Clubul "babelor" FIV-oase 49
Raspunsuri - Pagina 10
amaradia spune:
Lara, bine ai revenit. Mi-era dor sa te citesc
Jaguar, felicitarile mele pentru bebel.
Aristica, mai esti suparata pe mine?
Pupici la toate
Darul de a rabda necazurile este mai mare decât darul de a învia mortii. Pentru ca daca învie cineva un mort, atunci îi ramâne dator lui Dumnezeu, pentru ca rugaciunea i-a fost ascultata. Dar daca cineva rabda necazurile, atunci acestuia Însusi Dumnezeu îi ramâne dator“. Sfântul Ioan Gura de Aur
--------------------------------------
Lara27 spune:
girls, good to be back
dani, cum esti? cand incepi?
amaradia, s-a nervozat artista (sic)? n-am observat, era tare happilica si activa de dimi
ari, nush de ce, da am io un feeling care nu-mi da pace, asa ca-ntreb (din spirit de solidaritate cu amaradia)..e totul ok cu ady, da??? (sper ca nu era vb despre ea, dimi..)
Ana, da, da nu irosi gonalul (astept sa vezi cat costa) ca functioneaza perfect, garantat
to be continued..
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Daniela, eu am AMH 0,07.... pam, pam.... Dupa ce e gata cel de la Budapesta, vin aici cu raportul. |
al meu e 0,40 sau poate 0,04 ca si tine,nu stiam ca se poate si cu 0,0 oricum sintem aproape la fel,de defecte .Ma bucur sa te vad mai optimista si sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Lara, am vazut cat costa si imi vine sa ma dau cu capul de pereti.... sunt tare scumpe. Al meu sot cred ca va paraliza cand va afla cat costa transa asta de meds-uri.
Ari, daca merionalul nu trebuie sa stea la frigi si are data de expirare ok (in sensul ca e valabil inca vreo cateva, vreo 3, ca sa prind si eu o luna buna), l-as vrea. Multumesc.
daniela74 spune:
Ana poate ai noroc si te cadorisesc eu cu niste gonale,ti le trimit in cele mai bune conditii la sfr.lui august,promit.
c`est la vie,pas le paradis
Lara27 spune:
eu am inteles ca e una dintre noi si nu (mai) stiam, rica a reusit??? si, cum n-am mai vazut-o pe ady ..uuuooooffffff
oricum, viata asta, uneori parca prea intinde coarda, zau asa
ca-mi vine sa ma urc pe-un deal si sa strig la cer giiiiveeeeeeeeeeee meeeee aaa breeeeaaaaaak....
@Ana, dc la sfarsit de stims, sa zicem, mai ai nevoie de o sg doza de 150 de gonal, poti folosi linistita 2 rezerve (2x 75) si nu mai iei unul nou, cu care ai ramane pe jumatate nefolosit (respectiv, rezervele a 4 pen-uri sunt cat unul nou de 300)..te orientezi la fata locului, fct de necesitati..
to be continued..
amaradia spune:
Lara, pai daca ma trezii de dimineata sa urez o zi racoroasa cand astia anunta calduri mari!A fost ca nunca-n perete.
Da' o dreg eu cumva.
Uite, cu o floare
Darul de a rabda necazurile este mai mare decât darul de a învia mortii. Pentru ca daca învie cineva un mort, atunci îi ramâne dator lui Dumnezeu, pentru ca rugaciunea i-a fost ascultata. Dar daca cineva rabda necazurile, atunci acestuia Însusi Dumnezeu îi ramâne dator“. Sfântul Ioan Gura de Aur
--------------------------------------