Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Exista gonal f 75, doze individuale preumplute. Iesi mai scump asa decat cu penul, dar daca la final mai tb 1-2 doze asta e solutia. Eu am avut si vreo 3 seringi de alea, ca nu stia dr daca mai tb sa iau pen si a ales solutia asta

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela, multumesc frumos!

Pai, nu a zis Ari ca ii pare rau ca ne-a lasat impresia asta si ca nu e una dintre noi? Brigit, tu cum ai inteles? Stati ca merg pe primele 2 pagini, acolo e discutia parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana
in mailuri numeroase

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Ioana, te-ai dat cu fundu' de pamant in fata lui sau in mail?!

La mare nu mai merg ca nu mai pot. Azi m-au mai speriat si doctorii. Cred ca nu mai tine cu marea anul asta...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Ioana, m-am gandit eu....

OK, nu inteleg exact daca e vreuna dintre noi care trece prin momente naspa. Ari, daca putem ajuta cu orice, sa ne spui. Bine?

pentru prietena ta.

Mergi la inceput

Girls, asa e mesajul aristicai a fost ambiguu, i-am scris si eu pe pm dimineata.
E vorba de una dintre babutele noastre gravidute, care din pacate trece printr-un moment f dificil, pierderea unei fiinte f dragi. Este un moment f greu, cu atat mai mult cu cat tb sa se protejeze, sa aiba grija de sarcina atat de greu obtinuta, este greu emotional si fizic deopotriva. I-am promis lui ari ca nu scriu public despre cine e vorba, probabil ca va veni un moment cand va putea sa vina sa ne spuna si aici. Pana atunci noi oricum ii suntem alaturi, speram sa poata face fata acestor momente grele....

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Of Doamne! nici nu vreau sa ma gandesc....Sper ca nu e Balanta ca nici la noi la Odisee nu a mai scris demult si nu stiu ce e cu ea

Brigit, tu in ce saptamana esti si ce steroizi zici ca iei? Eu am celestone si ma intreb daca sa il fac sau nu ca doctorii ma tot sperie ca nu voi duce sarcina la termen...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Ioana, balanta a anuntat ca vrea un moment de liniste inaintea evenimentului si ca nu va mai scrie, sper ca sunt bine. Sunt in safe zone, are deja 36 + si sper din tot sufletul ca e totul ok.

Si mie tot betametazona mi-a prescris, incerc sa fac ros de celestone, daca nu diprophos, are cam aceeasi subst activa. Eu am si cerclaj si cam din zona asta ar veni potentialele temeri, deja grasii cantaresc impreuna peste 1.700 la 25 sapt, presiunea va fi mare pe col, daca incepe sa se contracte exista riscul de nastere prematura.
Dar corticoizii se fac max la 32 hai 33 sapt, apoi utilizarea lor e controversata. In primul rand nu prea mai are sens sa il faci, la 34 se descurca bine cu respiratul, apoi au si ei destule reactii adverse, nu e doar un safety net, ca altfel ii facea toata lumea in protocolul standard. Deci riscurile chiar tb cantarite. Eu zic sa fii optimista ca poate nu e cazul sa faci celestonele, ai avut o sarcina fara peripetii, nu e cazul sa se schimbe la final.
Daca ramai cu celestonele ma anunti, eu in vreo 3 sapt decid ce fac - cred

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Offff......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

eu va spun sincer ca m-am gandit imediat la ady, pt ca retinusem ca tatal ei e bolnav..
in fine, chiar nu vreau sa fac speculatii, sper, pt oricine ar fi in situatia asta nefericita, sa treaca cumva si peste aceasta grea incercare

in alta ordine de idei..am vazut la tele acum, ca abonatii rcs-rds nu mai vad vplay??? e restrictionat accesul pe site??? jeez, in ce tara traim, totusi? deci, furnizorul de internet, pe care-l platesc eu, imi restrictioneaza accesul la un site??? si asta e legal?? mooorrr de nervi, deja..

p.s.: Brigit, eu tin minte ca in HU, parca, nu era decat gonal la pen (am ramas cu jumatate de pen nefolosit, sigur)..bine, acum, la cate pen-uri de gonal am "consumat" in cariera mea fiv-oasa, parca nici nu mai conteaza..

to be continued..

Mergi la inceput

Da, nici eu nu mai vad pe vplay.

Mergi la inceput