Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nu s-a oprit de la acidul folic, dar nici nu a rezolvat problemele genetice ale embrionului... Na', daca ar fi materializat in forma mai mare, l-as bate... Si stiu ca pot fi multe alte probleme si cauze ale SOE, dar deocamdata piticul meu e inversunat. As cauta o forma de metofolat care sa se asimileze usor, dar numai el, nu in combinatie cu alte vitamine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana da, cred ca astea-s mai bune, ca inainte imi dadeam pe fund c-o crema iute pentru celulita si ma ardea crunt, dar intram la dus. Cand am venit de la mare, m-am frecat, apoi, cand arsurile erau la apogeu, n-aveam presiune la apa si singura idee pe care-am avut-o a fost sa ridic capacul wc-ului, sa bag fundul si sa trag apa. Deci, idei am, dar nu-s d-alea bune...

Tre' sa dau search sa vad ce-i cu jojoba asta...

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Da, stiu, Brigit, luasem si eu cu vreo 8 luni inainte acidul folic... In fine, nu stiti ceva mai bun? Nu Femibion, nu vreau din ala... Alta forma de acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

http://www.taxofit.de/produkte/pd/taxofitR-folsaeure-metafolinR-depot-tabletten.html

Ana, asta ar fi metafolin 800, dar nu se gaseste la noi. Insa cum voi sunteti mai aproape de lumea civilizata cred ca poti face rost mai usor.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Pfuuu... si numai ce ne-am intors de la Viena... Brigit, mersi... Stiam si eu de produsul asta, dar zau ca am uitat de el...

Ari, uite aici ceva, dar cu grija si nu exagerat... http://sanatate.acasa.ro/frumusete-ingrijire-3/trateaza-celulita-cu-uleiuri-esentiale-12060.html

Mergi la inceput

Fetelor, nu gasesc unde am salvat in calculatorul meu adresa farmaciei care iti aduce din strainatate medicamente. Il stiti voi cumva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ari, esti inepuizabila !

Ana, eu am dat din picioare si m-am tarat cu fundu de pamant la PK sa nu imi mai dea anticonceptionale ca aveam amh de 0,47. Si intr-un final a cedat

Lara, miss U! Unde umbli?
Pup toate gagicile, fara exceptie!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

http://www.farmaexpress.ro/
Ana, aici e site ul cu medicamente.

Ioana, pai cred ca Lara a ramas la mare, uite ce vreme. Tu ce faci, mai bagi o escapada?

Ari m-a distrat rau combinatia de creme.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Ioana, te-ai dat cu fundu' de pamant in fata lui sau in mail?!

Mergi la inceput