schema mea (care are si adaugiri personale) - doar ca nu e tabel. e o listuta.

Mergi la inceput

Mersi, Qiao. Vad acum ca la Merional e trecut 10 x, deci banuiesc ca 10 fiole. La Gonal nu inteleg ce scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana eu Gonal nu am avut, nu am cum sa te ajut cu el
alina multumesc, schemele le-am vazut. eu o astept pe ari cu comparatia ei intre cele 3 clinici si ce i-a mai intrebat ea ca sa nu le pun aceleasi intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

I'm back, cetit tot, mi-e lene sa scriu si..evit sa ma mai incarc negativ (cu nervisori), ca inainte sa plec, la unguroaice..
sami, am vazut ca te-ai nervozat la fiv cu mr. White..well, draga mea, don't even bother..
p.s.: eu m-am nervozat pe la unguroaice pe-o tipa care, se plangea ca n-a baut destula limo si n-a tinut-o sotzul de manutza (inainte, apres si dupa, probabil) si aia-i marea buba..btw, acum, se plange de (lipsa) de organizare (n.r. a dosarelor) si concediile doc-silor de la Sb..ah, si acolo n-o mai deranjeaza ca nu se fac hormonale, ca deh, doar traim in Ro si aici are ea posibilitatea sa le faca mocca, deci nu se mai pune.. in fine, nici nu mai vreau sa-mi amintesc..
qiao, fata draga, sut in fund-> pas inainte, te asteapta bb blond si ceh pare rau de rezultat, dar ma bucur ca privesti inainte..tu ai mai fost pregnanta, deci sansele cu donatele sunt maxime
Ioana, Brigit, extra big kiss
p.s.: sis', spina bifida, ja? = ruptura de coloana, coloana deschisa (latina) si n-are treaba cu splina daca ma fugaresti, go ahead, ca-s in forma
ari, pe orice topic am intrat am dat de tine nu ma plang, doar admir activitatea nediminuata de temperaturile de afara..
Ana, huh, bravo pt rezultatul la sono-histero-..in rest, io cred ca tre' sa just loosen up un pic si sa bagi zen, smile-uri si multa incredere (minim pitic, fixuri, idei preconcepute, alea)
Gonal F poate fi pen de 300, 450 sau 900, depinde de care ti-a dat..( dc sunt 2 pen-uri primele 6 zile (150x4 ca le faci alternativ), atunci probabil de 300)
Merional, 1 praf+ solvent/doza, tre sa le cumperi din HU..mail la PK in prima zi de cm (inainte de AC) si fct de asta face calculul si primesti toata schema completata cu datele (calendaristice); anything else, just ask, ja? doar e full de "unguroaice" cu state vechi aici (Sami, je, Brigit, etc.)
girls

to be continued..

Mergi la inceput