Clubul "babelor" FIV-oase 49
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
lara,aha...nu stiu de ce eu retinusem ca e la sf. lunii.
am frunzarit si eu agenda aia...si am vazut ca intr-o zi de la ora 17,00 aveau ca si tema de discutie RIF.
eu i-as trimite mail in care i-as pune si linkul asta si l-as intreba direct:
-Ce concluzii s-au tras pe tema de la ora 17,00 din aceasta zi de Congres???
Lara27 spune:
sami, fix asa m-am si gandit sa sune mail-ul si ca titlu pun: myth or reality???
qiao, si io am inteles imediat ce a vrut sa zica ari..
(p.s.: mi-e martora Brigit)
to be continued..
anaasta spune:
Sami, deci inteleg ca de acum inainte vei avea mereu ZEN-ul sub nasul tau, cum ar veni...
Lara, daca iti raspunde la asa un mail PK, musai sa impartasesti cu noi concluziile lui!
aristica spune:
meeeeiiii...pai cum cu prosop ud 2 ore peste maclavais? ma gandeam sa stau asa, cu parul acoperit de maclavis in curte, la piscina aia gonflabila...da' acu' ma intreb daca nu-i posibil sa inceapa galbenusul sa se prajeasca de la soare?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Lara27 spune:
ana, io as pune pariu ca raspunde si raspunsul va fi unul elaborat..presimt insa ca, concluzia e..myth
to be continued..
samira33 spune:
lara,cu siguranta o sa aibe un raspuns evaziv si aburitor...doar nu te astepti sa-si dea cu palma peste frunte si sa spuna:hai sa-ti dau neshte Prednison si neshte estrogeni ca ai avut dreptate
eu l-am "iertat" inclusiv pe PK...i-am trimis doar un mail de La Multi Ani si toate urarile de bine de Sf.Petru si Pavel...ca sa "vaza" ca nu-i port pica.
ana,exact asa...zenul era sub nasuu meu si eu alergam ca berbeaca dupa el prin tot orasul
samira33 spune:
lara,poti sa-ti intitulezi mailul si Myth busters???!!!
ari,lasa soro masca aia si bucura-te de soare si de baitza.
ah ce vizita ti-as face si eu la piscina aia gonflabila a ta.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica meeeeiiii...pai cum cu prosop ud 2 ore peste maclavais? ma gandeam sa stau asa, cu parul acoperit de maclavis in curte, la piscina aia gonflabila...da' acu' ma intreb daca nu-i posibil sa inceapa galbenusul sa se prajeasca de la soare? Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita. |
Ari pai in felul acesta impusti 2 iepuri deodata...ai un par matasos si poate ceva pt micul dejun