Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,aha...nu stiu de ce eu retinusem ca e la sf. lunii.
am frunzarit si eu agenda aia...si am vazut ca intr-o zi de la ora 17,00 aveau ca si tema de discutie RIF.

eu i-as trimite mail in care i-as pune si linkul asta si l-as intreba direct:
-Ce concluzii s-au tras pe tema de la ora 17,00 din aceasta zi de Congres???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, fix asa m-am si gandit sa sune mail-ul si ca titlu pun: myth or reality???

qiao, si io am inteles imediat ce a vrut sa zica ari..
(p.s.: mi-e martora Brigit)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, deci inteleg ca de acum inainte vei avea mereu ZEN-ul sub nasul tau, cum ar veni...

Lara, daca iti raspunde la asa un mail PK, musai sa impartasesti cu noi concluziile lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

meeeeiiii...pai cum cu prosop ud 2 ore peste maclavais? ma gandeam sa stau asa, cu parul acoperit de maclavis in curte, la piscina aia gonflabila...da' acu' ma intreb daca nu-i posibil sa inceapa galbenusul sa se prajeasca de la soare?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

ana, io as pune pariu ca raspunde si raspunsul va fi unul elaborat..presimt insa ca, concluzia e..myth

to be continued..

Mergi la inceput

lara,cu siguranta o sa aibe un raspuns evaziv si aburitor...doar nu te astepti sa-si dea cu palma peste frunte si sa spuna:hai sa-ti dau neshte Prednison si neshte estrogeni ca ai avut dreptate

eu l-am "iertat" inclusiv pe PK...i-am trimis doar un mail de La Multi Ani si toate urarile de bine de Sf.Petru si Pavel...ca sa "vaza" ca nu-i port pica.

ana,exact asa...zenul era sub nasuu meu si eu alergam ca berbeaca dupa el prin tot orasul

Mergi la inceput

lara,poti sa-ti intitulezi mailul si Myth busters???!!!

ari,lasa soro masca aia si bucura-te de soare si de baitza.
ah ce vizita ti-as face si eu la piscina aia gonflabila a ta.

Mergi la inceput

sami
btw, esti o mare lady

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

meeeeiiii...pai cum cu prosop ud 2 ore peste maclavais? ma gandeam sa stau asa, cu parul acoperit de maclavis in curte, la piscina aia gonflabila...da' acu' ma intreb daca nu-i posibil sa inceapa galbenusul sa se prajeasca de la soare?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Ari pai in felul acesta impusti 2 iepuri deodata...ai un par matasos si poate ceva pt micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, poti pune o punga in cap pe care o prinzi ca lumea cu o agrafa si gata.

Mergi la inceput